eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Gamle By, Chiang Mai, Thailand 50200 (Se kort)

Book nu!

Junior Guesthouse Chiang Mai - Badeværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Business Center Junior Guesthouse Chiang Mai - Business Center Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra
Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Restaurant Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Badeværelse
Område: Gamle By Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 501 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (501)
Sorter efter:
Stephan P. Par Denmark, 16. marts 2013
Dejligt og simpelt

Personalet, beliggendehed og værelset
7,7
Det er et eget venligt personale, som hjælper dig med ture og komme rundt i byen. Det ligger i et roligt område, og tæt på templer. Vi var meget tilfredse med vores ophold, vi tog også ekstra overnatninger
Emma L. Par Denmark, 4. marts 2013
Super gode dage! Søde folk og god beliggenhed.

Beliggenheden, super venligt personale, hotellets restaurant
8,7
Vi havde nogle rigtige gode dage ved Junior Guest House. Vi havde først booket 1 nat, for lige at se stedet an, og endte med at bo der i 9 dage. Værelserne var gode store, med wifi, fjernsyn og okay senge. Vi så enkelte kakerlakker men ellers var der pænt og rent. Personalet var rigtig søde og venlige. De var behjælpelige med alt og gjorde virkelig så man følte sig hjemme. De bookede blandt andet en trekkingtur til os, hvilket forløb uden problemer. Desuden var restauranten over alt forventning - både med hensyn til pris, service og kvalitet. Vi vil klart anbefale at bo hos Junior Guest House.
Diana S. Par Denmark, 21. august 2012
hjælpsomme, smilende og rare mennesker

god placering. pick up service fra lufthavnen
10
Intet at beklage. det hyggeligste hotel/guestjouse med gode rummelige værelser og varmt vand på badeværelset. de hjalp os med at booke aktiviteer og joker en del. samtidig kommer de med gode råd og får en til at føle sig hjemme. helt klart mere end pengende værd!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag på sunday night market!
Christian L. Par Denmark, 10. maj 2012
Super guesthouse med sødt personale

Rent stort værelse
7,7
Guesthouset ligger ikke lige klods op af byens natbazar, men personalet er rigtig hjælpsomme og der er solstole og jacuzzi på taget
Tuncer D. Par Denmark, 30. marts 2012
Dejligt personale som ved hvad de snakker om

Hyggeligt at helt klart et sted jeg kunne komme igen
9,3
startede med at booke 2 naetter men de blev forlaenget med 8 naetter mere. Stedet er ok, lidt langt fra centrum, men man kan sagtens gaa ellers saa lej en motorbike. Men ikke langt fra mad. ligger mellem nord og vest port. Personalet er meget hjaelpsom. De har tidligere arbejdet som guider, saa de ved virkelig hvad de snakker om. Det bedste er at de ikke forsoger paa at saelge dig oplevelser som ikke er vaerd at bruge penge. Det synes jeg betyder rigtig meget. Hvis du overvejer at blive i laengere tid en forventet, saa giv dem besked hurtigst muligt. du kan nemt risikere at der ikke er flere ledige vaerelser. Billederne snyder lidt. Hoteller er faktisk paenere end det ser ud til paa billederne her paa agoda.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er saa meget at lave i Chiang Mai. 10 dage var ikke nok for mig. Tror jeg kunne have vaeret der i hele de 4 uger jeg var i Thailand. Det jeg mest anbefaler er elefant traening. Det er lidt dyrt, men pengene gaar faktisk til elefanterne, for de spiser ufattelig meget. Det har vaeret en af de bedste oplevelser i mit liv og det forandrer virkelig meget inde i en. Nyd massagen i Chiang Mai, for det er nok en af de billigste steder.
Pei S. Rejsende alene Malaysia, 13. september 2014
what can i say? it was just fantastic

friendly staffs, good food, clean room
10
the staffs are so nice and friendly, they gave me a lot of useful informations during my holiday in Chiang Mai, I am definitely going back to stay with Junior when I am going back to CM again, that's my second home in CM!
Patrick M. Rejsende alene United States of America, 31. august 2014
Making an effort

Tata, location
7,3
Really liked the fact that Tata made the effort to speak with me in Thai and help me practice. I was sick (or at least in CM to go to the doctor and dentist) so my overall experience was pretty antisocial- my choice not theirs. Room was average. Breakfast was a little pricey for what you got. Might stay again but I generally like to shop around.
Federica P. Par Italy, 31. august 2014
Always a pleasure!

Staff, cleanliness, great coffee
10
Great as always, we extended our booking for 5 more nights!
Steven Z. Rejsende alene United States of America, 23. august 2014
JGuesthouse

Price, Staff, Availability
7,7
For the price, my stay was nice. The staff was as knowledgeable as they were friendly.
Valerie G. Rejsende alene France, 30. juli 2014
Fabulous staff!

The staff, the price, the location
8,3
I stayed there for 1 night. The room was basic but with free water, and clean and tidy enough for the price. What really "made" the place though was the staff: they spoke excellent english and were helpful and efficient beyond belief! Although Thai staff is usually friendly and pleasant they are seldom efficient and proactive in solving issues, but the guys here were! My next stay out of town was arranged totally stress-free by a phone call, so was my flight booking for another trip. Thank you staff at Junior GH!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - BadeværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - Business CenterJunior Guesthouse Chiang Mai - Business CenterJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - RestaurantJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - BadeværelseJunior Guesthouse Chiang Mai - RestaurantJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hot tubJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A04