eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lanta Mermaid Boutique House Hotel

333 Moo 3, Saladan, Klong Dao Beach, Koh Lanta, Thailand 81150 (Se kort)

Book nu!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gæsteværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badeværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badeværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badeværelse
Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badeværelse Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefra Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Have Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Lobby Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Lobby Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Restaurant Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefra Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefra Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Restaurant Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Lobby Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Restaurant Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Restaurant
Område: Klong Dao Beach Antal værelser: 18
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

9,1

baseret på 375 anmeldelser

Værdi for pengene
9,1
Beliggenhed
8,4
Personalet
9,5
Hotellets stand/rengøring
9,8
Værelsets komfort/standard
9,5
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (375)
Sorter efter:
Vivi P. Par Denmark, 26. februar 2015
Super

Personalet, værelser og renligheden
9,3
Super ophold med megen hjælp fra hotellet i forbindelse med skade. Skønt hotel med super søde mennesker
Karsten E. Par Denmark, 23. februar 2015
God atmosfære.

Personalet, morgenmaden, udsigten.
7,7
Usædvanlig venlig og imødekommen personale, der gjorde alt for at gøre vores ophold behageligt. Et stille og roligt sted at være. Vil havde bjerg udsigt som var meget smukt og fik også set nogle aber. Ca 200 m til venstre for hotellet på samme side, er der en rigtig god lille restaurant der hedder,SEAGULL KITCHEN den skal prøves!
Else-Maj E. Familie med ældre børn Sweden, 15. november 2013
Välkomnande personal och miljö, smakfullt, rent

Miljön som ingav harmoni och lugn. Personalens kunnighet. De rena och bekväma rummen.
10
Bemötandet vid incheckning och under vår vistelse var vänlig och mycket service givande.De ytterst rena och bekväma rummen gav ett rogivande intryck. Frukosten serverades på varandan. Vi kunde fritt välja vad vi önskade och mängden ur menyn. Allt var mycket gott och fresh. Mermaid är ett hotell som arbetar hårt för att gästerna skall få en bra vistelse. Vi vet att de lyckas.
Miriam F. Par Denmark, 4. april 2010
Fantastisk fredeligt for par og enlige

Meget hjælpsom og venlig betjening. Hele hotellet var altid flot rengjort. Værelserne var behagelige med en fin udsigt. Stranden lå få hundrede meter fra hotellet. Dejlig morgenmad blev serveret af værterne.
9,3
Hotellet bliver drevet af to særdeles venlige og meget omhyggelige thaier. Vi døbte dem mr. and miss Perfect, fordi det ikke lykkedes os at finde en eneste lille ting at kritiserer dem eller deres hotel for. Mr Perfect var også parat med gode råd og forslag til ture, spisesteder etc. Hans engelsk var selvfølgelig også perfect. Hotellet kan anbefales til alle par, familier med store børn der ikke støjer og griser og enlige.
Tip: Bed mr. Perfect om at bestille en god bil til jer. Scooterkørsel er livsfarligt. Tag en tur øen rundt.Især nationalparken helt mod syd og et stop i den gamle Lanta er værd at køre efter. Tag også på snorkeltur til Koh Rok - en fantastisk oplevelse, hvor I ser 100-vis af fisk i alle regnbuens farver.
Chuan L. Familie med små børn Malaysia, 17. marts 2015
Best choice for family with young kids.

Cleanliness, staff hospitality, location
9,3
I stayed 3 nights here with my family (including my 2 young boys ,6yo & 7yo). We were impressed with the hotel tip top cleanliness. Though the hotel is not beach front, it's location is only 200m away from Klong Dao beach which makes walking to the beach easy! Klong Dao beach is an ideal beach for travellers with young kids. The sea is calm, clean and flat during our stay. The sunset here is so beautiful. We made it a point to see it everyday ! Credits should be given to the hotel staff Paul and Aica. Both of them are helpful and friendly. We always ask them to share tips where to find good local food in Ko Lanta. The few places they recommended has never let us down :)) we also got to know the hotel's friendly lady boss who is always around to ensure everything is in place. Both my boys, especially, can't wait to visit Ko Lanta again soon. And we would love to stay at this lovely hotel again ....
Chris B. Par United States of America, 8. marts 2015
Awesome hotel near the beach

Super friendly staff. Very clean. No insects. Beautiful beach steps away.
9
Awesome hotel. Only negative is the busy road outside. Consider a room facing the back if you want quiet.
Kerri W. Rejsende alene Canada, 7. marts 2015
Sweet little spot by klong dao beach

The staff were friendly and helpful, the. Place smelled good and the hardwood floors felt really nice on your feet
8,7
I slept like a baby the bed was super comfortable and the room was super dark and quiet.
Avilay J. Par India, 4. marts 2015
Excellent Hotel

Above par Customer Service, Clean Hotel, Good Location
10
Beautiful hotel with excellent staff service. Would recommend to everyone to stay here
Nita S. Par Sweden, 3. marts 2015
The best

super clean, competent and friendliest staff ever, quiet
10
We had a superb stay at this hotel. I think the cleanest so far in Thailand. The staff spoke perfect English. They were very helpful and good at organizing. Nice and quiet and close to the beach and restaurants. Will definitely stay here again if coming back to lanta. A big mistake if you don't.
Charlotte C. Par United Kingdom, 28. februar 2015
Amazing Hotel!!! Should be more star!!

Beach 5 mins walk across the road, Lovely people who were so helpful and happy!, Lovely room and bed made up lovely!
10
Brilliant! which we could have stayed more than 1 night but we had a schedule to stick too so we couldn't. we shall be back!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh LantaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - HaveLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Rekreative FaciliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - StrandLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - HaveLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UdsigtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - HaveLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Udsigt

Kundeanmeldelser - Lanta Mermaid Boutique House Hotel, Koh Lanta

AS-AGWEB-3C02