eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Swimmingpool Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Hotellet udefra Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Spa Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge
Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Udsigt Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Fitnessrum Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Lobby Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business Center Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Dansesal Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Restaurant Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse Kowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 688
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 881 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,9
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,1
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (881)
Sorter efter:
Jack D. Par Denmark, 2. februar 2011
Levede ikke op til forventningerne

udmærket beliggenhed, gode værelser, flot indretning i lobby m.m.
6
vi ankommer til et meget flot hotel, som vi havde glædet os til at prøve. Vi havde været på cruise og måtte selvfølgelig fortsætte med luksus. De fysiske rammer var da også helt i orden, flot og veludstyret værelse, men så er det også sagt. Personalet i rstauranterne var totalt upersonlige og den Japanske restaurant var under al kritik med en dårlig kok og en ikke nærværende betjening. Barerne totalt upersonlige og -sellv efter Honkong forhold- alt fpr dyrt. Det var den Japanske restaurant også. En sandwich - serveret på værelset - var så tør (ost/skinke), at den var næsten uspiselig. Alt dette er skrevet til hotellet, som blot svarer at priserne er ok og de gør deres bedste med hensyn til personalet og maden!
Flemming S. Par Denmark, 25. december 2009
Ferie

Beliggenhed
10
Hotellet har en perfekt beliggenhed og faciliteterne er helt i top. Hotellet er rent og pænt
Tip om Hoteldetaljer: Super placering og god service
Steven P. Familie med små børn Indonesia, 15. december 2014
always the bwst

located at very strategic place
9,7
Perfect
Wei L. Familie med små børn Singapore, 14. december 2014
Probably the best hotel I had stayed

Customer service
9,7
From the time we were picked up by the hotel limo from the airport, it was a seamless travel to our hotel room. Our customer relation, Jessie, was there to escort my family to our room and guess what, the check-in was in our room instead of having to queue at the counter. Absolutely brilliant! Staffs have got excellent customer service, rooms are comfortable and an amazing and breath taking view of the Hong Kong horizon. I have to rate this by far the best hotel I had stayed.
Lui C. Familie med ældre børn Hong Kong, 29. november 2014
5 star hotel

good location. Big room. Good condition. Great food. Nice staff. Next to tsim sha Tsui mtr station.
9,7
good location. Big room. Good condition. Great food. Nice staff. Next to tsim sha Tsui mtr station.
Mohd R. Familie med små børn Malaysia, 15. november 2014
staff is double standard

food, location and cleanliness
6,3
just a normal stay
Ka L. Par Singapore, 15. november 2014
a good hotel

Fantastic room, Good lobby bar and WIFI
8,3
Nothing serious. only I cannot have my luggage at the first time when I reach my room. need to call the operator and wait for quite some time.
Li K. Par Hong Kong, 15. november 2014
Good Living Experience

Good location, nice place and people
9,3
Daniel W. Rejsende alene United States of America, 14. november 2014
Awesome Time Again at the Kowloon Shangri-la.

Health and Fitness Center, Location, and Friendly and Attentive Staff.
10
As always, another great time at the Kowloon Shangri-la Hotel!
Geraint R. Par United Kingdom, 13. november 2014
Wonderfull Stay

The attentivness of the staff. Location. Harbor view.
9,7
From the moment of our arrival we were treated extremely well, the staff very attentive to our needs. The harbor view was fantastic,and worth the extra cost. The location was good a ten - fifteen mins walk to Star Ferry. I would not hesitate to stay at this Hotel again, and highly recommend it.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kowloon Shangri-la Hotel HongkongKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SwimmingpoolKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Hotellet udefraKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - SpaKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LuksusloungeKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - UdsigtKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - FitnessrumKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - DansesalKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - RestaurantKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - GæsteværelseKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Business CenterKowloon Shangri-la Hotel Hongkong - Luksuslounge


AS-AGWEB-3B03