eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Suite Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Badeværelse Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Buffet Kimberley Hotel Hongkong - Pub/Lounge Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Buffet Kimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/Café Kimberley Hotel Hongkong - Buffet
Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Suite Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Business Center Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 546
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,2

baseret på 5586 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (5586)
Sorter efter:
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
god beliggenhed, ellers basic

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
fin beliggenhed

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
David Y. Forretningsrejsende Denmark, 28. oktober 2011
Fint hotel med super placering

placering
8
Lækkert hotel central beliggende ift. messe, undergrund og Knutsford Terrace. Gode værelser med lavt støjniveau og god service i receptionen
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Knutsford Terrace.
Henrik F. Familie med ældre børn Denmark, 26. oktober 2011
Meget effektivt hotel

Centralt beliggende
7,7
Et supert effektivt hotel. Indcheck utrolig hurtig og effektivt. Har aldrig oplevet et hotel med så travl en reception. Vores værelse var med en opredning til 3'ie person, men værelser er for små til dette. Ekstra seng i ringe kvalitet, som hotellet hurtigt forbedrede med ekstra madras. Super godt beliggende, tæt til metro og alt. Vælger nok igen grundet beliggenhed.
Francis G. Familie med ældre børn Malaysia, 22. februar 2015
GREAT LOCATION AND VALUE FOR MONEY

LOCATION ACCESSIBILITY AND PRICING
8,3
Atika E. Familie med ældre børn Indonesia, 20. februar 2015
change the bedsheet frequently, full the tissue

1.close to the central of the city 2. clean 3. the service is good in terms of check in check out
6,3
We like the location,close to MTR,we can find everything we need during holiday like money changer, restaurant,mall,7 eleven. The hotel also has wifi, but we can't use it on our last day. Overall good we may stay again in Kimberley Hotel
Jan W. Par Sweden, 18. februar 2015
Convinient

good location, good breakfast
6,7
Ok hotel with good location, but it would be nice if staff could give a smile once a while. Maybee wish the guest "welcome to our hotel", or something.
Juan H. Familie med små børn China, 17. februar 2015
Free and easy.

Location is good for free & easy trip.
8,7
Shing B. Par Hong Kong, 15. februar 2015
poor service and room
4,7
Poor room service, small room
Vivienne N. Forretningsrejsende Philippines, 12. februar 2015
Location value for money

Nice location value for money
6,3
Value for money. I'll consider this hotel again

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kimberley Hotel HongkongKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - Pub/LoungeKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Business CenterKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - SpaKimberley Hotel Hongkong - Fitnessrum

Kundeanmeldelser - Kimberley Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A03