Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kempinski Hotel Bristol

Kurfürstendamm 27, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10719

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 74 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (74)
Sortér efter:
Kirsten H. Par Denmark, 16. maj 2016
Kirsten H.
5,7
Venlig betjening, god beliggenhed.
Eva A. Par Denmark, 18. oktober 2015
Perfekt

Fantastisk service, venlig betjening, god beliggenhed
10
Perfekt!
Kenneth P. Familie med små børn Denmark, 17. maj 2015
Meget fint hotel

Seng og personalet
9
Meget fibt
Lars S. Familie med ældre børn Denmark, 13. juli 2014
Super beliggenhed for shopping

Serviceminded venligt personale, renligheden og beliggenheden
8
Det var ærgerligt, at vi ikke fik oplyst, at spa-fitnessområdet var lukket i den periode, hvor vi var der. Jeg havde bestilt opholdet for længe siden, netop med henblik på at kunne nyde denne facilitet. Det blev dog til dels kompenseret ved muligheden for benyttelse af andet hotels spaområde. Besværlig adgang til internettet, hvis man vil benytte det gratis tilbud.
Leif K. Par Denmark, 12. maj 2013
Ophold i top

Beliggenhed, service og dygtigt persoale
10
Bataa D. Forretningsrejsende Mongolia, 20. april 2016
good
5
godd
Hana L. Par Czech Republic, 15. marts 2016
8
6,7
Very good location of the hotel.
Cem A. Forretningsrejsende Turkey, 12. marts 2016
bad hotel smell
3,7
hotel was old
Julia F. Familie med ældre børn Australia, 12. juli 2015
Don't book a "Standard Room"

1. getting upgraded to a delux room eventually 2.Location of the hotel 3. cheery staff
4,7
The hotel standard rooms are not 5 star standard at all. The beds are very small and uncomfortable - spring mattresses which sag in the middle. I requested a large bed and was told by the reception that we were getting a king size bed but ended with a double, not even queen size. The rooms are very small, and our door had paint pealed off it and the hallways had pealing wallpaper. It was a disappointing experience. We had one bar of soap for the sink, and one tube each of bath liquid soap, which was not enough it one wanted more than one shower a day. When we were upgraded to a deluxe room after 2 nights on the uncomfortable bed, the room was much nicer to look at, though the temperature control did not work well so it was too hot, and we had to sleep with open windows to get a cooler room. The double bed was made of two single beds, which is strange for a 5 star hotel, however it was more comfortable and larger than the standard room saggy bed.
Helen L. Par United Kingdom, 4. maj 2015
Berlin Bristol

Friendly staff, excellent location, Bristol bar
10
Perfect!!
1 - 5 af 5 anmeldelser
Kempinski Hotel Bristol BerlinKempinski Hotel Bristol Berlin - DansesalKempinski Hotel Bristol Berlin - MøderumKempinski Hotel Bristol Berlin - SwimmingpoolKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteKempinski Hotel Bristol Berlin - GæsteværelseKempinski Hotel Bristol Berlin - Hotellet indefraKempinski Hotel Bristol Berlin - DansesalKempinski Hotel Bristol Berlin - MøderumKempinski Hotel Bristol Berlin - Pub/LoungeKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteKempinski Hotel Bristol Berlin - BadeværelseKempinski Hotel Bristol Berlin - GæsteværelseKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteKempinski Hotel Bristol Berlin - MøderumKempinski Hotel Bristol Berlin - GæsteværelseKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - Pub/LoungeKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteKempinski Hotel Bristol Berlin - GæsteværelseKempinski Hotel Bristol Berlin - Pub/LoungeKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteKempinski Hotel Bristol Berlin - DansesalKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - Hotellet udefraKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - Hotellet indefraKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteKempinski Hotel Bristol Berlin - MøderumKempinski Hotel Bristol Berlin - GæsteværelseKempinski Hotel Bristol Berlin - MøderumKempinski Hotel Bristol Berlin - Hotellet indefraKempinski Hotel Bristol Berlin - Pub/LoungeKempinski Hotel Bristol Berlin - Mad og drikkeKempinski Hotel Bristol Berlin - Altan/TerrasseKempinski Hotel Bristol Berlin - Hotellet udefraKempinski Hotel Bristol Berlin - GæsteværelseKempinski Hotel Bristol Berlin - BadeværelseKempinski Hotel Bristol Berlin - GæsteværelseKempinski Hotel Bristol Berlin - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03