eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

L'Hotel Causeway Bay Harbour View

18-24 King's Road, Causeway Bay, Hongkong (Se kort)

Book nu!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Hotellet udefra L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Hotellet udefra L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Reception L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Møderum L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Pub/Lounge L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Møderum L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Fitnessrum
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Restaurant L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Møderum L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Restaurant L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Pub/Lounge L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Swimmingpool L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Møderum L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Lobby L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Pub/Lounge L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Swimmingpool L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Gæsteværelse
Område: Causeway Bay Antal værelser: 275

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 3597 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,8
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (3597)
Sorter efter:
Ole R. Rejsende alene Denmark, 25. juli 2013
Komfortabelt hotel med central placering

Hotellet er pænt og rent, ligger lige ved siden af en MTR-station og i gåafstand fra Hong Kong stadion samt shopping-muligheder
8,7
Jeg havde et helt igennem smertefrit ophold på L'Hotel Causeway Bay Harbour View. Hotellet er pænt og rent, rummet var virkelig godt med glimrende udsigt. Hotellet har en god, central placering lige ved siden af en MTR-station, og man kan nemt gå til lokationer som fx Hong Kong Stadion. Servicen var rigtig god på hotellet.
Jens K. Par Denmark, 29. oktober 2011
dejligt hotel med central beliggenhed

hotellet er beliggende direkte overfor metro stationen
7,7
vi havde en fin uge på hotellet, og personalet va venlig og behjælpelig med løsning af forespørgsler. det er specielt dejligt, at hotellet er beliggende direkte overfor metrostatonen. hotellet fremstår nyt og moderne
Conchita V. Gruppe Philippines, 21. februar 2015
Poor hotel rated

Room are spacious, good location
5,3
Staff are not pleasant with the guest. Housekeeping poor, beds and pillows are not comfortable
Pochang C. Familie med små børn Taiwan, 21. februar 2015
broken toilet, but upgrated to an executive room

upgrated room,
7
staff are in bad moods during Chinese New Year. Got a broken toilet, but luckily transfer to a large executive, thanks. Hotel is a bit old already for a 4 star one.
Kin T. Gruppe Portugal, 21. februar 2015
nice hotel. room condition is okay

breakfast, location, service.
7,3
Pretty good and comfortable. However no sea view from my room.=p
Jun W. Par Malaysia, 18. februar 2015
Staff attitude is bad

Superb location just beside rail station, room is big when compare with other Hong Kong hotel
6
Staff attitude It's like I owe them money and I'm not the customer. The hotel provide breakfast is only for 1 people. When I'm travel with my partner, it's seems like forcing me to pay for another pax. I rather eat at outside and burn the free 1 pax breakfast. Room is big and the location is good. But I think management is really not in the lope. Wasted the hotel strategic location.
Julio M. Forretningsrejsende Colombia, 18. februar 2015
My Hong Kong's first experience

Food, atmosphere, location
10
It coudn't have been better
Jit E. Familie med små børn Singapore, 16. februar 2015
Hotel stay

Location, convenience and room size
8
Generally good. Only shortcoming is no wifi within hotel rooms
Geraldine T. Par Philippines, 8. februar 2015
Convenient Location and Value for Money

Convenient Location, Good Breakfast and Clean Room
8
It was our second time to stay in this hotel. The hotel is located across the road from a subway station which makes us getting around so much easier. The buffet breakfast was good. Room was clean and spacious. There's a Wellcome supermarket around the corner, convenience store and Watson. We will stay at L'Hotel Causeway Bay Harbour View again on our next trip to Hongkong.
Denise S. Gruppe Singapore, 31. januar 2015
Simple hotel with basic needs. Convenient location

Convenient location for my group. Friendly cleaning staffs. Wheelchair friendly.
6,3
I am very satisfied with the cleaning ladies who were friendly, attentive and did a good job. Furniture and fittings of the hotel may be old and less practical but the cleaning staff's services compensated for these.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View HongkongL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Hotellet udefraL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Hotellet udefraL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - ReceptionL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - MøderumL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Pub/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - MøderumL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - FitnessrumL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - RestaurantL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - MøderumL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - RestaurantL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Pub/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - SwimmingpoolL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - MøderumL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - LobbyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Pub/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - SwimmingpoolL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - BadeværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - BadeværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - BadeværelseL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - RestaurantL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hongkong - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C04