Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Gamle By, Chiang Mai, Thailand 50200

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 634 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,3
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (634)
Sortér efter:
Stephan P. Par Denmark, 16. marts 2013
Dejligt og simpelt

Personalet, beliggendehed og værelset
7,7
Det er et eget venligt personale, som hjælper dig med ture og komme rundt i byen. Det ligger i et roligt område, og tæt på templer. Vi var meget tilfredse med vores ophold, vi tog også ekstra overnatninger
Indberet denne anmeldelse
Emma L. Par Denmark, 4. marts 2013
Super gode dage! Søde folk og god beliggenhed.

Beliggenheden, super venligt personale, hotellets restaurant
8,7
Vi havde nogle rigtige gode dage ved Junior Guest House. Vi havde først booket 1 nat, for lige at se stedet an, og endte med at bo der i 9 dage. Værelserne var gode store, med wifi, fjernsyn og okay senge. Vi så enkelte kakerlakker men ellers var der pænt og rent. Personalet var rigtig søde og venlige. De var behjælpelige med alt og gjorde virkelig så man følte sig hjemme. De bookede blandt andet en trekkingtur til os, hvilket forløb uden problemer. Desuden var restauranten over alt forventning - både med hensyn til pris, service og kvalitet. Vi vil klart anbefale at bo hos Junior Guest House.
Indberet denne anmeldelse
Diana S. Par Denmark, 21. august 2012
hjælpsomme, smilende og rare mennesker

god placering. pick up service fra lufthavnen
10
Intet at beklage. det hyggeligste hotel/guestjouse med gode rummelige værelser og varmt vand på badeværelset. de hjalp os med at booke aktiviteer og joker en del. samtidig kommer de med gode råd og får en til at føle sig hjemme. helt klart mere end pengende værd!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag på sunday night market!
Indberet denne anmeldelse
Christian L. Par Denmark, 10. maj 2012
Super guesthouse med sødt personale

Rent stort værelse
7,7
Guesthouset ligger ikke lige klods op af byens natbazar, men personalet er rigtig hjælpsomme og der er solstole og jacuzzi på taget
Indberet denne anmeldelse
Tuncer D. Par Denmark, 30. marts 2012
Dejligt personale som ved hvad de snakker om

Hyggeligt at helt klart et sted jeg kunne komme igen
9,3
startede med at booke 2 naetter men de blev forlaenget med 8 naetter mere. Stedet er ok, lidt langt fra centrum, men man kan sagtens gaa ellers saa lej en motorbike. Men ikke langt fra mad. ligger mellem nord og vest port. Personalet er meget hjaelpsom. De har tidligere arbejdet som guider, saa de ved virkelig hvad de snakker om. Det bedste er at de ikke forsoger paa at saelge dig oplevelser som ikke er vaerd at bruge penge. Det synes jeg betyder rigtig meget. Hvis du overvejer at blive i laengere tid en forventet, saa giv dem besked hurtigst muligt. du kan nemt risikere at der ikke er flere ledige vaerelser. Billederne snyder lidt. Hoteller er faktisk paenere end det ser ud til paa billederne her paa agoda.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er saa meget at lave i Chiang Mai. 10 dage var ikke nok for mig. Tror jeg kunne have vaeret der i hele de 4 uger jeg var i Thailand. Det jeg mest anbefaler er elefant traening. Det er lidt dyrt, men pengene gaar faktisk til elefanterne, for de spiser ufattelig meget. Det har vaeret en af de bedste oplevelser i mit liv og det forandrer virkelig meget inde i en. Nyd massagen i Chiang Mai, for det er nok en af de billigste steder.
Indberet denne anmeldelse
Anne M. Rejsende alene Canada, 2. februar 2016
Wicked :)

Location, cheap, rooftop
9,3
Super nice place, staffs helpful they even called to book my next guest house and recommend restaurants.. Rooftop is a definite bonus.. Jacuzzi and view
Indberet denne anmeldelse
Gergely A. Par Hungary, 30. januar 2016
Best guesthouse ever!

Tatar, Jeff, Fai and all other staff was the best ever!
9,7
Great location, close to everything and still quiet and green. Tatar, Jeff, Fai and all other staff was the best ever, they are like a family. Kapunkhrap for everything!
Indberet denne anmeldelse
Marc C. Rejsende alene United States of America, 28. januar 2016
Great friendly owners & staff

Staff, convenience, warm welcoming atmosphere
9,3
I think I mentioned the warmth of the staff here already. Made me feel like family. Would return again. It's a nice straight foward no nonsense room. On a quaint quiet soi a block away from the tumult of the outer wall road of the old city. Close to many universities and wats. Easy access to whatever you want.
Indberet denne anmeldelse
Marc C. Rejsende alene United States of America, 28. januar 2016
Great friendly owners & staff

Staff, convenience, warm welcoming atmosphere
9,3
I think I mentioned the warmth of the staff here already. Made me feel like family. Would return again. It's a nice straight foward no nonsense room. On a quaint quiet soi a block away from the tumult of the outer wall road of the old city. Close to many universities and wats. Easy access to whatever you want.
Indberet denne anmeldelse
Sarah D. Gruppe United Kingdom, 15. januar 2016
Best guest house on our trip so far

Friendly staff, ease of getting food/drinks, nice rooms and facilities
9,7
Indberet denne anmeldelse
1 - 5 af 5 anmeldelser
Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - BadeværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - RestaurantJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C08