Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Gamle By, Chiang Mai, Thailand 50200 (Se kort)

Book nu!

Junior Guesthouse Chiang Mai - Badeværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Business Center Junior Guesthouse Chiang Mai - Business Center Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra
Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Restaurant Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Badeværelse
Område: Gamle By Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 490 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,2
Personale
8,2
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (490)
Sorter efter:
Stephan P. Par Denmark, 16. marts 2013
Dejligt og simpelt

Personalet, beliggendehed og værelset
7,7
Det er et eget venligt personale, som hjælper dig med ture og komme rundt i byen. Det ligger i et roligt område, og tæt på templer. Vi var meget tilfredse med vores ophold, vi tog også ekstra overnatninger
Emma L. Par Denmark, 4. marts 2013
Super gode dage! Søde folk og god beliggenhed.

Beliggenheden, super venligt personale, hotellets restaurant
8,7
Vi havde nogle rigtige gode dage ved Junior Guest House. Vi havde først booket 1 nat, for lige at se stedet an, og endte med at bo der i 9 dage. Værelserne var gode store, med wifi, fjernsyn og okay senge. Vi så enkelte kakerlakker men ellers var der pænt og rent. Personalet var rigtig søde og venlige. De var behjælpelige med alt og gjorde virkelig så man følte sig hjemme. De bookede blandt andet en trekkingtur til os, hvilket forløb uden problemer. Desuden var restauranten over alt forventning - både med hensyn til pris, service og kvalitet. Vi vil klart anbefale at bo hos Junior Guest House.
Diana S. Par Denmark, 21. august 2012
hjælpsomme, smilende og rare mennesker

god placering. pick up service fra lufthavnen
10
Intet at beklage. det hyggeligste hotel/guestjouse med gode rummelige værelser og varmt vand på badeværelset. de hjalp os med at booke aktiviteer og joker en del. samtidig kommer de med gode råd og får en til at føle sig hjemme. helt klart mere end pengende værd!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag på sunday night market!
Christian L. Par Denmark, 10. maj 2012
Super guesthouse med sødt personale

Rent stort værelse
7,7
Guesthouset ligger ikke lige klods op af byens natbazar, men personalet er rigtig hjælpsomme og der er solstole og jacuzzi på taget
Tuncer D. Par Denmark, 30. marts 2012
Dejligt personale som ved hvad de snakker om

Hyggeligt at helt klart et sted jeg kunne komme igen
9,3
startede med at booke 2 naetter men de blev forlaenget med 8 naetter mere. Stedet er ok, lidt langt fra centrum, men man kan sagtens gaa ellers saa lej en motorbike. Men ikke langt fra mad. ligger mellem nord og vest port. Personalet er meget hjaelpsom. De har tidligere arbejdet som guider, saa de ved virkelig hvad de snakker om. Det bedste er at de ikke forsoger paa at saelge dig oplevelser som ikke er vaerd at bruge penge. Det synes jeg betyder rigtig meget. Hvis du overvejer at blive i laengere tid en forventet, saa giv dem besked hurtigst muligt. du kan nemt risikere at der ikke er flere ledige vaerelser. Billederne snyder lidt. Hoteller er faktisk paenere end det ser ud til paa billederne her paa agoda.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er saa meget at lave i Chiang Mai. 10 dage var ikke nok for mig. Tror jeg kunne have vaeret der i hele de 4 uger jeg var i Thailand. Det jeg mest anbefaler er elefant traening. Det er lidt dyrt, men pengene gaar faktisk til elefanterne, for de spiser ufattelig meget. Det har vaeret en af de bedste oplevelser i mit liv og det forandrer virkelig meget inde i en. Nyd massagen i Chiang Mai, for det er nok en af de billigste steder.
Jenessa L. Gruppe Canada, 28. juni 2014
Best guest house i've stayed at so far!

The staff were exceptional, especially Tar Tar who was well versed in English. The guest house is walking distance from many attractions and markets as well as great bars and clubs on Ratchipakinai.
9,7
I would highly recommend Junior guest house to anybody on a budget as well as looking for everything in one place including exceptional and inexpensive food, tour services, friendly staff, great night life, moped rental, and centrally located.
Cynthia D. Gruppe United States of America, 23. juni 2014
Great Choice

Cleanliness Location Staff
7,7
Stay was great probably the cleanest guesthouse in my 6 weeks of travel
Bethan W. Gruppe United Kingdom, 18. juni 2014
Homey, relaxing and comfortable

The staff!
9,3
Staff make you feel at home and our room was comfy and clean with good wifi and AC
Giacomo C. Gruppe United Kingdom, 11. juni 2014
Clean rooms, very friendly staff, good food

The guys that run this place are great , very helpful, chatty and funny! The food is delicious , especially the yellow curry! Real thai food at great prices. The rooms are great value.
8,3
We stayed at junior house for one night. And then extended it for another. Suddenly we were there for 5 days! We also went back on our return to CM. For the prices, the friendly staff and the good food, we would recommend it!
Lau S. Rejsende alene Malaysia, 6. juni 2014
Friendly staff

English speaking staff, good location & airport pickup
6,7
Staff are friendly and helpful, check-in was fast and the hotel provides good service.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - BadeværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - Business CenterJunior Guesthouse Chiang Mai - Business CenterJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - RestaurantJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - BadeværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - RestaurantJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A03