Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 999 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,1
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (999)
Sortér efter:
Jack D. Par Denmark, 2. februar 2011
Levede ikke op til forventningerne

udmærket beliggenhed, gode værelser, flot indretning i lobby m.m.
6
vi ankommer til et meget flot hotel, som vi havde glædet os til at prøve. Vi havde været på cruise og måtte selvfølgelig fortsætte med luksus. De fysiske rammer var da også helt i orden, flot og veludstyret værelse, men så er det også sagt. Personalet i rstauranterne var totalt upersonlige og den Japanske restaurant var under al kritik med en dårlig kok og en ikke nærværende betjening. Barerne totalt upersonlige og -sellv efter Honkong forhold- alt fpr dyrt. Det var den Japanske restaurant også. En sandwich - serveret på værelset - var så tør (ost/skinke), at den var næsten uspiselig. Alt dette er skrevet til hotellet, som blot svarer at priserne er ok og de gør deres bedste med hensyn til personalet og maden!
Indberet denne anmeldelse
Flemming S. Par Denmark, 25. december 2009
Ferie

Beliggenhed
10
Hotellet har en perfekt beliggenhed og faciliteterne er helt i top. Hotellet er rent og pænt
Tip om Hoteldetaljer: Super placering og god service
Indberet denne anmeldelse
Caroline P. Familie med ældre børn United States of America, 2. januar 2016
The perfect location for a holiday

Location, staff, room size
9,7
We enjoyed our stay at the Kowloon Shangri-La over the New Year holiday. The location is ideal for watching the festivities and has great access to public transportation.
Indberet denne anmeldelse
Siu L. Rejsende alene United Kingdom, 25. december 2015
Great experience for Christmas

Spacious room, friendly staff, amazing view
9,3
very friendly and helpful staff, I wanted some ice at the midnight and it was delivered within 5 minutes
Indberet denne anmeldelse
Shlomo R. Par Israel, 24. december 2015
relative good value for money

Good service
8,3
We had a problem with our check in . We arrived to the hotel at about 12.00 noon and got our room at about 14.30. They could do it better.
Indberet denne anmeldelse
Jeremy S. Familie med små børn Singapore, 22. december 2015
Bona fide hotel

Location,room size and service
9
Will stay again!
Indberet denne anmeldelse
Sandro L. Gruppe Liechtenstein, 21. december 2015
Perfect Hotel in Kowloon

Quality, style and brand
7,3
The hotel is very nice and it is the name sh angry-law worth. However, it was almost too busy for me.
Indberet denne anmeldelse
Ratchapon B. Familie med ældre børn Thailand, 13. december 2015
great

great
9,3
Indberet denne anmeldelse
Seth F. Rejsende alene United States of America, 6. december 2015
extremely disappointing
5,3
There was no heat in the room. They eventually provided me with a small portable heater that was not effective in heating the entire room. In addition, the room was extremely noisy. There was lots of street noise and the walls were very thin. I stayed in the horizon section of the hotel; the top floor. There are other hotels in hong kong that give you an actual 5 star room.
Indberet denne anmeldelse
Soowang P. Rejsende alene South Korea, 6. december 2015
bed place

no
2
Bed
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Kowloon Shangri-la Hotel HongkongKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Hotellet udefraKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SwimmingpoolKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SpaKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - UdsigtKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - FitnessrumKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SuiteKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - FaciliteterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - BadeværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Badeværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02