Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 6393 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,5
Personalet
6,9
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (6393)
Sortér efter:
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
god beliggenhed, ellers basic

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
Indberet denne anmeldelse
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
fin beliggenhed

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
Indberet denne anmeldelse
David Y. Forretningsrejsende Denmark, 28. oktober 2011
Fint hotel med super placering

placering
8
Lækkert hotel central beliggende ift. messe, undergrund og Knutsford Terrace. Gode værelser med lavt støjniveau og god service i receptionen
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Knutsford Terrace.
Indberet denne anmeldelse
Henrik F. Familie med ældre børn Denmark, 26. oktober 2011
Meget effektivt hotel

Centralt beliggende
7,7
Et supert effektivt hotel. Indcheck utrolig hurtig og effektivt. Har aldrig oplevet et hotel med så travl en reception. Vores værelse var med en opredning til 3'ie person, men værelser er for små til dette. Ekstra seng i ringe kvalitet, som hotellet hurtigt forbedrede med ekstra madras. Super godt beliggende, tæt til metro og alt. Vælger nok igen grundet beliggenhed.
Indberet denne anmeldelse
Fook M. Forretningsrejsende Singapore, 1. maj 2016
Business Trip
3,7
Cannot imagine that the house keeper can just dash into my room without knocking my door first. Just because of her rush action, this simple will put me rate them down. They need to learn manners now.
Indberet denne anmeldelse
Ratanon A. Forretningsrejsende Thailand, 29. april 2016
Satisfactory
5,3
Rooms were slightly old, small and in need of modern renovation. Toilet was satisfactory no more no less. Bang for the buck really.
Indberet denne anmeldelse
Kristen B. Familie med små børn Japan, 28. april 2016
Just ok
5
While the price and location were good, unfortunately our rooms had a musty mildewy smell and the appointments in the rooms were old and pretty tired. Our shower handle that switches from shower to bath did not work in either bathroom and cleaning was average, but it didn't feel super clean. Customer service was alright- although coming from Japan, they weren't quite as courteous as we hoped.
Indberet denne anmeldelse
Kim H. Forretningsrejsende Singapore, 27. april 2016
Pleasant Stay
5,7
The room is decent given this is HK hotel where rooms are usually small. Local food is everywhere and you are in the touristry area
Indberet denne anmeldelse
Takhyun K. Rejsende alene Canada, 27. april 2016
Good
5,3
Affordable and convenient location
Indberet denne anmeldelse
Lusi P. Rejsende alene Indonesia, 26. april 2016
None
4,7
None
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
Kimberley Hotel HongkongKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - Pub/LoungeKimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Business CenterKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - SpaKimberley Hotel Hongkong - FitnessrumKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06