eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

L'hotel Island South

55 Wong Chuk Hang Rd, Hong Kong Island South, Hongkong (Se kort)

Book nu!

L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Badeværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Swimmingpool L’hotel Island South Hongkong - Lobby L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Pub/Lounge L’hotel Island South Hongkong - Pub/Lounge L’hotel Island South Hongkong - Swimmingpool L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Restaurant L’hotel Island South Hongkong - Fitnessrum L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Suite L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse
L’hotel Island South Hongkong - Hotellet udefra L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefra L’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefra L’hotel Island South Hongkong - Lobby L’hotel Island South Hongkong - Møderum L’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefra L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse L’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Island South Antal værelser: 432
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 1677 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
6,2
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (1677)
Sorter efter:
Jesper T. Par Denmark, 4. april 2011
god service, lækkert værelse.

værelserne.
7
Godt hotel med fin service. gode bus forbindelser til stranden og centrale. Der var en da gratis shuttle bus service til centrale, men en del afgange dagligt. Værelserne var i en fin standard, dog lidt skuffende med kopi møbler - men det er jo Kina (Hong Kong). Godt gym, og lækker pool, dog var den nord vendt, så der var ikke sol, kun en lille plet fra 8-11 om formiddagen. Ellers kun roser til hotellet.
Daniel A. Par Denmark, 1. august 2010
Skønt Hotel

Fantastisk værelse, alt inden på hotellet er i orden og luksus
9
Det er et fantastisk hotel, stor og flot med rigtig god betjening og styr på tingene. Der er dog det at man skal være opmærksom på transporten indtil Hong Kong, det tager lige en gode tyve min, og man kan så selv vælge om man bruger ca 70 kr på en taxa eller 5 kr for en bus. Alt i alt et skønt hotel
Dunstan L. Rejsende alene Macau, 19. august 2014
cozy room

theme park, small room and reasonable price
8
Dunstan L. Rejsende alene Macau, 19. august 2014
cozy room

theme park, small room and reasonable price
8
Cristina C. Familie med små børn Macau, 11. august 2014
Good and cozy

Nice swimming pool, good breakfast and nice staff
6,7
Inez S. Forretningsrejsende United States of America, 8. august 2014
great if you're going to ocean park

the view from my window was nice, accomodating staff, always taxi available
6
It's ok.The neighborhood is a total construction zone. My room was really dirty, but they cleaned it immediately after I notified the front desk. A lot of kids running around, so not so great at breakfast if you want to make some business calls. Very close to ocean park and a lot of Chinese family stay here for that reason. The hotel has a little beverage/snack buffet station in the lobby, but i couldn't just buy one bottle of water. The couple times I used the pool, there were a bunch of kids in it, the lifeguard makes little attempt to stop the screaming and splashing kids so other guests can swim laps. Everything else was pretty standard Asia hotel, nothing great but not bad either. The ladies at the front desk was EXTREMELY helpful. She was very nice and professional in assisting me with all my needs.
Kwan H. Forretningsrejsende Hong Kong, 23. juli 2014
good

price location clean
7
Hyungkwon M. Familie med små børn South Korea, 21. juli 2014
Clean and reasonable price

Clean, kindness and reasonable price
9
It was wonderful memory for our family. Especially, it was very good for us that we swam in a clean swimming pool as free of charge from 6:30am till 10:00pm.
Raymond Y. Par Singapore, 20. juli 2014
very affordable price for the type of rooms

price, walking distance to Ocean park
6,7
location wise it is not near to city centre or any shopping district but walking distance to Ocean park. it is also very near to Aberdeen, the sea front, and Aberdeen old town which one may enjoy a morning or evening walk along the sea front. In Aberdeen old town you may find interesting old & tradition restaurants which all distinct in other part of HK. a 10 min bus ride you will arrive at repulse bay which is another tourist attraction.
Allan J. Rejsende alene Hong Kong, 17. juli 2014
Comfortable,modern and convenient

Large comfortable rooms,modern facilities,efficient staff
8,3
Pleasant with helpful staa,comfortable,modern rooms and facilities.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

L’hotel Island South HongkongL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - BadeværelseL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SwimmingpoolL’hotel Island South Hongkong - LobbyL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - Pub/LoungeL’hotel Island South Hongkong - Pub/LoungeL’hotel Island South Hongkong - SwimmingpoolL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - RestaurantL’hotel Island South Hongkong - FitnessrumL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - SuiteL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - Hotellet udefraL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - LobbyL’hotel Island South Hongkong - MøderumL’hotel Island South Hongkong - Hotellet indefraL’hotel Island South Hongkong - GæsteværelseL’hotel Island South Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B06