eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Badeværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Hotellet udefra Lanson Place Hotel Hongkong - Hotellet udefra Lanson Place Hotel Hongkong - Hotellet udefra Lanson Place Hotel Hongkong - Hotellet indefra Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Lanson Place Hotel Hongkong - Lobby Lanson Place Hotel Hongkong - Hotellet indefra Lanson Place Hotel Hongkong - Fitnessrum Lanson Place Hotel Hongkong - Kaffebar/Café Lanson Place Hotel Hongkong - Hotellet indefra Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Møderum Lanson Place Hotel Hongkong - Pub/Lounge Lanson Place Hotel Hongkong - Gæsteværelse Lanson Place Hotel Hongkong - Indgang Lanson Place Hotel Hongkong - Hotellet indefra
Område: Causeway Bay Antal værelser: 194
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 756 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,1
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (756)
Sorter efter:
Deborah M. Forretningsrejsende Australia, 18. november 2014
Great Hotel!

Great vibe, relaxed environment, Private Hotel
9,7
All great.
Wong K. Rejsende alene Malaysia, 10. november 2014
Good value but yet luxurious

Location, good value and services
9
Pleasant as usual
Ho S. Forretningsrejsende Canada, 8. november 2014
convenient location

friendly staff location and comfort
7,7
no complaints from my guests
Ho S. Forretningsrejsende Canada, 8. november 2014
great boutique hotel

location convenience great staff
7,7
i booked my guests to stay here and they were all very happy
Jaikishan R. Forretningsrejsende Singapore, 6. november 2014
Boutique Hotel in Causeway Bay

Location, price
8,7
David S. Rejsende alene Portugal, 2. november 2014
My usual Stay

location, design, price
7,7
It is my favorite place to stay at for HK CWB area.
Jane C. Forretningsrejsende Hong Kong, 30. oktober 2014
Cozy hotel

good location, good rate and good services
8
Basically a very decent place to stay in Causeway Bay. The free phone is very handy, as is the tv/DVD player in the room. Only complaint is housekeeping...found dirty dishes in the cabinet, and on my first morning, the maid was opening the door without knocking. But other than that, pretty good stay.
Charito E. Forretningsrejsende Philippines, 29. oktober 2014
Great location

ambiance, food and location
8
David S. Rejsende alene Portugal, 26. oktober 2014
my usual stay

clean, location and prie
7,3
it was pleasant as usual. staff are nice
David B. Forretningsrejsende United Kingdom, 22. oktober 2014
Great hotel

Large room, for HK, great location, friendly staff
9,3
Very short, 2 nights but pleasant.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lanson Place Hotel HongkongLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - BadeværelseLanson Place Hotel Hongkong - Hotellet udefraLanson Place Hotel Hongkong - Hotellet udefraLanson Place Hotel Hongkong - Hotellet udefraLanson Place Hotel Hongkong - Hotellet indefraLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - LobbyLanson Place Hotel Hongkong - Hotellet indefraLanson Place Hotel Hongkong - FitnessrumLanson Place Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféLanson Place Hotel Hongkong - Hotellet indefraLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - MøderumLanson Place Hotel Hongkong - Pub/LoungeLanson Place Hotel Hongkong - GæsteværelseLanson Place Hotel Hongkong - IndgangLanson Place Hotel Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C04