eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Suite Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/Café Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Badeværelse Kimberley Hotel Hongkong - Badeværelse Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant
Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Buffet Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Pub/Lounge Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Business Center Kimberley Hotel Hongkong - Spa Kimberley Hotel Hongkong - Spa Kimberley Hotel Hongkong - Spa Kimberley Hotel Hongkong - Spa Kimberley Hotel Hongkong - Spa
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 546

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 5083 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (5083)
Sorter efter:
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
god beliggenhed, ellers basic

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
fin beliggenhed

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
David Y. Forretningsrejsende Denmark, 28. oktober 2011
Fint hotel med super placering

placering
8
Lækkert hotel central beliggende ift. messe, undergrund og Knutsford Terrace. Gode værelser med lavt støjniveau og god service i receptionen
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Knutsford Terrace.
Henrik F. Familie med ældre børn Denmark, 26. oktober 2011
Meget effektivt hotel

Centralt beliggende
7,7
Et supert effektivt hotel. Indcheck utrolig hurtig og effektivt. Har aldrig oplevet et hotel med så travl en reception. Vores værelse var med en opredning til 3'ie person, men værelser er for små til dette. Ekstra seng i ringe kvalitet, som hotellet hurtigt forbedrede med ekstra madras. Super godt beliggende, tæt til metro og alt. Vælger nok igen grundet beliggenhed.
Cho H. Forretningsrejsende South Korea, 24. juli 2014
Good value for money

Good price, location, friendly staff
9
First time staying, but truely a great place to be at. Upgraded me to suite room which was fantastic. Location was good nearby many resturants and near to the MRT station too. I will come back again in couple of weeks time.
Familie med ældre børn 23. juli 2014
nice location, cheap price, unprofessional staff

location, price, room
8,7
Maria M. Gruppe Philippines, 21. juli 2014
Fantastic

clean convenient courteous staff
7
fantastic more staff who knows how to communicate in English very flexible
Catherine P. Rejsende alene China, 20. juli 2014
good lacation

location,location,location
9
very convenient, near the shopping area
Alex C. Familie med ældre børn Philippines, 18. juli 2014
Its a purely family bonding

accessible, clean and comfortable
8
Nice, only one problem we had, during th reservation for the shuttle bus going to airport, I had talked to the counter at the basement and reserve for the shuttle around 5pm before proceeding to our room, july 17, our flight was july 18 at 8:25am, he told me to be in the basement as early as 6am, so we did, but the new duty personnel checked that we dont have reservation and that we did not call them 2 hrs before. Its a miss communication, We are still lucky we arrived in the airport around 7pm by taxi.
Kolawole A. Forretningsrejsende United Kingdom, 18. juli 2014
Brilliant location

The location is great, good for the business traveller and the staff are helpful
7,7
Pleasant, although I did turn down the first room I was offered as it had no view but was offered a much nicer room

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kimberley Hotel HongkongKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Pub/LoungeKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Business CenterKimberley Hotel Hongkong - SpaKimberley Hotel Hongkong - SpaKimberley Hotel Hongkong - SpaKimberley Hotel Hongkong - SpaKimberley Hotel Hongkong - SpaKimberley Hotel Hongkong - SpaKimberley Hotel Hongkong - Spa

Kundeanmeldelser - Kimberley Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C01