eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Distrikt 1 - Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
Område: Distrikt 1 - Riverside Antal værelser: 170
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1023 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1023)
Sorter efter:
Lis O. Par Denmark, 10. april 2014
Super hotel

Værelset, morgenmad og fitnesscentret
9,3
Dejligt og imødekommende personale. Hurtig indtjekning. Dejligt værelse, rent og pænt. Rigtig god morgenmad. Skønt hotel og tæt på centrum. Kan varmt anbefales 😄👍
Marianne A. Familie med små børn Sweden, 7. april 2014
Superbra

Komforten, servicen och maten
10
Stine N. Gruppe Denmark, 16. marts 2014
Fantastic!!!

Beliggenhed, morgenmad,poolområde
9,3
Alt var helt og aldeles fantastisk på dette hotel:) Godog venlig service, lækkert poolområde og fantastisk morgenmad!
Ann-Christin S. Par Sweden, 2. februar 2014
Mycket fint hotell, bra läge och trevlig personal

Bra läge, takpool, sköna sängar
9,7
Mycket bra, sköna mjuka sängar, poolen på taket va underbar. Det som var lite synd var att personalen vid frukosten inte hann duka av eller "fylla på" det var ofta tomt på olika saker ex bröd frukt pannkakor osv
Henrik S. Par Denmark, 27. januar 2014
Godt luksus hotel

Udsigt ,morgenmad,flot værrelse
10
Lækkert nyt hotel.flotte store værrelser.med en fantastisk udsigt over floden.morgenmadsrestauranten var virkelig god, med et stort udvalg af forskellige kolde og varme retter.poolen på taget har en flot udsigt.
Jimmy J. Rejsende alene Denmark, 29. november 2013
Excellent

poolen men udsigt over floden, morgen buffet rigtig god, Meget sevice minded og venligt personale
10
Første indtryk var smilende og meget venligt personale, og god til engelsk, og hjælpsomme. Jeg hade værelse med flodudsigt, ganske flot udsigt. Værelserene er ganske fine, fint indrettet. Men poolen på taget er lækker, og man har rigtig flot udsigt der fra. Så er der morgen buffet som er rigtig god, og med lidt af hvert at vælge imellem,både asiasisk og vestlig retter, Og også personalet der er smilende, og venlige, og rimlige til engelske. Hvis jeg skulle til Ho Chi Minh en anden gang, ville jeg bo her igen.
Keith C. Forretningsrejsende Malaysia, 17. september 2014
Nice and Simple design Hotel

Location, front desk staff's services and comfortable room
7,7
Checked in late but rest assured room are available and takes less than 10min to assigned to room. Nice and simple room with basic amendities provided.
Shook L. Par Singapore, 15. september 2014
A Good Stay

good location, hotel cleanliness, friendly staff
8,3
Comfortable
Zhuowei H. Familie med små børn China, 14. september 2014
Good location, friendly staff

Location
3,7
Generally satisfied.
Hung N. Par Australia, 12. september 2014
Love the roof top pool

The cleanliness of the room, the pool & roof top bar
9,3
Great experience with nice views of the river & city from the room. The rooms were all very clean & crisp. Service was great as we needed a phone charger & the reception did all they could to accommodate for us. Loved the rooftop pool and new renovated roof top bar. Will recommend to family & friends if they visit HCMC

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi MinhLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - DansesalLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - DansesalLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - MøderumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - MøderumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - MøderumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - IndgangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - UdsigtLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Udsigt

Kundeanmeldelser - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3C02