eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Gamle By, Chiang Mai, Thailand 50200 (Se kort)

Book nu!

Junior Guesthouse Chiang Mai - Badeværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Business Center Junior Guesthouse Chiang Mai - Business Center Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra
Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Restaurant Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Badeværelse
Område: Gamle By Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 516 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (516)
Sorter efter:
Stephan P. Par Denmark, 16. marts 2013
Dejligt og simpelt

Personalet, beliggendehed og værelset
7,7
Det er et eget venligt personale, som hjælper dig med ture og komme rundt i byen. Det ligger i et roligt område, og tæt på templer. Vi var meget tilfredse med vores ophold, vi tog også ekstra overnatninger
Emma L. Par Denmark, 4. marts 2013
Super gode dage! Søde folk og god beliggenhed.

Beliggenheden, super venligt personale, hotellets restaurant
8,7
Vi havde nogle rigtige gode dage ved Junior Guest House. Vi havde først booket 1 nat, for lige at se stedet an, og endte med at bo der i 9 dage. Værelserne var gode store, med wifi, fjernsyn og okay senge. Vi så enkelte kakerlakker men ellers var der pænt og rent. Personalet var rigtig søde og venlige. De var behjælpelige med alt og gjorde virkelig så man følte sig hjemme. De bookede blandt andet en trekkingtur til os, hvilket forløb uden problemer. Desuden var restauranten over alt forventning - både med hensyn til pris, service og kvalitet. Vi vil klart anbefale at bo hos Junior Guest House.
Diana S. Par Denmark, 21. august 2012
hjælpsomme, smilende og rare mennesker

god placering. pick up service fra lufthavnen
10
Intet at beklage. det hyggeligste hotel/guestjouse med gode rummelige værelser og varmt vand på badeværelset. de hjalp os med at booke aktiviteer og joker en del. samtidig kommer de med gode råd og får en til at føle sig hjemme. helt klart mere end pengende værd!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag på sunday night market!
Christian L. Par Denmark, 10. maj 2012
Super guesthouse med sødt personale

Rent stort værelse
7,7
Guesthouset ligger ikke lige klods op af byens natbazar, men personalet er rigtig hjælpsomme og der er solstole og jacuzzi på taget
Tuncer D. Par Denmark, 30. marts 2012
Dejligt personale som ved hvad de snakker om

Hyggeligt at helt klart et sted jeg kunne komme igen
9,3
startede med at booke 2 naetter men de blev forlaenget med 8 naetter mere. Stedet er ok, lidt langt fra centrum, men man kan sagtens gaa ellers saa lej en motorbike. Men ikke langt fra mad. ligger mellem nord og vest port. Personalet er meget hjaelpsom. De har tidligere arbejdet som guider, saa de ved virkelig hvad de snakker om. Det bedste er at de ikke forsoger paa at saelge dig oplevelser som ikke er vaerd at bruge penge. Det synes jeg betyder rigtig meget. Hvis du overvejer at blive i laengere tid en forventet, saa giv dem besked hurtigst muligt. du kan nemt risikere at der ikke er flere ledige vaerelser. Billederne snyder lidt. Hoteller er faktisk paenere end det ser ud til paa billederne her paa agoda.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er saa meget at lave i Chiang Mai. 10 dage var ikke nok for mig. Tror jeg kunne have vaeret der i hele de 4 uger jeg var i Thailand. Det jeg mest anbefaler er elefant traening. Det er lidt dyrt, men pengene gaar faktisk til elefanterne, for de spiser ufattelig meget. Det har vaeret en af de bedste oplevelser i mit liv og det forandrer virkelig meget inde i en. Nyd massagen i Chiang Mai, for det er nok en af de billigste steder.
Bernadett V. Rejsende alene Hungary, 13. november 2014
Outstanding Staff performance, great location

helpfl staff, great location, good value for money
9,3
I have stayed 7 nights at Junior guesthouse and have the opinion that this is definitely one of the best guesthouses I have ever stayed. the entire team are simply the best, beside being friendly and open they all willing to help whatever you need help with , nothing seems to be impossible for them to arrange. If you are looking for a guesthouse which has a great location and even more importantly a place where the staff make you feel like home dont search further just reach out to these guys I am sure you wont regret!
David S. Par United Kingdom, 10. november 2014
Best Staff in Chiang Mai

The staff were incredible, going above and beyond to help us out.
8,3
We stayed at the Junior Guesthouse for two nights. Before we arrived at Junior Guesthouse, my husband had come down with a fever. At 5 a.m. we came down to reception needing to get him to the hospital (48 hours with a fever), and the staff were awesome! There was a bit of a language barrier, but one of the guys got on his motorbike and road around the Old City to flag down a Songthaew, just so that my poor husband didn't need to walk to the end of the street in the dark. The next day when we moved rooms (we booked last minute), they let us check out at 12 and back in at 12:30, all so that he could get back to bed! Honestly, the staff were incredible, going above and beyond. We were welcomed on day one with "Welcome Home" and they really do treat you like family. Such fantastic staff. Good value for money. Internet a little bit slow, but for $13 a night, it was fantastic.
Evert N. Par Australia, 8. november 2014
funny farm

fine jeff tartate
10
Awsome friendly welcoming helpful funny crazy would highly recommend
Jenny S. Par Israel, 8. november 2014
Excellent choice

location, staff, rooftop
8
Room was basic, but good value for money. But the staff was amazing. They were very helpful, cheering and even organized us a party for LoyKratong, taught us preparing river-offerings and took us to the river bank were all the locals were celebrating the festival. I will remember our stay in this guest house for a long time, for sure, as a great and happy memory.
Denys P. Rejsende alene Australia, 24. oktober 2014
Good for backpackers on a tight budget

Staff friendly, smooth talking salesmen. Focusing on travellers having fun partying and drinking rather than facilities. "Your Home", sales pitch.
4,7
Mould on the bathroom ceiling and bedroom. Mattress old, bumpy and uncomfortable. Similarly the pillows. Hate to imagine the bed mites/dust mites! Old & dirty room, similarly bathroom, with a cheap foam plastic, unhygienic toilet seat. Could not stay the full booking! Managed to tolerate 3 nights only before leaving!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - BadeværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - Business CenterJunior Guesthouse Chiang Mai - Business CenterJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - RestaurantJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - BadeværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - RestaurantJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C05