Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Gamle By, Chiang Mai, Thailand 50200 (Se kort)

Book nu!

Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Gæsteværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Badeværelse Junior Guesthouse Chiang Mai - Restaurant Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hot tub Junior Guesthouse Chiang Mai - Hot tub Junior Guesthouse Chiang Mai - Hot tub Junior Guesthouse Chiang Mai - Hot tub Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefra
Område: Gamle By Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 577 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
8,3
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (577)
Sorter efter:
Stephan P. Par Denmark, 16. marts 2013
Dejligt og simpelt

Personalet, beliggendehed og værelset
7,7
Det er et eget venligt personale, som hjælper dig med ture og komme rundt i byen. Det ligger i et roligt område, og tæt på templer. Vi var meget tilfredse med vores ophold, vi tog også ekstra overnatninger
Emma L. Par Denmark, 4. marts 2013
Super gode dage! Søde folk og god beliggenhed.

Beliggenheden, super venligt personale, hotellets restaurant
8,7
Vi havde nogle rigtige gode dage ved Junior Guest House. Vi havde først booket 1 nat, for lige at se stedet an, og endte med at bo der i 9 dage. Værelserne var gode store, med wifi, fjernsyn og okay senge. Vi så enkelte kakerlakker men ellers var der pænt og rent. Personalet var rigtig søde og venlige. De var behjælpelige med alt og gjorde virkelig så man følte sig hjemme. De bookede blandt andet en trekkingtur til os, hvilket forløb uden problemer. Desuden var restauranten over alt forventning - både med hensyn til pris, service og kvalitet. Vi vil klart anbefale at bo hos Junior Guest House.
Diana S. Par Denmark, 21. august 2012
hjælpsomme, smilende og rare mennesker

god placering. pick up service fra lufthavnen
10
Intet at beklage. det hyggeligste hotel/guestjouse med gode rummelige værelser og varmt vand på badeværelset. de hjalp os med at booke aktiviteer og joker en del. samtidig kommer de med gode råd og får en til at føle sig hjemme. helt klart mere end pengende værd!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag på sunday night market!
Christian L. Par Denmark, 10. maj 2012
Super guesthouse med sødt personale

Rent stort værelse
7,7
Guesthouset ligger ikke lige klods op af byens natbazar, men personalet er rigtig hjælpsomme og der er solstole og jacuzzi på taget
Tuncer D. Par Denmark, 30. marts 2012
Dejligt personale som ved hvad de snakker om

Hyggeligt at helt klart et sted jeg kunne komme igen
9,3
startede med at booke 2 naetter men de blev forlaenget med 8 naetter mere. Stedet er ok, lidt langt fra centrum, men man kan sagtens gaa ellers saa lej en motorbike. Men ikke langt fra mad. ligger mellem nord og vest port. Personalet er meget hjaelpsom. De har tidligere arbejdet som guider, saa de ved virkelig hvad de snakker om. Det bedste er at de ikke forsoger paa at saelge dig oplevelser som ikke er vaerd at bruge penge. Det synes jeg betyder rigtig meget. Hvis du overvejer at blive i laengere tid en forventet, saa giv dem besked hurtigst muligt. du kan nemt risikere at der ikke er flere ledige vaerelser. Billederne snyder lidt. Hoteller er faktisk paenere end det ser ud til paa billederne her paa agoda.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Der er saa meget at lave i Chiang Mai. 10 dage var ikke nok for mig. Tror jeg kunne have vaeret der i hele de 4 uger jeg var i Thailand. Det jeg mest anbefaler er elefant traening. Det er lidt dyrt, men pengene gaar faktisk til elefanterne, for de spiser ufattelig meget. Det har vaeret en af de bedste oplevelser i mit liv og det forandrer virkelig meget inde i en. Nyd massagen i Chiang Mai, for det er nok en af de billigste steder.
Rebecca B. Par United Kingdom, 19. maj 2015
Lovely guest house

comfey bed, lovely staff and good food
10
we weren't actually supposed to stay here but our original hotel had something wrong with our room. This guest house is great. Big spacious rooms and good comfy beds. The staff were so lovely and accommodating. Highly recommend.
Phuong T. Gruppe Vietnam, 15. maj 2015
Comfortable

Cheap
8
Room is comfortable same price,every room have big door,comfortable and the people friendly
Elaine W. Par Canada, 15. maj 2015
just okay

cheap, good hot water, clean
7
Not particularly exciting. We stayed for one night, everything was mediocre, there were geckos in our room on the first floor. Heard a lot from the outside so wasn't really sound proof. Overall just OK, 7/10
Richard W. Par United Kingdom, 10. maj 2015
The people make the place

Very helpful staff, good location, affordable
9
Having paid only £6 a night I wasn't expecting much other than a place to sleep but Junior Guesthouse turned out to be superb. They say people make the place and that is perfectly demonstrated here by Jeff and Tata. After we dropped out bags in our room, these guys gave us a map, highlighted all the key things to do/see (silver Wat!), told us where to get buses rather than taxis and generally were amazing. They were always around to say hello and even have a drink with - challenge Jeff to a beer bong if you are up to it, think he did it in two seconds. The place itself isn't Buckingham Palace. It looks a little old, the decor is strange etc. but you are paying dorm prices for a private double room. And who cares what it looks like!? It was clean, had a warm shower, free water in the room, has wifi and we didn't see any bugs. What more can you need? Drinks and food are cheap in the guesthouse so I'd recommend you give them a try. The guys don't forcibly try to sell you anything so it's easy to not realise they actually do food. Other guests were friendly and always good to chill with and have a drink in the evening before heading off. There's a rooftop jacuzzi but sadly we never got to use it as Chiang Mai has so much going on we were never about until it had shut (7pm). The location is superb: right next to the Wat with the crystal Buddha in and close to the bus stop that goes up to Doi Suthep. About ten minutes walk and you're at Thapae Gate and its bars and night bazarre etc. We walked almost everywhere, that's how good the location is. I'd have no problem staying here again.
Silvia M. Par Spain, 10. maj 2015
Very nice staff

Location, Staff, Free pick-up from the airport
8,3
We stayed only two nights in Junior Guesthouse but we are very happy and we would repeat. The staff is very kind and Tata is really kind and he tries to speak in Spanish to us! He explained us very well what to visit, where to go, where to have lunch, etc. and all what they told us was very helpful. Location is very good. Old city is walkable, however markets are outside the old city so you should take a tuk tuk or rent a bike (they rent bikes for a reasonable price). We booked a tour with the hotel as well, I don’t know if they offer the tours more expensive than in other tour agencies around Chiang Mai, but we found the price a reasonable price. Room and bathroom is big, but in general the hotel and the furniture is quite old-fashioned and in my opinion it needs some improvements and arrangements. We had breakfast one day there and I don’t recommend it, since it wasn’t good and not that cheap. The environment there is very nice, is a guesthouse full of young people so you can share some beers in the evening there with other guests and with the hotel staff, which is very nice and enriching. They offer free pick-up from the airport!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


AS-AGWEB-3B08