eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonesien 80361 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Indgang Kuta Central Park Hotel Bali - Reception Kuta Central Park Hotel Bali - Reception Kuta Central Park Hotel Bali - Indgang Kuta Central Park Hotel Bali - Indgang Kuta Central Park Hotel Bali - Swimmingpool Kuta Central Park Hotel Bali - Lobby Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet indefra Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse
Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Suite Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet indefra Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Gæsteværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Badeværelse Kuta Central Park Hotel Bali - Hotellet indefra Kuta Central Park Hotel Bali - Suite Kuta Central Park Hotel Bali - Fitnessrum Kuta Central Park Hotel Bali - Hot tub Kuta Central Park Hotel Bali - Hot tub
Område: Kuta / Tuban Antal værelser: 225
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,5

baseret på 1569 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1569)
Sorter efter:
Martin A. Familie med små børn Denmark, 9. februar 2015
Fantastisk personale

personalet, poolen og renlighed
8,3
Hotellet er helt perfekt hvis man gerne vil bo billigt, og ikke har noget imod at gå ca. 20 min. til strand eller byliv. Det er også nemt at tage en taxi fra hotellet. Poolen og området omkring er ganske flot, og så har hotellet er helt fantastisk personale, som yder meget høj service.
Jacob J. Par Denmark, 16. august 2013
Lækkert - luksus - rent

Morgenmad, værelse og standard
8,3
Det var ganske fint, fik et Studio-værelse meget billigt, lækker morgenmad og værelset var virkelig luksus. Man skal bare lade være med at benytte deres vaskeri, de kunne ikke vaske noget vores tøj rent og derefter tog det lang tid at få det igen.
Sarah O. Par Denmark, 13. juli 2013
fint hotel med lækkert pool område

pool, seng, morgenmad
8
Fint hotel, gode værelser dog lidt langt fra centrum
Yap S. Familie med små børn Malaysia, 24. februar 2015
Nice and clean room. Baldi for money

Near AirPort .. Nice room and breakfast . Friendly and helpfull stuff . Valid for money ..
7,7
Perfect stay ... Only what i can said ... Perfect
Ari S. Familie med ældre børn Indonesia, 23. februar 2015
Best value for money

If you spent most of your time visiting tourist attractions, you will need a basic hotel room for sleeping. This hotel however, gives you more than basic needs.
8,3
Excellent!, because I got my room upgraded to suites room for a discount rate of studio room.
Mei L. Familie med små børn Malaysia, 23. februar 2015
Good choice

Good value for money, nice breakfast buffet n friendly staff
8
We are satisfied with the triple bed room.
Mei L. Familie med små børn Malaysia, 23. februar 2015
Smoke smell

Helpful staff, good breakfast buffet n good location
7,7
We got a room that smell cigarette smoke n we asked for a change of room n within half n hour we good a call reception that we r able to change room. Overall we r satisfied
Sahana Q. Rejsende alene India, 22. februar 2015
Stay in Kuta

Spa,
6,7
It was alright
Rothlee O. Rejsende alene Australia, 21. februar 2015
good value for money

value g or money, staff go out of their way for you and the pool area is great for socializing with other guests.
9
It's my second time staying there. I love it and look forward to going back and seeing the staff who remember me.
Goh Y. Familie med ældre børn Malaysia, 21. februar 2015
overall worth your money.go book now.!

friendly staff ,clean room ,good environment
9,3
Good !

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - IndgangKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - IndgangKuta Central Park Hotel Bali - IndgangKuta Central Park Hotel Bali - SwimmingpoolKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet indefraKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - SuiteKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet indefraKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - GæsteværelseKuta Central Park Hotel Bali - BadeværelseKuta Central Park Hotel Bali - Hotellet indefraKuta Central Park Hotel Bali - SuiteKuta Central Park Hotel Bali - FitnessrumKuta Central Park Hotel Bali - Hot tubKuta Central Park Hotel Bali - Hot tubKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - RestaurantKuta Central Park Hotel Bali - RestaurantKuta Central Park Hotel Bali - MøderumKuta Central Park Hotel Bali - MøderumKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - LegepladsKuta Central Park Hotel Bali - BørneklubKuta Central Park Hotel Bali - BørneklubKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - Pub/LoungeKuta Central Park Hotel Bali - ReceptionKuta Central Park Hotel Bali - BuffetKuta Central Park Hotel Bali - Mad og drikke


AS-AGWEB-3A01