Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 1029 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,1
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (1029)
Sortér efter:
Jack D. Par Denmark, 2. februar 2011
Levede ikke op til forventningerne

udmærket beliggenhed, gode værelser, flot indretning i lobby m.m.
6
vi ankommer til et meget flot hotel, som vi havde glædet os til at prøve. Vi havde været på cruise og måtte selvfølgelig fortsætte med luksus. De fysiske rammer var da også helt i orden, flot og veludstyret værelse, men så er det også sagt. Personalet i rstauranterne var totalt upersonlige og den Japanske restaurant var under al kritik med en dårlig kok og en ikke nærværende betjening. Barerne totalt upersonlige og -sellv efter Honkong forhold- alt fpr dyrt. Det var den Japanske restaurant også. En sandwich - serveret på værelset - var så tør (ost/skinke), at den var næsten uspiselig. Alt dette er skrevet til hotellet, som blot svarer at priserne er ok og de gør deres bedste med hensyn til personalet og maden!
Indberet denne anmeldelse
Flemming S. Par Denmark, 25. december 2009
Ferie

Beliggenhed
10
Hotellet har en perfekt beliggenhed og faciliteterne er helt i top. Hotellet er rent og pænt
Tip om Hoteldetaljer: Super placering og god service
Indberet denne anmeldelse
Yibin J. Par China, 23. maj 2016
Deluxe Harbor view room
6,7
view is pretty, and you will have free tea & fruit in room
Indberet denne anmeldelse
Maxwell C. Par United Kingdom, 22. maj 2016
great view
6,3
we had a harbourview room and it was definitely worth the money. Hotel staff are attentive and knowledgeable and eager to assist. I was a great stay
Indberet denne anmeldelse
Shue-Chen H. Forretningsrejsende Taiwan, 15. maj 2016
Consultant
6,7
I was very appreciated for the service of their employee . I left behind my cell phone at 20th floor Horizon club while using computer there . But I didnot know myself that I have lost cell phone until the manager Mr. Isaac Wong came to me while I was waiting the shuttle bus outside of hotel after check-out room.
Indberet denne anmeldelse
Ismail F. Par United Kingdom, 3. maj 2016
HK Stay
6,7
Fantastic! Upgraded to executive room, loved it! Zoe on reception was very informative and helpful, room was spacious with great harbor views - we had the breakfast at the Horizon Club which was fresh and delicious. Location of the hotel is fantastic, harbor on the door step with all the attractions within minutes walk as is the closest metro station. Will happily return should we end up in HK again.
Indberet denne anmeldelse
Elaine M. Rejsende alene Philippines, 2. maj 2016
the second time around
5
i had to go back to retrieve all my stuff that I left... they delivered it in my room.. all intact.. the staff specially Omar did an extra output by showing me where to find and eat good wanton noodles.. the staff in the lobby are all nice. greeting me as if they remembered me being there two weeks ago. it was a warm experience.. i think i wont mind going there for the 3rd visit. thank you for all the services you have extended to me during my stay shangri-la Kowloon. God bless and More power! although i will stick to my previous review.. in order for your guests to feel safe.. you need to have an in-house clinic where there is a doctor and medicines to dispense. :)
Indberet denne anmeldelse
David P. Forretningsrejsende United Kingdom, 30. april 2016
Kowloon Shangri La Hotel
5,7
The Shangri La is a recognised brand from which you expect certain standards and the Kowloon Shangri La delivered. The room was excellent good size, good bathroom very well maintained. Would definitely return.
Indberet denne anmeldelse
Riko W. Rejsende alene Japan, 19. april 2016
Great!!!!
6,7
Survive was great and the room was clean and big. Enjoyed my stay here.
Indberet denne anmeldelse
Kumar H. Forretningsrejsende India, 16. april 2016
One of the best hotels
6,3
Excellent hotel and one the best i have stayed in Hong Kong, Will look forward to come back, Very warm and friendly staff, very nice location, and great food.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Kowloon Shangri-la Hotel HongkongKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - BadeværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - BadeværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SwimmingpoolKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - FitnessrumKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SpaKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - BuffetKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Mad og drikkeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Mad og drikkeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SwimmingpoolKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - BuffetKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B05