eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

L'hotel Island South

55 Wong Chuk Hang Rd, Hong Kong Island South, Hongkong (Se kort)

Book nu!

L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Swimmingpool L’hotel Island South Hongkong - Lobby L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Pub/Lounge L’hotel Island South Hongkong - Pub/Lounge L’hotel Island South Hongkong - Swimmingpool L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Restaurant L’hotel Island South Hongkong - Fitnessrum L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Hotellet udefra L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefra
L’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefra L’hotel Island South Hongkong - Lobby L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefra L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Island South Antal værelser: 432
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

7,7

baseret på 2004 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
6,3
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (2004)
Sorter efter:
Jesper T. Par Denmark, 4. april 2011
god service, lækkert værelse.

værelserne.
7
Godt hotel med fin service. gode bus forbindelser til stranden og centrale. Der var en da gratis shuttle bus service til centrale, men en del afgange dagligt. Værelserne var i en fin standard, dog lidt skuffende med kopi møbler - men det er jo Kina (Hong Kong). Godt gym, og lækker pool, dog var den nord vendt, så der var ikke sol, kun en lille plet fra 8-11 om formiddagen. Ellers kun roser til hotellet.
Daniel A. Par Denmark, 1. august 2010
Skønt Hotel

Fantastisk værelse, alt inden på hotellet er i orden og luksus
9
Det er et fantastisk hotel, stor og flot med rigtig god betjening og styr på tingene. Der er dog det at man skal være opmærksom på transporten indtil Hong Kong, det tager lige en gode tyve min, og man kan så selv vælge om man bruger ca 70 kr på en taxa eller 5 kr for en bus. Alt i alt et skønt hotel
Yuen Y. Par China, 22. marts 2015
Good

Room is big
7,3
Comfortable
Consetta M. Par Philippines, 22. marts 2015
Nice, quiet hotel

Friendly staff, excellent service, shuttle service
9
Our stay was excellent. I knew it was gonna be great from the beginning. I made a mistake with my booking date. They adjusted it for me though it says in the booking conditions that it cannot be changed. So I'm really thankful for the consideration they gave us. Plus they gave us a connecting room with my family though we didn't request for it. The hotel staff were great. Customer service is awesome though they don't speak english very well. Location is okay if you want to go to Ocean Park. It's a little far from the city but the hotel shuttle service made the commute easier since they service directly to the airport express/ifc mall. From there, you can go anywhere by taking the trains. I would definitely go back and recommend this hotel to my friends.
Ee L. Gruppe Singapore, 22. marts 2015
value for money

1. rooms were considered spacious 2. rooms were clean and comfy 3. staff service were good
8
I stayed a total of 6 nights and I think I made a good choice. The hotel looks new, rooms were much more spacious and clean compared to hotels elsewhere in the city central. I enjoyed my room stay.
So T. Par Hong Kong, 22. marts 2015
Nice environment

Beautiful
7
Good for couple
Wei J. Rejsende alene Malaysia, 18. marts 2015
.

.
8,7
.
Ka Y. Rejsende alene Hong Kong, 15. marts 2015
Nice romm

Clean room, fast check out, good location
6,7
Tszming W. Par Hong Kong, 15. marts 2015
nice

nice
10
nice
Chun H. Forretningsrejsende Malaysia, 15. marts 2015
located quite a bit out of town

quiet, cheaper than downtown
5
place located a bit off central and happening area, has free shuttle bus to central and HK station which makes it easy to transit to airport. well thought of. free coffee and tea at the lobby.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

L’hotel Island South HongkongL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SwimmingpoolL’hotel Island South Hongkong - LobbyL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - Pub/LoungeL’hotel Island South Hongkong - Pub/LoungeL’hotel Island South Hongkong - SwimmingpoolL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - RestaurantL’hotel Island South Hongkong - FitnessrumL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - Hotellet udefraL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - LobbyL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - BadeværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - BadeværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - BadeværelseL’hotel Island South Hongkong - BadeværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - FitnessrumL’hotel Island South Hongkong - BadeværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - BadeværelseL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - UdsigtL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - FitnessrumL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - BadeværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C01