eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Suite Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/Café Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Badeværelse Kimberley Hotel Hongkong - Badeværelse Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant
Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Buffet Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Pub/Lounge Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Business Center
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 546

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 5218 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (5218)
Sorter efter:
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
god beliggenhed, ellers basic

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
fin beliggenhed

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
David Y. Forretningsrejsende Denmark, 28. oktober 2011
Fint hotel med super placering

placering
8
Lækkert hotel central beliggende ift. messe, undergrund og Knutsford Terrace. Gode værelser med lavt støjniveau og god service i receptionen
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Knutsford Terrace.
Henrik F. Familie med ældre børn Denmark, 26. oktober 2011
Meget effektivt hotel

Centralt beliggende
7,7
Et supert effektivt hotel. Indcheck utrolig hurtig og effektivt. Har aldrig oplevet et hotel med så travl en reception. Vores værelse var med en opredning til 3'ie person, men værelser er for små til dette. Ekstra seng i ringe kvalitet, som hotellet hurtigt forbedrede med ekstra madras. Super godt beliggende, tæt til metro og alt. Vælger nok igen grundet beliggenhed.
Fajar R. Forretningsrejsende Indonesia, 27. september 2014
good

location
6,3
With call agoda
Rajesh B. Forretningsrejsende India, 24. september 2014
Wast hotal
2,3
West
Sia P. Gruppe Malaysia, 23. september 2014
Good but quiet far from MTR

clean, convenient & value for money
6
No free wifi in room & lobby
Chooi K. Par Malaysia, 22. september 2014
Marvelous stay

Location , cleanliness and food
7,3
Very comfortable stay , in actual Fact , I used to stay in Kimberly Hotel whenever I visit HK
Maria A. Rejsende alene United Kingdom, 22. september 2014
most helpful and courteous staff i have come acros

staff polite , helpful courteous service with a smile
7,3
My first visit to Hk kimerley hotel looked after me & my mum very well
Maneerat S. Rejsende alene Thailand, 21. september 2014
The standard room is a bit too small.

Clean!! Location!! And services!
8,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kimberley Hotel HongkongKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Pub/LoungeKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Business Center

Kundeanmeldelser - Kimberley Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A01