eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Gamle By, Chiang Mai, Thailand 50200 (Se kort)

Book nu!

Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Badeværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Restaurant Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hot tub Junior Guesthouse Chiang Mai - Hot tub Junior Guesthouse Chiang Mai - Hot tub Junior Guesthouse Chiang Mai - Hot tub Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra
Område: Gamle By Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 524 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (524)
Sorter efter:
Stephan P. Par Denmark, 16. marts 2013
Dejligt og simpelt

Personalet, beliggendehed og værelset
7,7
Det er et eget venligt personale, som hjælper dig med ture og komme rundt i byen. Det ligger i et roligt område, og tæt på templer. Vi var meget tilfredse med vores ophold, vi tog også ekstra overnatninger
Emma L. Par Denmark, 4. marts 2013
Super gode dage! Søde folk og god beliggenhed.

Beliggenheden, super venligt personale, hotellets restaurant
8,7
Vi havde nogle rigtige gode dage ved Junior Guest House. Vi havde først booket 1 nat, for lige at se stedet an, og endte med at bo der i 9 dage. Værelserne var gode store, med wifi, fjernsyn og okay senge. Vi så enkelte kakerlakker men ellers var der pænt og rent. Personalet var rigtig søde og venlige. De var behjælpelige med alt og gjorde virkelig så man følte sig hjemme. De bookede blandt andet en trekkingtur til os, hvilket forløb uden problemer. Desuden var restauranten over alt forventning - både med hensyn til pris, service og kvalitet. Vi vil klart anbefale at bo hos Junior Guest House.
Diana S. Par Denmark, 21. august 2012
hjælpsomme, smilende og rare mennesker

god placering. pick up service fra lufthavnen
10
Intet at beklage. det hyggeligste hotel/guestjouse med gode rummelige værelser og varmt vand på badeværelset. de hjalp os med at booke aktiviteer og joker en del. samtidig kommer de med gode råd og får en til at føle sig hjemme. helt klart mere end pengende værd!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag på sunday night market!
Christian L. Par Denmark, 10. maj 2012
Super guesthouse med sødt personale

Rent stort værelse
7,7
Guesthouset ligger ikke lige klods op af byens natbazar, men personalet er rigtig hjælpsomme og der er solstole og jacuzzi på taget
Tuncer D. Par Denmark, 30. marts 2012
Dejligt personale som ved hvad de snakker om

Hyggeligt at helt klart et sted jeg kunne komme igen
9,3
startede med at booke 2 naetter men de blev forlaenget med 8 naetter mere. Stedet er ok, lidt langt fra centrum, men man kan sagtens gaa ellers saa lej en motorbike. Men ikke langt fra mad. ligger mellem nord og vest port. Personalet er meget hjaelpsom. De har tidligere arbejdet som guider, saa de ved virkelig hvad de snakker om. Det bedste er at de ikke forsoger paa at saelge dig oplevelser som ikke er vaerd at bruge penge. Det synes jeg betyder rigtig meget. Hvis du overvejer at blive i laengere tid en forventet, saa giv dem besked hurtigst muligt. du kan nemt risikere at der ikke er flere ledige vaerelser. Billederne snyder lidt. Hoteller er faktisk paenere end det ser ud til paa billederne her paa agoda.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er saa meget at lave i Chiang Mai. 10 dage var ikke nok for mig. Tror jeg kunne have vaeret der i hele de 4 uger jeg var i Thailand. Det jeg mest anbefaler er elefant traening. Det er lidt dyrt, men pengene gaar faktisk til elefanterne, for de spiser ufattelig meget. Det har vaeret en af de bedste oplevelser i mit liv og det forandrer virkelig meget inde i en. Nyd massagen i Chiang Mai, for det er nok en af de billigste steder.
Sean S. Par Singapore, 10. december 2014
good location and friendly staff

The location is good and near to the street market ( 10 mins walk ). The staff are friendly and always answer to our inquiry. bedsheet and toilet are clean
7,7
Overall good experience and will choose to stay there again of I am staying in old city
Ian H. Rejsende alene Australia, 8. december 2014
Clean and very helpful staff

Good location, very helpful staff and a clean, secure room
8,7
Tracia S. Par Singapore, 30. november 2014
Creaky bed

Recep guy speaks good English. That's all
5,3
Bed was very creaky, room was not superbly clean. I don't see why it's deserves above 8 rating. It's just an average guest house. Bottled water is only complimentary for the first day. Over rated. It's just basically a room to sleep in. Don't expect much.
Darran O. Par Ireland, 28. november 2014
Awesome location and staff friendly/helpful

The location was unreal. Except for a man who kept revving his car. Haha. The staff were so helpful. They helped us plan day trips and going down south. You pay for what you get accommodation wise.
8
Really good. Again you get what you pay for room wise. No other complaints.
Bernadett V. Rejsende alene Hungary, 13. november 2014
Outstanding Staff performance, great location

helpfl staff, great location, good value for money
9,3
I have stayed 7 nights at Junior guesthouse and have the opinion that this is definitely one of the best guesthouses I have ever stayed. the entire team are simply the best, beside being friendly and open they all willing to help whatever you need help with , nothing seems to be impossible for them to arrange. If you are looking for a guesthouse which has a great location and even more importantly a place where the staff make you feel like home dont search further just reach out to these guys I am sure you wont regret!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - BadeværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - RestaurantJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C04