Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lanta Mermaid Boutique House Hotel

333 Moo 3, Saladan, Klong Dao Beach, Koh Lanta, Thailand 81150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,1

baseret på 438 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
9,2
Beliggenhed
8,5
Personalet
9,5
Hotellets stand/rengøring
9,8
Værelsets komfort/standard
9,5
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (438)
Sortér efter:
Vivi P. Par Denmark, 26. februar 2015
Super

Personalet, værelser og renligheden
9,3
Super ophold med megen hjælp fra hotellet i forbindelse med skade. Skønt hotel med super søde mennesker
Indberet denne anmeldelse
Karsten E. Par Denmark, 23. februar 2015
God atmosfære.

Personalet, morgenmaden, udsigten.
7,7
Usædvanlig venlig og imødekommen personale, der gjorde alt for at gøre vores ophold behageligt. Et stille og roligt sted at være. Vil havde bjerg udsigt som var meget smukt og fik også set nogle aber. Ca 200 m til venstre for hotellet på samme side, er der en rigtig god lille restaurant der hedder,SEAGULL KITCHEN den skal prøves!
Indberet denne anmeldelse
Else-Maj E. Familie med ældre børn Sweden, 15. november 2013
Välkomnande personal och miljö, smakfullt, rent

Miljön som ingav harmoni och lugn. Personalens kunnighet. De rena och bekväma rummen.
10
Bemötandet vid incheckning och under vår vistelse var vänlig och mycket service givande.De ytterst rena och bekväma rummen gav ett rogivande intryck. Frukosten serverades på varandan. Vi kunde fritt välja vad vi önskade och mängden ur menyn. Allt var mycket gott och fresh. Mermaid är ett hotell som arbetar hårt för att gästerna skall få en bra vistelse. Vi vet att de lyckas.
Indberet denne anmeldelse
Miriam F. Par Denmark, 4. april 2010
Fantastisk fredeligt for par og enlige

Meget hjælpsom og venlig betjening. Hele hotellet var altid flot rengjort. Værelserne var behagelige med en fin udsigt. Stranden lå få hundrede meter fra hotellet. Dejlig morgenmad blev serveret af værterne.
9,3
Hotellet bliver drevet af to særdeles venlige og meget omhyggelige thaier. Vi døbte dem mr. and miss Perfect, fordi det ikke lykkedes os at finde en eneste lille ting at kritiserer dem eller deres hotel for. Mr Perfect var også parat med gode råd og forslag til ture, spisesteder etc. Hans engelsk var selvfølgelig også perfect. Hotellet kan anbefales til alle par, familier med store børn der ikke støjer og griser og enlige.
Tip: Bed mr. Perfect om at bestille en god bil til jer. Scooterkørsel er livsfarligt. Tag en tur øen rundt.Især nationalparken helt mod syd og et stop i den gamle Lanta er værd at køre efter. Tag også på snorkeltur til Koh Rok - en fantastisk oplevelse, hvor I ser 100-vis af fisk i alle regnbuens farver.
Indberet denne anmeldelse
Tyler M. Par United States of America, 11. maj 2016
Not great for the price
4,3
We spent 3 nights at Lanta Mermaid and left disappointed with our decision to stay there. We paid extra for the "ocean view" room. You get a tiny sliver of the ocean from the third floor. I guess you can technically say that it's an ocean view room, but you can pay less money and stay somewhere that is literally on the beach (which we are wishing we would have done). I brought our concerns up with the staff and they didn't really seem to care. Didn't offer to move us to the fourth floor (where there is a better view of the ocean) and told us we probably should have booked a bungalow instead. Also, don't count on breakfast during low season. Doesn't exist. The room was clean, so that was good.
Indberet denne anmeldelse
Larry S. Rejsende alene United States of America, 17. april 2016
The greatest!!
6,3
It's all true. This is a great place to stay. It's on the main road but only a 5 minute walk to the beach. Location is 10 minutes by motorbike into town. My room was in the back and very quiet Beds are very comfy and wifi worked fine. Breakfast is good, not great. The hosts Paul and Aika are what make this place work. The owner should make them part owners, give them a raise or whatever else it takes to keep them. They are the main reason that Mermaid gets its excellent ratings.
Indberet denne anmeldelse
Pavol G. Par Slovakia, 20. marts 2016
Excellent !
6,7
Me and my husband loved this hotel. We will come back for sure! Everything was so great ! All staff was very nice to us. I contacted a hotel via email if they can pick up us at the pier at Ko Lanta. Communication was excellent and fast. They answered me all questions I had. When we arrived to the pier, Paul was waiting for us. He took us to the hotel. He explained to us everything, where to go, what to see, where to go to the beach, etc. He recommended to us to rent a motorbike for a day ( by hotel). It cost only 250 Baths. Breakfast were served by Paul or other staff. We could choose what to eat. I liked it very much. Everybody is so nice there. Still smiling and asking if everything is all right. We were feeling very good at this hotel. Hotel is very clean. The beach is very close to hotel and it is so amazing ! Very hot water in the sea. There is a couple of restaurants close to hotel which offer a delicious food. There is 7/11 shop and pharmacy close to the hotel, too. We recommend this hotel to everybody. You will feel here very good. Everything is so great. Staff is still smiling and is very helpful :-)
Indberet denne anmeldelse
Anna L. Par United States of America, 20. marts 2016
Perfect Stay
6,7
Was there for 3 nights and had a great stay! Staff went beyond their duties to make us feel comfortable and welcomed. The room was very clean and we had no issues at all. Highly recommended!!
Indberet denne anmeldelse
Claire S. Rejsende alene United States of America, 19. marts 2016
Best possible location and staff

Accomodations, staff and location
9,3
This place is TOP NOTCH. Paul and the staff went above and beyond in giving advice, setting us up with unique tours, and even helping me call my airline to order a vegetarian meal. The location is TOTALLY UNBEATABLE, its a 30 second walk to the beach--you can go back and forth during the day. Its actually a very nice hotel with room service, fancy beds, etc. THANK YOU PAUL AND STAFF
Indberet denne anmeldelse
Panat P. Gruppe Thailand, 28. februar 2016
Cute hotel, friendly staff
6,3
Cute hotel friendly staff
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh LantaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GæsteværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - HaveLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Rekreative FaciliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - StrandLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - HaveLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadeværelseLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UdsigtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - HaveLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet udefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotellet indefraLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Udsigt


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08