Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Område, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet udefra Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/Café Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Fitnessrum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Møderum Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefra Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefra Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefra Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefra Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefra Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gæsteværelse Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gæsteværelse Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gæsteværelse Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gæsteværelse Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gæsteværelse Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gæsteværelse Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Altan/Terrasse
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suite Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suite Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suite Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mad og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mad og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mad og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mad og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gæsteværelse Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Central / Sheung Wan Område Antal værelser: 162
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 1030 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (1030)
Sorter efter:
David M. Par Denmark, 22. maj 2010
God beliggenhed og god service.

Serviceminded personale. God beliggenhed ved SoHo og rulletrappen.
7,3
Hotellet har et meget venligt og serviceminded personale. Beliggenheden er også rigtig god hvis man vil gå rundt i SoHo. Man betaler tilgengæld også for servicen og vores opgradering til et Harbourview må jeg sige at vi blev lidt skuffede over. Man skal sikre sig at man får et værelse meget højt oppe.
Tip om Hoteldetaljer: Forvent ikke at få et flot ugeneret udsyn over havnen blot fordi man bestiller et værelse med Harbourview.
Eunjeong K. Rejsende alene South Korea, 25. maj 2015
Kind staffs Nice place

Kind staffs Good breakfast Good condition
9,7
Really satisfied.
Albert T. Forretningsrejsende Australia, 10. maj 2015
Great location funky hotel

location, free IDD & local calls, nice design
8,7
Jonathan C. Rejsende alene Singapore, 4. maj 2015
Great Hotel @ Great Location

Location, Room, Staff
7,7
This is a great boutique hotel located in a very convenient part of HK Island
Yong Y. Forretningsrejsende China, 26. april 2015
good location and service

Good location helpful staff and night life
7,7
Very good location for night life
Janice B. Par Philippines, 18. april 2015
Great location

Location, location, location
8
We loved that it is near the shops and restaurants. We can walk everywhere. The room is very small and the walls are thin so we can hear our neighbors' convos and it's not nice when they decide to have long discussions at 3am. The lobby smells strongly of air freshener. While the scent is nice, I had to hold my breath or I'll get a headache.
James O. Forretningsrejsende United Kingdom, 1. april 2015
good location

location value clean
7
Robert S. Rejsende alene Philippines, 13. marts 2015
fast check in & out, upgraded room

upgraded room, walking distance to HK Airport Express, near nightspots
7,3
quite good. Upgraded to harbor view room with balcony. Nice.
Julia P. Par United Kingdom, 21. februar 2015
New Year stay

Location, Polite staff, comfortable room.
7,3
Good stay in central location. Close to ferries and many restaurants.
Bradley S. Rejsende alene Australia, 15. februar 2015
Handy free Phone is a ripper.

This hotel provides a free mobile phone for calls and internet
8,7
Overall I was very satisfied with the Lan Kwai Fong Hotel. Best part this hotel provides a free mobile phone for calls and internet. Whilst travelling I just needed some local data and google maps perfect!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet udefraLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/CaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - FitnessrumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - MøderumLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefraLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefraLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefraLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefraLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotellet indefraLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GæsteværelseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GæsteværelseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GæsteværelseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GæsteværelseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GæsteværelseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GæsteværelseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Altan/TerrasseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mad og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mad og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mad og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mad og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GæsteværelseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, Hongkong

AM-AGWEB-4F03