eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Swimmingpool Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Hotellet udefra Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Spa Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge
Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Udsigt Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Fitnessrum Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Lobby Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 688
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 870 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,1
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (870)
Sorter efter:
Jack D. Par Denmark, 2. februar 2011
Levede ikke op til forventningerne

udmærket beliggenhed, gode værelser, flot indretning i lobby m.m.
6
vi ankommer til et meget flot hotel, som vi havde glædet os til at prøve. Vi havde været på cruise og måtte selvfølgelig fortsætte med luksus. De fysiske rammer var da også helt i orden, flot og veludstyret værelse, men så er det også sagt. Personalet i rstauranterne var totalt upersonlige og den Japanske restaurant var under al kritik med en dårlig kok og en ikke nærværende betjening. Barerne totalt upersonlige og -sellv efter Honkong forhold- alt fpr dyrt. Det var den Japanske restaurant også. En sandwich - serveret på værelset - var så tør (ost/skinke), at den var næsten uspiselig. Alt dette er skrevet til hotellet, som blot svarer at priserne er ok og de gør deres bedste med hensyn til personalet og maden!
Flemming S. Par Denmark, 25. december 2009
Ferie

Beliggenhed
10
Hotellet har en perfekt beliggenhed og faciliteterne er helt i top. Hotellet er rent og pænt
Tip om Hoteldetaljer: Super placering og god service
Li K. Par Hong Kong, 15. november 2014
Good Living Experience

Good location, nice place and people
9,3
Mohd R. Familie med små børn Malaysia, 15. november 2014
staff is double standard

food, location and cleanliness
6,3
just a normal stay
Ka L. Par Singapore, 15. november 2014
a good hotel

Fantastic room, Good lobby bar and WIFI
8,3
Nothing serious. only I cannot have my luggage at the first time when I reach my room. need to call the operator and wait for quite some time.
Daniel W. Rejsende alene United States of America, 14. november 2014
Awesome Time Again at the Kowloon Shangri-la.

Health and Fitness Center, Location, and Friendly and Attentive Staff.
10
As always, another great time at the Kowloon Shangri-la Hotel!
Geraint R. Par United Kingdom, 13. november 2014
Wonderfull Stay

The attentivness of the staff. Location. Harbor view.
9,7
From the moment of our arrival we were treated extremely well, the staff very attentive to our needs. The harbor view was fantastic,and worth the extra cost. The location was good a ten - fifteen mins walk to Star Ferry. I would not hesitate to stay at this Hotel again, and highly recommend it.
Chris Y. Par Australia, 12. november 2014
awesome stay!

service, location, food
10
Staff was very friendly, address my by my name every time I called operator for room service. Food was very nice. Location is superb as there is an MTR exist just next door. Will stay again next time
Soon O. Forretningsrejsende Singapore, 11. november 2014
Comfort at its best!

Great bed, great shower, great service
8,3
Staff was good and attentive. While I was in the hotel for no more than 12 hours, the bed was impeccable, designs around the room made the features very user friendly. I left my travel adapter at home, and a little searching around the room and I found 2 in the drawer. Good hotel, definitely will stay again. I didn't eat at the hotel, so I guess it's not fair for me to put a score.
Khee H. Familie med ældre børn Singapore, 2. november 2014
Great place to be in

Clean, comfortable, accessible to food, shopping, causeway bay and more
8,7
Overall was pleasant. We were able to explore area around the hotel on foot. Lots of shopping, food and places to see. The train stations nearby allows us to explore other parts of Hong Kong. Area of improvement would be to add more TV channels such HBO, Golf Channel, etc.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kowloon Shangri-la Hotel HongkongKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SwimmingpoolKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Hotellet udefraKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SpaKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - UdsigtKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - FitnessrumKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge


AS-AGWEB-3A02