eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Islanda Boutique Hotel

162/98-100 Phung Muang Sai Gor Road, Patong, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefra Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefra Islanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefra Islanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefra Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefra Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefra Islanda Boutique Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter Islanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefra Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse
Islanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefra Islanda Boutique Hotel Phuket - Spa Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Badeværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Spa Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse Islanda Boutique Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 24
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 511 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
7,8
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (511)
Sorter efter:
Betty S. Rejsende alene Denmark, 24. juni 2012
Godt hotel til god pris

Meget store værelser og venligt esromen.
7,3
Hotellet ligger ca 15 minutters gang fra stranden og 10 minutter fra shopping. Rolige omgivelser med spisesteder indenfor få min. Indkøb tæt på hotellet. Alt i alt et fund til risen.
Mette S. Gruppe Denmark, 23. juni 2012
Perfekt hotel til fornuftig pris

Super søde og hjælpsomt personale
8,3
Intet at klage over, fin rengøring, store værelser. Har været der flere gange, og aldrig haft nogle dårlige oplevelser. Klan klart anbefales.
Allan P. Rejsende alene Denmark, 7. januar 2012
amazing hotel, with big clean rooms, near centrum

GREAT service, close to shopping and nightlife , but still in a quiet area.
10
staying at this little pearl, close to Jung Ceylon shoppingcenter, will be one of the things i remember most about the whole trip. Everybody from cleaningcrew to receptionists and managers did everything in their power to make you feel welcome. i had a buddy come visit unexpectedly, and without having to ask, they moved our rooms, so we could stay next to eachother. They took the time to drive us to phuket town, and guided us in which restaurants to try and so on and so on. The hotel is new, and the rooms are big, clean and lovely decorated . I really dont have anything negative so say about this place, and i will 100 % book the same hotel, next time i travel to this area.
Tip om Shopping: big shopping center close by, and bangla Road is only a 10 minute walk away.
Allan P. Rejsende alene Denmark, 5. januar 2012
Dejligt hotel

Dejlig personale , meget hjælpsom, stor dejlig værelse
10
Tak for et dejlig ophold, ren flot hotel. med mange muligheder det hele ligger tæt på, alt i gå afstand.. Alt var som det skulle være.. Jeg vil bo her igen når jeg kommer til patong
Tip om Restaurant: Da der ikke er mad på hotelet, er der mange steder 2 min derfra så ingen problemmer... og personalet er flike til at henvise til lokale steder..
Trine H. Par Denmark, 2. januar 2012
Super dejligt hotel, god beliggenhed

Meget rent og glad personale.
10
Hotelllet er næsten helt nyt. Ligger lidt væk fra larm og den store bargade, der er dejlig roligt.. 5min gang til storcenter, Hovedgaden . Koster at komme til stranden, der er hæveautomat og minimarked om hjørnet.. Alt i alt super dejligt sted.. Skal vi til Patong igen så bliver det der.. Der er dog ingen,ad på hotellet
Tip om Shopping: 5 min gang ligger storcenter , med mulighed for at shoppe..
Seng K. Rejsende alene Malaysia, 28. april 2014
staff are helpful

staff are helpful
7,3
although a bit far from patong beach , but the staff are nice !
Kwok W. Par Hong Kong, 22. april 2014
Recommend

The staffs are really nice and helpful.
9
The staffs in islanda are really nice and helpful. My agoda booking was wrong but the staffs are all willing to help so that the problems can be settled very soon. My luggages were securely stored in the hotel for two days before returning from phiphi island. And the owner of the hotel refused to charge us for the storage. One of the best hotel I have ever stayed. Highly recommended, reasonable price with satisfactory services.
Fenny F. Par Indonesia, 27. februar 2014
BUDGET HOTEL BUT ALSO COMFORT TO STAY

FRIENDLY STAFF, LARGE ROOM WITH REFRIGERATOR, NEAR SHOPPING MALL
7,7
I WAS STAYED AT ISLANDA HOTEL JUST FOR 1 NIGHT BUT THE STAFF IS VERY FRIENDLY AND ALSO RECOMMENDED THE PLACE AT PHUKET
Azwin T. Gruppe Malaysia, 16. februar 2014
Great hotel but bad location

Friendly staff, Nice and spacious room, Good WIFI connection
7,3
The hotel is nice. Staff is really helpful (he lend me his own phone to call a tourist agent), there's WiFi connection on every level, room is really spacious and clean. Only one problem, the location is a bit far from the main attraction area. But there are motorbike for rent at the nearby shop, that makes our life easier. Overall, satisfied.
Carl B. Rejsende alene United Kingdom, 4. februar 2014
Standard, nothing special, staff a little slow

No extra charges, quiet, small
6

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Islanda Boutique Hotel PhuketIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefraIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefraIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefraIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefraIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefraIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefraIslanda Boutique Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefraIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefraIslanda Boutique Hotel Phuket - SpaIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - BadeværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - SpaIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - BadeværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - BadeværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefraIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefraIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefraIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - GæsteværelseIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet udefraIslanda Boutique Hotel Phuket - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3A04