eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Swimmingpool Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Hotellet udefra Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Spa Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge
Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Udsigt Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Fitnessrum Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Lobby Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 688
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 910 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,1
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (910)
Sorter efter:
Jack D. Par Denmark, 2. februar 2011
Levede ikke op til forventningerne

udmærket beliggenhed, gode værelser, flot indretning i lobby m.m.
6
vi ankommer til et meget flot hotel, som vi havde glædet os til at prøve. Vi havde været på cruise og måtte selvfølgelig fortsætte med luksus. De fysiske rammer var da også helt i orden, flot og veludstyret værelse, men så er det også sagt. Personalet i rstauranterne var totalt upersonlige og den Japanske restaurant var under al kritik med en dårlig kok og en ikke nærværende betjening. Barerne totalt upersonlige og -sellv efter Honkong forhold- alt fpr dyrt. Det var den Japanske restaurant også. En sandwich - serveret på værelset - var så tør (ost/skinke), at den var næsten uspiselig. Alt dette er skrevet til hotellet, som blot svarer at priserne er ok og de gør deres bedste med hensyn til personalet og maden!
Flemming S. Par Denmark, 25. december 2009
Ferie

Beliggenhed
10
Hotellet har en perfekt beliggenhed og faciliteterne er helt i top. Hotellet er rent og pænt
Tip om Hoteldetaljer: Super placering og god service
Seng Y. Par Singapore, 17. februar 2015
Excellent View in a Comfortable Haven

Luxury Comfort, Spectacular Harbour View, Magnificent Location with convenience at doorsteps
9,3
Guess my Comments on the best 3 things sums up the full review which I am lost for words for more. Definitely worth the price when you grab an early bird package. An Harbour View Room would be recommended which you would enjoy the spectacular Victoria Harbour view right at your bedside.
Mark K. Par United Kingdom, 15. februar 2015
Not the best hotel in Hong Kong

The food
5,7
This hotel is for me a little tied and lacking 5 star wow factor. hope one day soon will be restored to its former glory.
Jiashan M. Forretningsrejsende China, 11. januar 2015
great

location, service, food
10
it is good but there's smell which almost blow me away, some odor in the room.
Joonho J. Rejsende alene South Korea, 2. januar 2015
excellante hotel

facilities location room
9,3
Best of best
Lim S. Par Malaysia, 28. december 2014
Great hotel

Good location , clean , attentive staff , great shower
9,7
Marc T. Rejsende alene United States of America, 24. december 2014
Magnificent property

The staff, the location, the wonderful intangible feeling you get while there
9,7
Excellent. Can't say enough great things about the hotel. Recommend to any traveler for value convenience and comfort. This is our second shangri la property on this trip.
Shazana A. Par Singapore, 24. december 2014
Impeccable

Location, Comfortable Room, Good Service
10
My parents stay here for a trip sponsored by my sister and I. They thoroughly enjoyed their stay. To quote my dad when I asked him about the hotel, he said it was "impeccable".
Kelvin T. Forretningsrejsende Singapore, 23. december 2014
Wonderful stay

Nice sea view , good customer service, excellent dinning
10
An excellent stay in this hotel again, enjoy the sea view n its prime location.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kowloon Shangri-la Hotel HongkongKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SwimmingpoolKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Hotellet udefraKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SpaKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - UdsigtKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - FitnessrumKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge


AS-AGWEB-3C02