eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

L'Hotel Nina et Convention Centre

8 Yeung Uk Road (New Territories), Tsuen Wan, Hongkong (Se kort)

Book nu!

L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Swimmingpool L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse
L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Gæsteværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Badeværelse L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Suite L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefra L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Buffet
Område: Tsuen Wan Antal værelser: 1608

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 11210 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
7,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (11210)
Sorter efter:
Sai K. Par Denmark, 27. februar 2013
pæn og ren

stor værelse
8
Poul A. Rejsende alene Denmark, 20. april 2010
Nemt og bekvemt

Værelset pænt stort efter Hong Kong forhold. Fin rengørring, god seng og stort fladskærms TV. Nem adgang til tog og busser. Havneudsigt. Gode indkøbsmuligheder i lokalområdet.
8,3
Et hotel af en udsædvanlig god standard til prisen som jeg uden betænkeligheder ville anvende igen og igen på mine ture til HK.Hotellet anvendes i høj udstrækning af folk fra Kina og andre asiasiske lande, men ikke mange vesterlændinge. Der er shuttlebus til centrum mange ganeg dagligt til en overkommelig pris.
Supachai L. Gruppe Thailand, 20. juli 2014
Very good hotel - I think

Big room / worth for booking / cloe to Fresh local market
9
I like it very much Can upgrade to bigger rooms There are living room with dinner table My room is very high - 83rd floor Lovely places - Recommended
Mark S. Par United States of America, 20. juli 2014
Clean, Nice staff, Reasonably Priced

Fast check in, nice pool and gym, close to malls
7,7
Always a nice stay. Have been here 4 times and have experienced a consistent experience each time.
Tsz S. Par China, 19. juli 2014
very nice room

very nice room
7,7
Stanney P. Par Malaysia, 17. juli 2014
1 of my favourite hotel with friendly staffs

Near to MTR, friendly and helpful staffs, easy access to shopping malls
9
It was great trip in HK last week, I am a royalty customer with L'Hotel. The staffs there are nice & helpful. It's near to the public transport and the room is bigger than other hotel in town.
Gaynor D. Par Australia, 15. juli 2014
Amazing view

View, room decor, transport
8,3
We had an absolutely amazing stay in Hong Kong. We would have liked more time. The hotel was close to the MTR only 15 min to Central Hong Kong. We only discovered on our last day that the shopping was great in our area. The endless pool was 50 m long with spa kids pool and an indoor pool as well. I would recommend the high room with harbour view. You can see all of Hong Kong Island and even see the view while you shower! Our internet did not work at first. We had to get it serviced 3 times but in the end the hotel did not charge us. The hotel is situated in the city walk which had restaurants and shops. We also found the streets had great cheap shopping and food. Would definitely stay there again.
Zhi W. Par Singapore, 15. juli 2014
Average stay

Near MTR, Shopping mall & Food
6
Hotel Room Ceilings was mouldy and the flooring was sticky dusty. Started to itch when i walked in. Have to wear the slippers provided by the hotel. lobby is full of never ending checking in and out of the hotel in groups mostly from Mainland China. Noise is quite unbearable from them if you wish to have a quiet and relax stay this is indeed not one of the choices. Overall stay was moderately pleasant. Was here for the location.
Ping S. Par Hong Kong, 14. juli 2014
nice

I love the swimming pool. Room Comfort. Nice Harbour View
7,3
Jia C. Familie med små børn China, 14. juli 2014
Quiet ,comfortable, warm

Quiet surroundings,good view,Fast room service
7,3
The hotel needs improve the air quality in room, especially Restroom,thanks.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

L’Hotel Nina et Convention Centre HongkongL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SwimmingpoolL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - BadeværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SuiteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - BuffetL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Pub/LoungeL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - DansesalL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - MøderumL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - LobbyL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet udefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet udefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - UdsigtL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - UdsigtL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - IndgangL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - RestaurantL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - RestaurantL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - RestaurantL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - FitnessrumL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - BuffetL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - ReceptionL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - RestaurantL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet udefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet udefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SwimmingpoolL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - OmgivelserL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet udefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - GæsteværelseL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - FitnessrumL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - FitnessrumL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - SwimmingpoolL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - LobbyL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet indefraL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Pub/LoungeL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - L'Hotel Nina et Convention Centre, Hongkong

AS-AGWEB-3C08