Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Island West, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,8

baseret på 5833 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,3
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (5833)
Sortér efter:
Kim M. Par Denmark, 6. august 2012
Dejligt hotel med god udsigt

Service, udsigt, personale
7,7
Pacific Island hotel er et godt hotel med service mindet personale, fine værelser, gode restauranter og en flot udsigt ud over havnen i Hong kong. Prisen for et værelse er fornuftig. Hotellet er et stykke fra den nærmeste metro station, men der kører sporvogne lige til døren
Indberet denne anmeldelse
Birgitte J. Forretningsrejsende Denmark, 10. november 2011
Super venligt hotel

Lokation og maden var perfekt
8,7
værelserne var små men rent og rydeligt. Badeværelser lidt gammeldags men til prisen var standard helt ok. Havde harbour view som nu ikke helt var harbour view men mere fra side. Dette skal nu lige bemærkes. Men ellers lækker pool område og super service fra vi kom til vi rejste.
Tip om Restaurant: Alle restaurantens måltider var fantastiske. Personale særdeles venlige og imødekommende. Omgivelser dejlige lige til havnefronten
Indberet denne anmeldelse
Jesper B. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2011
Dejligt hotel med rigtig god udsigt

Udsigten & gratis internet
7
Rent og pænt hotel med god udsigt. Ca. 10 min fra nærmeste metrostation, men tæt på busser og sporvogne. Gratis internet er et kæmpe plus, da de fleste hoteller i Hong Kong ofte tager sig dyrt betal for internet!
Indberet denne anmeldelse
Peter B. Rejsende alene Denmark, 16. juli 2010
supergodt hotel til prisen

let at kommer til swemming pool god service meget hjæpesom personale
9
jeg synes at det jeg havde brug for på hotelet var god mad hurtig room cervice god pool jeg fik et godt værelse på 29 etager super godt
Tip om Natteliv: neder ved vandert hvor der sejler både til kowlon ligger en god øl bar megert hyggelig
Indberet denne anmeldelse
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 20. juli 2009
Hyggeligt og rent

Der blev gjort meget ud af rengøring på hotellet. Personalet var venligt og god til engelsk.
8,7
Pænt og rent hotel, hvor man kunne fornemme at der blev gjort meget ud af rengøring. Flinkt og hjælpsomt personale, som var nemt at kommunikere med. Fine værelser med en fantastisk udsigt, dog i det mindste hvis man skulle bo 3 personer på samme værelse. Fin beliggenhed, nemt at finde rundt, og kort afstand til metro og andre transportmuligheder. Lækkert poolområde og fint motionscenter. Dejlig restaurant med udemærket udvalgt.
Indberet denne anmeldelse
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2009
Positiv oplevelse

Poolområdet var dejligt. Personalet meget serviceminded og gode til engelsk. Pænt og rent.
8,3
Et meget pæn og rent hotel. Serviceminded personale, som var gode til engelsk. Fin central beliggenhed, med nem og hurtig adgang til metro og havneområde. Der bliver gjort meget ud af at holde hotellet rent, hvilket er meget prisværdigt. Lækkert poolområde, fint motionsrum. Dejligt restaurant. Hyggelige omgivelser. Værelset var lige i det mindste, men med lidt ommøblering kunne det sagtens lade sige gøre at være 3 på værelset. Helt sikkert et sted jeg/vi vil vende tilbage til.
Indberet denne anmeldelse
Martin W. Familie med små børn New Zealand, 1. februar 2016
Hong Kong a city of friendly people

Great hotel in market location of city. Easy access to water front for a stroll. Ding dings at door step. Great spot if you have children.
8
GREAT HOTEL
Indberet denne anmeldelse
Jean T. Rejsende alene United Kingdom, 25. januar 2016
Staying at Pacific Island Hotel

The comfort of the room, the location and general helpfulness of staff
8,7
My stay was generally very good, although I had arrived from a very hot Australia and, due to Hong Kong experiencing colder than usual temperatures, I was very cold my first night. I phoned down to the main desk to ask if I could have an extra blanket and was told to turn the heating up in the room. I ended up wearing a couple of jumpers and wrapped myself up in existing blanket. I was given an extra blanket the following evening and was, from then on, very comfortable, but thought it extremely odd that I would be refused a blanket in the first place! The food was okay and, refusal of blanket aside, the staff were very friendly and helpful. The room and bathroom was very clean.
Indberet denne anmeldelse
Ulrik C. Rejsende alene United Kingdom, 17. januar 2016
Ok value for money

-
6
Overall a comfortable stay. Ok value for money. Positives: - Good views - Nice smell in reception - this really sells the place - Good breakfast buffet (optional) - Lots of local takeaways close by, which gives an interesting twist to more touristy places) - Good proximity soho and other hipster-type cafes and bars - Great service - Wifi was alright speed and no need to reconnect every time (this is a plus) To be improved: - Hotel need a proper refurbishment as rooms feel a bit 90s inside - First room I got was a smoking room so they had to give me a different room - Bed a bit on the short side - Bath tub shower - if used to modern showers this requires some tweaking to get to right temperature (separate hot/cold taps) - Too few lifts, long wait - Gym could have been way better equipped
Indberet denne anmeldelse
William C. Par United Kingdom, 7. januar 2016
Very good hotel

Service, room view over harbour and location
7,7
I had no problem when staying at this hotel. Staff were friendly and efficient.
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Island Pacific Hotel HongkongIsland Pacific Hotel Hongkong - LobbyIsland Pacific Hotel Hongkong - ReceptionIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Pub/LoungeIsland Pacific Hotel Hongkong - Pub/LoungeIsland Pacific Hotel Hongkong - IndgangIsland Pacific Hotel Hongkong - IndgangIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - Hotellet udefraIsland Pacific Hotel Hongkong - FitnessrumIsland Pacific Hotel Hongkong - Mad og drikkeIsland Pacific Hotel Hongkong - FitnessrumIsland Pacific Hotel Hongkong - SwimmingpoolIsland Pacific Hotel Hongkong - SwimmingpoolIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - MøderumIsland Pacific Hotel Hongkong - DansesalIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - UdsigtIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - LuksusloungeIsland Pacific Hotel Hongkong - BadeværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - BadeværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - BadeværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - BadeværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C08