Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Koh Yao Yai Village

78 Moo 4, Bann Klong Bon, Koh Yao Yai Sub-district, Koh Yao District, Phang-nga Province, Koh Yao Yai, Phuket, Thailand 82160

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 390 anmeldelser

11 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,3
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (390)
Sortér efter:
Karin B. Familie med små børn Denmark, 13. december 2015
Fantastisk...

Poolen, beliggenhed og udsigten
10
Man ankommer og føler sig velkommen fra begyndelsen. Det hele emmer af ro og hygge. Der er utroligt smukt, fra poolen, bar og spiseområdet kan man sidde og kigge ud over havet. Værelserne er fine, selve badet er under åben himmel og er lavet med en stor terrasse med både seng og møbler udenfor. Der er i det hele taget utroligt skønt. Vi gik lidt ned af stranden til den nærmeste fiskersted og bookede en sejltur til bare ca. 500 DKK for os tre. Det var en skøn tur. Hørte dog at snorkeling skulle være bedre hvis vi havde sejlet sydpå så det må vi prøve en anden gang. Desuden, lejede vi scooter oppe ved vejen (bare 75kr per dag) samme sted kan man også spise skøn mad (som er billigere end hotellet). Vi var på hotellet i 5 dage og spiste de fleste dage i hotellets restaurant uden at blive trætte af det. Personalet er desuden utroligt hjælpsomme og søde. Alt i alt et fantastisk sted.
Indberet denne anmeldelse
Dorte G. Par Denmark, 17. januar 2014
Ro og stilhed

Ro, langt væk fra alting, poolen.
6,7
Det er et stille og roligt hotel uden natteliv. Der er et dejligt pool område, men ingen strand nær ved. Betjeningen i restaurant- og poolområde var de første dage dårligt, men efter flere klager blev det bedre. For vores vedkommende var der lidt for roligt til længere ophold.
Indberet denne anmeldelse
Remi P. Rejsende alene Denmark, 26. oktober 2013
Fantastisk ro og harmoni i smuk natur.

Ekstremt venligt og opmærksomt personale. Absolut rolige og smukke omgivelser, alt fungerer her, og man kan bruge tiden på at stresse helt af og finde sin egen daglige rytme.
9,7
Kan ikke roses godt nok, dette er mit 1. valg næste gang turen går til Phuket. Der er en helt utrolig ro og harmoni på stedet. Boede i fn bungalow hytte, som ligger på en skråning midt i en naturpark, så alle naturens lyde kan opleves 100 % Stranden ligger 5 min væk, men egner sig ikke til badning, her skal man gå til venstre ud forbi beton molen, så er der den fineste sten frie strand. Der er ingen natteliv på stedet eller på øen i generelt, hvilket jeg ser som et plus, hvis formålet er afslapning og fordybelse. Fik en mindre infektion der krævede lægebehandling på øens medicin center, personalet kørte mig derind straks jeg sagde det, og holdt mig i hånden under behandlingen... Bedre service har jeg aldrig oplevet !
Indberet denne anmeldelse
Heidi B. Familie med ældre børn Denmark, 15. februar 2013
Fantastisk godt koncept og service m. unik belignh

Top service, brilliant pool
8,7
Konceptet for hotellet placeret blandt træer og gennemgående design er vellykket og helt specielt. Servicen er veltilpas og i top uden at blive klæbende. Restauranten kan både servere for børn der ikke magter den lokal mad og voksne der ønsker den. Kodeord er ren afslapning ved den helt igennem skønne og velplejede pool. Ude af området er alt meget autentisk og seværdighederne ligger i de omkringliggende øer
Tip om Shopping: Der findes IKKE shopping på denne ø - det er skønt!!!
Indberet denne anmeldelse
Henrik C. Familie med ældre børn Denmark, 14. februar 2013
fantastiske omgivelser, men meget afsides

uspoleret og meget ægte
7,3
Koh Yao Yai Village ligger meget isoleret på en lille ø - og det er i praksis umuligt at bade i havet på grund af tidevand. LAvt vand når det flod og ingen vand når det er ebbe. Det er således et sted man ikke bliver så længe, hvis man er til havvand og lidt skæg og ballade.
Tip: Det er godt at tage på ture fra, men de færtreste kan nok få meget mere end 4 dage til at gå her, hvor der er en restaurant og en pool.
Indberet denne anmeldelse
Heidi U. Familie med små børn Denmark, 27. januar 2012
romantisk og frodigt resort

kæmpe bungalow fyldt med romantik
9,3
Et vildt fedt sted, store bungalows, går i bad under åben himmel hvilket er fantastisk, god stor flot swimmingpool med udsigt over havet, glade og venlige mennesker der arbejder der, bungalow ligger midt imellem træer hvor dyre lydene kan nydes på terrssen om aftenen, ingen myg:-)
Tip om Hoteldetaljer: man skal tage til dette sted for at slappe af for der er ingenting på øen, mad og drikkevarer er en smule dyrt da der ingen konkurrence er på øen. Man kan dog hurtigt sejle til ko yao noi hvor der er lidt butikker og der sker lidt mere.
Indberet denne anmeldelse
Kenneth D. Familie med små børn Denmark, 22. december 2011
Dejligt hotel, superflot infinity-pool, god mad

Dejlige og hyggelige bungalows, super infinity-pool
8,3
Superdejligt sted, roligt, superflot infinity-pool, ikke meget at lave udover nogle ture rundt.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Book en chauffør og kør en tur rundt på øen - dejlig tur. Flotte strande men vandet er ikke fantastisk
Indberet denne anmeldelse
Torben D. Familie med ældre børn Denmark, 5. december 2011
Luxus på ikke turistet ø

Bungalows, ingen støj, fint poolområde og god restaurant
8,7
Dårlig badestrand ved hotellet. Lej scooter (kr.100,- pr. døgn) og kør ud på Ø'en. Næsten ingen trafik. Ikke meget at lave - ud over at slappe af.
Indberet denne anmeldelse
Louise H. Par Denmark, 4. december 2011
Flot Resort, men meget stille...

hytterne, omgivelserne, indretningen
7,7
Det var et super flot resort, som ligger i en regnskov. Indretningen af hytterne er rigtig hyggelige og der er kræset for detaljerne. Kunne godt lide den udendørs bruser.
Tip om Hoteldetaljer: Hvis I kan lide rolige omgivelser med skønne hytter, og kan lide at læse en bog og ligge i en pool så er det sagen. For os blev det for kedeligt med 3 overnatninger...
Indberet denne anmeldelse
Christian J. Familie med ældre børn Denmark, 18. februar 2011
Skøn beliggenhed og fredfyldt - et lille paradis

Super betjening og service
8,7
Transport til hotellet var super og blev arrangeret direkte med hotellet. Bungalows var perfekt udstyret og vi nyd det udendørs bad, Poolen var i særklasse og der var en fantastisk udsigt til stranden, vandet og en smuk klippeø overfor ved navn Kaalad som man ikke måtte besøge. Selve standen og vandet var smukt at kigge på , men det var poolen man opholdte sig i
Tip om Hoteldetaljer: Sats ikke på stranden , smuk at kigge på fra den pragtfulde 700 m2 store pool
Indberet denne anmeldelse
1 - 10 af 11 anmeldelser
Koh Yao Yai Village PhuketKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - RestaurantKoh Yao Yai Village Phuket - RestaurantKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - Sport og aktiviteterKoh Yao Yai Village Phuket - StrandKoh Yao Yai Village Phuket - StrandKoh Yao Yai Village Phuket - StrandKoh Yao Yai Village Phuket - UdsigtKoh Yao Yai Village Phuket - Hotellet indefraKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - StrandKoh Yao Yai Village Phuket - OmgivelserKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - RestaurantKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - StrandKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - StrandKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - LobbyKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - BadeværelseKoh Yao Yai Village Phuket - BadeværelseKoh Yao Yai Village Phuket - BadeværelseKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - FaciliteterKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - UdsigtKoh Yao Yai Village Phuket - UdsigtKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - GæsteværelseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/TerrasseKoh Yao Yai Village Phuket - SwimmingpoolKoh Yao Yai Village Phuket - Altan/Terrasse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07