eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

L'hotel Island South

55 Wong Chuk Hang Rd, Hong Kong Island South, Hongkong (Se kort)

Book nu!

L’hotel Island South Hongkong - Badeværelse L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Swimmingpool L’hotel Island South Hongkong - Lobby L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Pub/Lounge L’hotel Island South Hongkong - Pub/Lounge L’hotel Island South Hongkong - Swimmingpool L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Restaurant L’hotel Island South Hongkong - Fitnessrum L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Hotellet udefra L’hotel Island South Hongkong - Møderum
L’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefra L’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefra L’hotel Island South Hongkong - Lobby L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefra L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Island South Antal værelser: 432
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 1813 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
6,2
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (1813)
Sorter efter:
Jesper T. Par Denmark, 4. april 2011
god service, lækkert værelse.

værelserne.
7
Godt hotel med fin service. gode bus forbindelser til stranden og centrale. Der var en da gratis shuttle bus service til centrale, men en del afgange dagligt. Værelserne var i en fin standard, dog lidt skuffende med kopi møbler - men det er jo Kina (Hong Kong). Godt gym, og lækker pool, dog var den nord vendt, så der var ikke sol, kun en lille plet fra 8-11 om formiddagen. Ellers kun roser til hotellet.
Daniel A. Par Denmark, 1. august 2010
Skønt Hotel

Fantastisk værelse, alt inden på hotellet er i orden og luksus
9
Det er et fantastisk hotel, stor og flot med rigtig god betjening og styr på tingene. Der er dog det at man skal være opmærksom på transporten indtil Hong Kong, det tager lige en gode tyve min, og man kan så selv vælge om man bruger ca 70 kr på en taxa eller 5 kr for en bus. Alt i alt et skønt hotel
Maria C. Par Philippines, 18. november 2014
Too Far

It's very clean, staff were nice, comftable room
8
I initially requested for a king bed but we were put in 2 twin bed room. It was quite frustrating because for us to be able to get the king bed, i need to sign a document stating that they will be transferring our things to the king bed room once its available but they will not be liable for any things that will be lost while transporting it.. The room was very clean however, its too far from the city.. Thanks to aberdeen center (you need to ride 4C mini bus from the hotel) where we bought good deal clothes from Giordano.. In aberdeen center, there's also Tai Hing resto and Cafe De Coral.. Going back to the hotel very late is quite a struggle.. Good thing we always have our map and google map on our phone.. I hope that they will have MTR close to the hotel so it'll be easier
Allan J. Rejsende alene Hong Kong, 17. november 2014
l'hotel Island South

Friendly & efficient staff,clean,modern
8,7
Very good - extended stay
Jericho B. Familie med små børn Philippines, 17. november 2014
Super relaxing hotel

Ambience, scent and scenery
8,3
We'll definitely come back to this hotel
Siew L. Familie med små børn Singapore, 17. november 2014
Poor location

Free shuttle bus to central, big room and friendly staff.
5
No eating places nearby, but overall a good and clean hotel with shuttle service which is very convenient.
Wang P. Par United Kingdom, 16. november 2014
Not superb clean

Staff with Good attitude
7,7
May come back agn
Yuk K. Familie med små børn Hong Kong, 15. november 2014
Near ocean park

near ocean park, price is ok , get the hotel bus to ocean park
7,7
Wai K. Par Australia, 15. november 2014
A hotel for those know how to get around

Reasonable rate , reasonable size room , friendly sraff .
6
We chose this hotel because it closes to our relatives and friends in Hong Kong . It served the purpose .
Karoon K. Par Thailand, 14. november 2014
Ok hotel but far from city,

Nothing good
6

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

L’hotel Island South HongkongL’hotel Island South Hongkong - BadeværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SwimmingpoolL’hotel Island South Hongkong - LobbyL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - Pub/LoungeL’hotel Island South Hongkong - Pub/LoungeL’hotel Island South Hongkong - SwimmingpoolL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - RestaurantL’hotel Island South Hongkong - FitnessrumL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - Hotellet udefraL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - LobbyL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B08