eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort

96/42-3 Moo 3, Kathu, Kamala, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Luksuslounge Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Swimmingpool Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Swimmingpool Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellet udefra Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Reception Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kaffebar/Café Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse
Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Fitnessrum Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Swimmingpool Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Fitnessrum Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Fitnessrum Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Have Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Restaurant Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Møderum Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Gæsteværelse Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Udsigt Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Strand Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Badeværelse
Område: Kamala Antal værelser: 353

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 689 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (689)
Sorter efter:
Poul A. Par Denmark, 12. december 2013
Perfekt

Kun for voksne, Beglikenheden,
10
Karsten M. Par Denmark, 27. juli 2013
Dejlig afslapning uden børn.

Renlighed, strand og venligt personale
9
Dejlig ferie med pænt rent over alt. God mad både morgen og aften. Super pool og dejlig badestrand. Et godt sted at være.
Helen A. Par Denmark, 23. april 2013
Afslappende og roligt.

Maden, poolene, beliggenheden.
7,3
opholdet var godt , men hotellet er noget slidt, poolsenge ved de to små pools bør skiftes. Der er dejligt stille. Om det er et Sunprime Resort ??
Susan A. Par Denmark, 6. november 2011
Super hotel

Rimelig nyt og lækkert
10
kamala er et skønt sted på phuket hvis man er til afslapning. dette hotel ligger fantastisk og er luksus. super vørelser super betjening alt har du hat brug for og mere til. lækkert pool område og hvis du er til sport er der masser af muligheder tilbud om forskellige aktiviteter hver dag. vi rejser uden børn så derfor var dette hotel en befrielse at bo på for det er hotel kun for voksne lækkert. min mand fyldte 50 mens vi var der og hotellet gjorde helt fantastisk meget for at hjælpe med at gøre det til en festlig dag
Annie D. Rejsende alene Denmark, 14. januar 2011
dejlig hotel med mange svimmeppool

giver 5 point
9,7
et fantastisk hotel med alle, et godt sted både med og uden børn
Jacob M. Par Denmark, 17. december 2009
Overklasse hotel

Mange pools, venlig personale, store værelser
7,7
Ikke for backpackere
Caryl P. Par United Kingdom, 11. april 2015
relaxing resort

no kids screaming about in sunprime resort; daily exercise activities i.e. yoga and core classes; big swimming pool with fluffy towels
9,7
Stephanie H. Gruppe United Kingdom, 8. april 2015
Wonderful holiday

The staff were amazing, do friendly and helpful , the rooms were superb , the gardens, pools and environment were absolutely stunning
10
We had an amazing stay , from our early morning gym sessions , massages in the grounds and excellent food. This was one of the best value , high end holidays I have ever had. Thank you!
Geena B. Par Australia, 7. april 2015
Fab hotel,

Room, food, beach resort
8
Fantastic
Woranan P. Rejsende alene Thailand, 2. april 2015
Great location, very international

location, amenities, the beach
7,3
I'm a Thai resident--took a solo vacation for a few days. I chose Kamala because the relaxing environment was ideal for me. Guests and staff were international. Some staff (even Asians) didn't speak Thai, so they don't exactly cater to someone like me. Luckily English is not an issue, but it felt weird to be a foreigner in my own country. Room - They put me RIGHT next to the beach. I think this was an upgrade, thanks! I can walk to/from the beach in a minute. Note that the facility is HUGE (I got lost a few times) Power went out once; toilet did not flush well; and water pressure went out once. Other than that, the room was clean, spacious, with full amenities. Not sure - but I felt I didn't get the same treatment as foreign guests. Two examples 1) when asked for direction/services from floor staff, I got short, dismissive answers, with minimal eye contact. Service interactions with foreign guests were met with nods, smiles and kind gestures. 2) I was meeting friends for dinner at a gazebo on premise. A security guard stared at me as if I was doing something wrong. I mean STARED, but not at other guests near me. I dismissed it and sat on the bench--that's when he approached and started interrogating. I told him I was meeting friends here and I'm a paying guest. He said he "knew I was a guest; he sees everything here" and walked away. That did not leave a positive feeling. Had that been based on trust/courtesy, he would've asked how my night was going or if he can help with anything. I know the difference - and that wasn't his intent. I got massages on premise everyday. Even tried different gazebos. One feedback--it was really HOT at times. They had fans but power kept going out one day. But even with the fan on, it blew hot muggy air. For the caliber of this hotel, I expect at least water mist fans or something. The massage staff did excellent quality work. Overall, I enjoyed my stay and would visit again.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kamala Beach Resort - A Sunprime Resort PhuketKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - LuksusloungeKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hotellet udefraKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - ReceptionKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kaffebar/CaféKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - FitnessrumKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - FitnessrumKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - FitnessrumKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - HaveKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RestaurantKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - MøderumKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - UdsigtKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - StrandKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - BadeværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - StrandKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - UdsigtKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RestaurantKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - LobbyKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - ButikkerKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - LobbyKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RestaurantKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RestaurantKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - GæsteværelseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - LobbyKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - BørneklubKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - UdsigtKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Hot tubKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Rekreative FaciliteterKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RestaurantKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - UdsigtKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Kaffebar/CaféKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Altan/TerrasseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Altan/TerrasseKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - SwimmingpoolKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RestaurantKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - RestaurantKamala Beach Resort - A Sunprime Resort Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3B04