Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 1021 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,1
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (1021)
Sortér efter:
Jack D. Par Denmark, 2. februar 2011
Levede ikke op til forventningerne

udmærket beliggenhed, gode værelser, flot indretning i lobby m.m.
6
vi ankommer til et meget flot hotel, som vi havde glædet os til at prøve. Vi havde været på cruise og måtte selvfølgelig fortsætte med luksus. De fysiske rammer var da også helt i orden, flot og veludstyret værelse, men så er det også sagt. Personalet i rstauranterne var totalt upersonlige og den Japanske restaurant var under al kritik med en dårlig kok og en ikke nærværende betjening. Barerne totalt upersonlige og -sellv efter Honkong forhold- alt fpr dyrt. Det var den Japanske restaurant også. En sandwich - serveret på værelset - var så tør (ost/skinke), at den var næsten uspiselig. Alt dette er skrevet til hotellet, som blot svarer at priserne er ok og de gør deres bedste med hensyn til personalet og maden!
Indberet denne anmeldelse
Flemming S. Par Denmark, 25. december 2009
Ferie

Beliggenhed
10
Hotellet har en perfekt beliggenhed og faciliteterne er helt i top. Hotellet er rent og pænt
Tip om Hoteldetaljer: Super placering og god service
Indberet denne anmeldelse
David P. Forretningsrejsende United Kingdom, 30. april 2016
Kowloon Shangri La Hotel
5,7
The Shangri La is a recognised brand from which you expect certain standards and the Kowloon Shangri La delivered. The room was excellent good size, good bathroom very well maintained. Would definitely return.
Indberet denne anmeldelse
Riko W. Rejsende alene Japan, 19. april 2016
Great!!!!
6,7
Survive was great and the room was clean and big. Enjoyed my stay here.
Indberet denne anmeldelse
Kumar H. Forretningsrejsende India, 16. april 2016
One of the best hotels
6,3
Excellent hotel and one the best i have stayed in Hong Kong, Will look forward to come back, Very warm and friendly staff, very nice location, and great food.
Indberet denne anmeldelse
Elaine M. Rejsende alene Philippines, 10. april 2016
Misleading booking and no in-house medical team
4,3
I know that I booked for a Deluxe harbour view room but was given a side harbour view room.. i didnt know that a side harbour view will still be an all view of another building and you need to peer through your window to see the harbour view. I had a bad leg cramps attack in the late evening and there was no medicine available in the hotel.. no doctor or nurse... they told me that they can call an ambulance to attend to my medical condition.. A Shangri-la Hotel without any medical equipment or staff is so odd.
Indberet denne anmeldelse
Ronald S. Rejsende alene Australia, 10. april 2016
Doctor
6,3
....
Indberet denne anmeldelse
Stefan G. Par Switzerland, 8. april 2016
Great place and great location
6,3
+++
Indberet denne anmeldelse
Lynne W. Par United Kingdom, 1. april 2016
Excellent hotel
6,7
Great hotel, easy location to walk to places. Club lounge had wonderful staff.
Indberet denne anmeldelse
Nguyen K. Par Vietnam, 28. marts 2016
Very great
6,7
I like it, really great
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Kowloon Shangri-la Hotel HongkongKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - FaciliteterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - UdsigtKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - BadeværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - BadeværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SwimmingpoolKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - FitnessrumKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SpaKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - BuffetKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Mad og drikkeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Mad og drikkeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SwimmingpoolKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - BuffetKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C08