Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lanna Thai Guesthouse

41/8 Soi 6 Loikroh Road, Night Bazaar, Chiang Mai, Thailand 50100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,6

baseret på 531 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (531)
Sortér efter:
Naphatsawan A. Par Thailand, 7. april 2012
tæt på nigthbazar
5,3
det lå som nabo, til nigthbazar, så der er perfekt hvis, det er det man vil have. der er ingen elevator. og wifi var nede nogle gange. der var dog et lille problem, ved at det lå så tæt på nigthbazar, vi kunne høre live musik til 1-2 tiden om natten. de havde et lille spisested, hvor maden var ok, men det kan fås bedre derude.
Per B. Par Denmark, 21. januar 2012
dejligt hotel ogsmilende betjening

alt fungerede til ug med kryds og slange
10
det har været det bedste ophold, vi har haft i nord-thailand. der er service for alle pengene. det med lidt støj fra nat-markedet er i pibekrads afdelingen. det lukker ved 24 tiden, og man kan jo ikke bo midt i det hele, uden der følger lidt støj med. det har været et fantatisk ophold.
Tip: Brug dette sted. Det er i midten af alt, og i gå-afstand til det hele
Nga H. Gruppe Vietnam, 28. april 2016
From Vietnam
6,7
Near Bazzar night market ( 2 mins walking)
Allan P. Rejsende alene United Kingdom, 6. april 2016
Perfect location
6,7
This is a friendly, clean, no frills guesthouse, just perfect to be close to the night bizarre and at a reasonable price
Andreas R. Par Austria, 11. marts 2016
Centrally located yet very quiet

Felt safe, round the corner to Anusarn
9
Overall very good, simple room, shower worked well, even warm (if you need that at 30++ centigrade;) The beds on wheels were not the very best, thought.
Everton L. Par Brazil, 9. marts 2016
Located and staff
6,3
Located next to the night bazaar. The staff are great and the rooms are good.
David C. Par Australia, 7. marts 2016
good value location
5,7
.
Tit T. Par Hong Kong, 9. februar 2016
very good
6,7
very good ! I will be back !
Aleksandr B. Familie med små børn United States of America, 7. januar 2016
Good for the money

Location and staff helpfulness
8,3
Pang C. Rejsende alene Singapore, 5. januar 2016
more than what i expect for what i paid

location,cheap n nothing else
7
For a solo traveller n just a short stay.This place is what i recommend.
1 - 2 af 2 anmeldelser
Lanna Thai Guesthouse Chiang MaiLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - RestaurantLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - HaveLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefraLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - GæsteværelseLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet udefraLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Hotellet indefra


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07