eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Suite Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/Café Kimberley Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kimberley Hotel Hongkong - Badeværelse Kimberley Hotel Hongkong - Badeværelse Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Lobby Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant
Kimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefra Kimberley Hotel Hongkong - Buffet Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Pub/Lounge Kimberley Hotel Hongkong - Restaurant Kimberley Hotel Hongkong - Business Center
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 546

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 5203 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (5203)
Sorter efter:
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
god beliggenhed, ellers basic

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
Penille A. Forretningsrejsende Denmark, 23. marts 2013
fin beliggenhed

beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
6,3
David Y. Forretningsrejsende Denmark, 28. oktober 2011
Fint hotel med super placering

placering
8
Lækkert hotel central beliggende ift. messe, undergrund og Knutsford Terrace. Gode værelser med lavt støjniveau og god service i receptionen
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Knutsford Terrace.
Henrik F. Familie med ældre børn Denmark, 26. oktober 2011
Meget effektivt hotel

Centralt beliggende
7,7
Et supert effektivt hotel. Indcheck utrolig hurtig og effektivt. Har aldrig oplevet et hotel med så travl en reception. Vores værelse var med en opredning til 3'ie person, men værelser er for små til dette. Ekstra seng i ringe kvalitet, som hotellet hurtigt forbedrede med ekstra madras. Super godt beliggende, tæt til metro og alt. Vælger nok igen grundet beliggenhed.
Joseph M. Par United States of America, 9. september 2014
expected nicer

staff was helpful,the location was central to out needs,had cable
6
Ok but for money paid expected nicer
Heng G. Rejsende alene Singapore, 8. september 2014
Good Location

Cleaniness, Shopping, Location
8
Good and efficient service
Jakapan P. Forretningsrejsende Thailand, 7. september 2014
๊room up grade

none
7
the front officer up grade for us but i found it was very old and dirty, something cannot be used. and i have to carry luggage by myself from 20nd to 21st floor. no elevator to 21st fl.
Heng G. Rejsende alene Singapore, 7. september 2014
Convenient Location

Location, Shopping, Eatery
7,7
Overall it is okay but the room we stayed in has an Aircon leaking problem. The Single beds also have squeaky sound when lying on it.
Yeo J. Par Singapore, 6. september 2014
Below Expectation

The location is good. Other than that, I can't find anything better.
5
We had arrived at Kimberley Hotel 4hrs earlier than our check-in timing and it was pretty nice for the hotel to provide us with an available room at no extra charges. Hotel staff were friendly and helpful. We were given a room at the 8th storey and the view outside was not what we had expected. Practically, the building next door could see what was inside the hotel room. Throughout the 3D2N stay, we had our window curtain closed. We were rather disappointed with the hotel room and bathroom; the finishes seem old, the ceiling is low, the hotel room and bathroom is small etc. Overall, it is definitely not worth the penny.
Ong H. Familie med ældre børn Singapore, 4. september 2014
Affordable hotel

Clean hotel with affordable price and good location
7,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kimberley Hotel HongkongKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - SuiteKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféKimberley Hotel Hongkong - GæsteværelseKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - BadeværelseKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - LobbyKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Hotellet indefraKimberley Hotel Hongkong - BuffetKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Pub/LoungeKimberley Hotel Hongkong - RestaurantKimberley Hotel Hongkong - Business Center

Kundeanmeldelser - Kimberley Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3C02