Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kangaroo Hostel

71 Hang Luoc, Hoan Kiem Dist.,, Dong Xuan Marked, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Kangaroo Hostel Hanoi - Indgang Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Badeværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Badeværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Indgang Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse
Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse Kangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse
Område: Dong Xuan Marked Antal værelser: 14
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 70
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,3
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (70)
Sorter efter:
Dan N. Par Denmark, 12. juli 2014
Fornuftigt budget hotel

store rummelig værelser
6,3
blandet oplevelse, den første nætter fik vi det øverste værelse, som ikke kan anbefales. Den sidste nat fik vi er værelse på 2. Sal som var meget bedre. Personalet var hjælpsomme, men i har haft bedre oplevelser i Vietnam. Tourbooking kan fås billige i byen.
Indberet denne anmeldelse
Pontus J. Gruppe Sweden, 22. marts 2014
Komplett och fint boende för liten kostnad

Bra läge, rum med det mesta och billigt
8
Vi bodde i ett trippelrum i två nätter. Rummet var ganska litet, men det var fint och hade de sakerna man ville ha. Badrum med badkar, Aircondition, kylskåp och WiFi (i alla fall på rummet längst ner). Stället ligger väldigt centralt vilket är bra förrrutom när man ska sova. Det turas en massa på gatan utanför, men man somnar till sist. Personalen var trevlig och hjälpsam, men väldigt pushande. De frågade t.ex. ett flertal gånger hur vi skulle ta oss till flygplatsen. Boendet var i alla fall ett av de bästa vi bodde på trots att det var ett av de billigaste. Rekommenderas.
Indberet denne anmeldelse
Danica A. Rejsende alene Philippines, 22. juni 2015
Good staff

Good staff and near the market
8,7
It was alright. Ms moon is very caring and i feel pampered because of her assistance. She patiently assisted me in every ppssible way she can. She even help me deliver my passport when i left it when i was to board the bus to laos. Though there isnt a lift, i still enjoyed my time there. Thanks ms moon. I will surely recommend your hostel to my backpacker friends.
Indberet denne anmeldelse
Nataliya B. Par Kazakhstan, 18. juni 2015
Very hot

Value for money
6
They repair air con, because it's very old and in bad condition. Old furniture. Very hot. Eggs for breakfast and instant noodles. Not good location.
Indberet denne anmeldelse
Lim Y. Gruppe Malaysia, 9. juni 2015
friendly and beautiful stuff

friendly stuff, good location, value for money
9,3
Indberet denne anmeldelse
Zishan A. Rejsende alene India, 23. maj 2015
Good and friendly staff

Friendly staff, location, cosy room
9
The stay was good for the helpful staffs and convenient for the prime location. However before booking any day trip from here try to take a look at some other places as my Halong bay 1 dat trip was not so good. The hotel itself is worth staying and totally value for money.
Indberet denne anmeldelse
Suthasinee O. Rejsende alene Thailand, 13. april 2015
Everthing goid

Food, location, suggestion all good
9,7
Comfortable
Indberet denne anmeldelse
Curtis V. Rejsende alene Canada, 3. februar 2015
Friendly staff, good location

Staff, location, price
9,3
The people at the Kangaroo Hostel are very friendly, the food is good, and it is located in the old quarter about a 10 minute walk north of Hoan Kiem Lake. The room was comfortable. The shower drain was slow, yet, overall, very good value for money.
Indberet denne anmeldelse
Soon Y. Gruppe Malaysia, 6. januar 2015
A great stay

Great location, Value for money, Friendly staffs
9,7
i've got a private triple room. It's run by a family (I guess?), cheap, centrally located in the heart of Hanoi city. Dong Xuan market is just behind the street. We requested airport transfer through agoda.com but the hostel was not notified about this. So we had to take cab to the hostel. However the staffs are very friendly and helpful. They will try their best to serve us the best. A very pleasant stay.
Indberet denne anmeldelse
Penn E. Par Malaysia, 3. januar 2015
Small but cosy

Location, size of the room, comfort
8,3
It was actually quite good except that we have to climb the stairs but we still liked it though.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kangaroo Hostel HanoiKangaroo Hostel Hanoi - IndgangKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - BadeværelseKangaroo Hostel Hanoi - BadeværelseKangaroo Hostel Hanoi - IndgangKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - GæsteværelseKangaroo Hostel Hanoi - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04