Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Suite Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Badeværelse Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Buffet Kimberley Hotel Hongkong - Pub/Lounge Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Buffet Kimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/Café
Kimberley Hotel Hongkong - Buffet Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Suite Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Business Center Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 546
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

fra 5838
anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (5838)
Sorter efter:
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
god beliggenhed, ellers basic

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
Indberet denne anmeldelse
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
fin beliggenhed

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
Indberet denne anmeldelse
David Y. Forretningsrejsende Denmark, 28. oktober 2011
Fint hotel med super placering

placering
8
Lækkert hotel central beliggende ift. messe, undergrund og Knutsford Terrace. Gode værelser med lavt støjniveau og god service i receptionen
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Knutsford Terrace.
Indberet denne anmeldelse
Henrik F. Familie med ældre børn Denmark, 26. oktober 2011
Meget effektivt hotel

Centralt beliggende
7,7
Et supert effektivt hotel. Indcheck utrolig hurtig og effektivt. Har aldrig oplevet et hotel med så travl en reception. Vores værelse var med en opredning til 3'ie person, men værelser er for små til dette. Ekstra seng i ringe kvalitet, som hotellet hurtigt forbedrede med ekstra madras. Super godt beliggende, tæt til metro og alt. Vælger nok igen grundet beliggenhed.
Indberet denne anmeldelse
Merlita O. Familie med ældre børn Philippines, 23. juli 2015
convenient location

location, accessibility to mtr, airport bus, shopping
6,7
Good stay. Rooms are clean. Very easy to get around any place because MTR station is just 5 min. walk. There are shopping malls around the hotel too. It is very easy to go to and from the Airport via Airport bus. Just take bus no. A21 from the Airport.
Indberet denne anmeldelse
Liu N. Rejsende alene Singapore, 19. juli 2015
Is convenient to anywhere food, shopping and sight

Breakfast, bellboys service and quite
8,7
Very happy with all the friendly service and helpful staffs for all the information we needed. This year is my third time staying in this hotel and were be back again in October
Indberet denne anmeldelse
Elleenwong W. Par Singapore, 18. juli 2015
Decent hotel

Location, price, Chinese restaurant
8
Hotel looks and feel dated. However it's in a great location with an easy access to MTR.
Indberet denne anmeldelse
Ron L. Forretningsrejsende Australia, 18. juli 2015
Kimberley Short Stay

Location
6,7
I have stayed at the Kimberley previously as the location suits my needs. Having booked a basic double room i was given a room with 2 single beds which wasn't ideal. I also found the rooms quite tired and not keeping pace with other 4 star hotels in the area. Being on business i needed to use the internet, however the quality of WiFi in the room was so poor/slow that i had to go to leave the hotel to get reasonable access.
Indberet denne anmeldelse
Sreevaru S. Forretningsrejsende India, 16. juli 2015
good

location based on our business, clean, good staff
8
Good, but the internet was too scurfy.,
Indberet denne anmeldelse
Poon W. Gruppe Singapore, 9. juli 2015
Cmfortable

Location. Room.
7,3
Good
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kimberley Hotel HongkongKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - Pub/LoungeKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Business CenterKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - SpaKimberley Hotel Hongkong - FitnessrumKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden

Kundeanmeldelser - Kimberley Hotel, Hongkong

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05