eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Swimmingpool Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Hotellet udefra Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Spa Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge
Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Udsigt Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Fitnessrum Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Lobby Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 688
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 850 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,1
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (850)
Sorter efter:
Jack D. Par Denmark, 2. februar 2011
Levede ikke op til forventningerne

udmærket beliggenhed, gode værelser, flot indretning i lobby m.m.
6
vi ankommer til et meget flot hotel, som vi havde glædet os til at prøve. Vi havde været på cruise og måtte selvfølgelig fortsætte med luksus. De fysiske rammer var da også helt i orden, flot og veludstyret værelse, men så er det også sagt. Personalet i rstauranterne var totalt upersonlige og den Japanske restaurant var under al kritik med en dårlig kok og en ikke nærværende betjening. Barerne totalt upersonlige og -sellv efter Honkong forhold- alt fpr dyrt. Det var den Japanske restaurant også. En sandwich - serveret på værelset - var så tør (ost/skinke), at den var næsten uspiselig. Alt dette er skrevet til hotellet, som blot svarer at priserne er ok og de gør deres bedste med hensyn til personalet og maden!
Flemming S. Par Denmark, 25. december 2009
Ferie

Beliggenhed
10
Hotellet har en perfekt beliggenhed og faciliteterne er helt i top. Hotellet er rent og pænt
Tip om Hoteldetaljer: Super placering og god service
Garry H. Par Australia, 7. oktober 2014
Lift noise

Breakfast, friendly staff
7,3
When we arrived at hotel, we were greeted with a warm welcome. We were given room 1254 right alongside of lift, the room was not sound proof, we listened to the lift all night, probably why hotel had music on when we arrived. Next day we asked for another room, i was told on return from the days activities a room would be available. Not true, reception wasnt aware of room change. Hotel then tried giving me a smaller size room. I rejected and asked for same size room. Then i had to wait another 1.5 hours for my room to be made up. During this time i thought i would go for a swim, not realising the pool is the size of a fish pond. Eventually i was given a room on floor 18 same size. Staff was very friendly, Hotel breakfast was excellent.
Henri B. Rejsende alene Netherlands, 6. oktober 2014
My stay

Location, bathroom
6,3
The waitress at the Tapas restaurant was rude. The next day the manager apologized but it left a bitter taste in my mouth.
Seong P. Familie med ældre børn Malaysia, 21. september 2014
Excellent hotel

Great services, hospitality and dining.
8
Absolutely fantastic. Looking forward to my next stay there.
Soh M. Par Taiwan, 21. september 2014
A comfortable hotel with good service + good food

good service, good food, value for money
9,7
I stayed in this hotel in the past. It is always good staying there.
Vijay C. Forretningsrejsende Philippines, 20. september 2014
Klowloom Shangri-la

Location, room, view
9,7
Perfect
Tung N. Forretningsrejsende Vietnam, 20. september 2014
KOWLOON trip

Location, Value for money, Night entertainment
8
Hotel located in downtown, easy for transportation. Sightseeing at night is wonderful.
Tung N. Forretningsrejsende Vietnam, 20. september 2014
Khach san trung tam

Nice pool, room cleanliness, downtown location
7,7
Vary nice room and comfortable bed. Easy for meeting and sightseeing. Staff performance well.
Kurt B. Par Australia, 6. september 2014
Very relaxing holiday

Position, Service, Overall feel good.
9,3
Excellent

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kowloon Shangri-la Hotel HongkongKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SwimmingpoolKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Hotellet udefraKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SpaKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - UdsigtKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - FitnessrumKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge


AS-AGWEB-3C03