Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Katathani Phuket Beach Resort

14 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1476 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
8,5
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (1476)
Sortér efter:
Preben V. Rejsende alene Denmark, 12. december 2015
Dejligt hotel med superservice

Personalets parathed til at hjælpe ved enhver lejlighed. Den meget fine rengøring på hotellets område og på værelserne. De glade smil og søde bemærkninger fra personalet.
9,7
Jeg opholdt mig ikke på hotellet konstant, idet jeg havde venner på et andet hotel som jeg ofte besøgte. Jeg lejede en scooter og tilbragte meget tid på landevejene, men jeg blev lige overrasket hver eneste gang jeg kom tilbage til hotellet over hvor pænt det er, hvor fint det holdes ved lige og hvor dejlige mennesker som arbejder der.
Indberet denne anmeldelse
Tony N. Par Sweden, 29. november 2013
Bra läge

Bra läge, rent , trevlig personal.
8,3
Mycket bra hotell med trevlig personal samt bra service.
Indberet denne anmeldelse
Kirsten I. Par Denmark, 11. februar 2011
Luksus

Der var alt hvad man have brug for
10
Super fedt holtel, lever helt op til forventningerne. Der findes alt op dette sted, som fitnescenter, frisør, massage, kiosk, flere forskellige spisesteder, man behøver ikke bevæge sig udenfor holtellet, hvis man ikke har lyst. Personalet er meget smilende, og venlige.Beliggen heden er også super, kun få meter ned til stranden.
Tip om Restaurant: prøv de forskellige spisesteder på hotellet, de kan varmt anbefales
Indberet denne anmeldelse
Ida G. Par Denmark, 18. december 2010
Godt hotel

tæt på strand, pose til badehåndklæder
8,7
Hotellet var godt, betjeningen sød. Det ligger dog lidt for afsides. Det havde været en fordel, hvis der var flere afgange om dagen til de nærmeste byer og ikke kun til Phukert og Phantan, hvor der i øvrigt kun var afgang 1 gang om dagen til min
Tip om Shopping: der findes udmærkede shoppe muligheder i nabobyen - det er ikke nødvendigt at tage til Phantan
Indberet denne anmeldelse
Klavs O. Par Denmark, 30. oktober 2009
God beliggenhed

fin strand
8
Indberet denne anmeldelse
Derek A. Par United Kingdom, 1. februar 2016
Relaxed week

Multiple pools, bars and restaurants
9
We stayed in the bunyi(?) wing. Which I think is the best end of the hotel. It has a secluded and non-busy pool and is close to a fitness centre, bars and restaurants. It also has an airy breakfast terrace next to the beach ( the other wing (Thani?) is away from the beach. There are also a few restaurants in the same road as the hotel, we tried one of them twice (fresh fish at the front to choose from before they cook it as you like it. A very short taxi ride away is a bar called Sabai corner, which is in the hills overlooking the hotel beach. Really laid back, run by a lovely Swiss guy who likes blues. Tennis F1 and rugby on when important.
Indberet denne anmeldelse
Navjeet J. Par United Kingdom, 20. januar 2016
Katathani

Location, location, location
5,7
Somewhat disappointing. Very expensive for what it is. Definitely not a 5* resort. If it was more reasonable and described itself as a 4* resort then it would have been a very good review.
Indberet denne anmeldelse
James W. Familie med små børn United Kingdom, 10. januar 2016
Fantastic beach, great for kids

Sunsets, pools, friendliness
8,3
Indberet denne anmeldelse
David N. Familie med små børn United Kingdom, 30. december 2015
Amazing beach and sea

Beach, sea and pools
8,7
We had a very relaxing time. Great pools for kids and very clean picturesque beach.
Indberet denne anmeldelse
P. Par South Korea, 29. december 2015
Excellent Christmas Vacation

Ease of check in and transfer to room
10
Indberet denne anmeldelse
1 - 5 af 5 anmeldelser
Katathani Phuket Beach Resort PhuketKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HaveKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HaveKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OmgivelserKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HaveKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GæsteværelseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GæsteværelseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Altan/TerrasseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GæsteværelseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GæsteværelseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GæsteværelseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GæsteværelseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GæsteværelseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OmgivelserKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FaciliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - LegepladsKatathani Phuket Beach Resort Phuket - ButikkerKatathani Phuket Beach Resort Phuket - StrandKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GæsteværelseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HaveKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FitnessrumKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BørneklubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BørneklubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FitnessrumKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HaveKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HaveKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HaveKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - UdsigtKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BørneklubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BørneklubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Rekreative FaciliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Rekreative FaciliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BørneklubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Rekreative FaciliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SwimmingpoolKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BørneklubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BørneklubKatathani Phuket Beach Resort Phuket - PlantegningerKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FaciliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FaciliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FaciliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FaciliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Faciliteter


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02