eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Distrikt 1 - Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge
Område: Distrikt 1 - Riverside Antal værelser: 170
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 1424 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1424)
Sorter efter:
Lis O. Par Denmark, 10. april 2014
Super hotel

Værelset, morgenmad og fitnesscentret
9,3
Dejligt og imødekommende personale. Hurtig indtjekning. Dejligt værelse, rent og pænt. Rigtig god morgenmad. Skønt hotel og tæt på centrum. Kan varmt anbefales 😄👍
Marianne A. Familie med små børn Sweden, 7. april 2014
Superbra

Komforten, servicen och maten
10
Stine N. Gruppe Denmark, 16. marts 2014
Fantastic!!!

Beliggenhed, morgenmad,poolområde
9,3
Alt var helt og aldeles fantastisk på dette hotel:) Godog venlig service, lækkert poolområde og fantastisk morgenmad!
Ann-Christin S. Par Sweden, 2. februar 2014
Mycket fint hotell, bra läge och trevlig personal

Bra läge, takpool, sköna sängar
9,7
Mycket bra, sköna mjuka sängar, poolen på taket va underbar. Det som var lite synd var att personalen vid frukosten inte hann duka av eller "fylla på" det var ofta tomt på olika saker ex bröd frukt pannkakor osv
Henrik S. Par Denmark, 27. januar 2014
Godt luksus hotel

Udsigt ,morgenmad,flot værrelse
10
Lækkert nyt hotel.flotte store værrelser.med en fantastisk udsigt over floden.morgenmadsrestauranten var virkelig god, med et stort udvalg af forskellige kolde og varme retter.poolen på taget har en flot udsigt.
Jimmy J. Rejsende alene Denmark, 29. november 2013
Excellent

poolen men udsigt over floden, morgen buffet rigtig god, Meget sevice minded og venligt personale
10
Første indtryk var smilende og meget venligt personale, og god til engelsk, og hjælpsomme. Jeg hade værelse med flodudsigt, ganske flot udsigt. Værelserene er ganske fine, fint indrettet. Men poolen på taget er lækker, og man har rigtig flot udsigt der fra. Så er der morgen buffet som er rigtig god, og med lidt af hvert at vælge imellem,både asiasisk og vestlig retter, Og også personalet der er smilende, og venlige, og rimlige til engelske. Hvis jeg skulle til Ho Chi Minh en anden gang, ville jeg bo her igen.
Joo M. Forretningsrejsende Singapore, 16. april 2015
Good Hotel in HCM

Location, Room and Service Staffs
9,3
The hotel is in District 1 and have is very near to everywhere. The staffs are very helpful and provide me with detail information to my direction and question
Rachaba H. Par Thailand, 15. april 2015
a wonderful 5 days

the location, the room, the pool area
10
We stayed here for 4 nights and very much enjoyed our stay here the hotel started to feel a bit like home. The hotel room was very clean and comfortable with a very modern and well-designed bathroom. The room was a touch small but the large, comfortable bed made up for this. The location of this hotel is excellent, within walking distance to all the main sites and interesting place to visit but away from the noise and busyness. We felt a calm and relaxed atmosphere when we got back to the hotel after a day of walking around the city. We also really like the up market atmosphere of the area. The swimming pool area and sky bar on the 24 floor was a great place to spend late afternoon early evening relaxing with some beers and having a quick dip before heading out for dinner. All in all I very much recommend staying here the staff are very helpful and friendly, the rooms are nice, the breakfast is very good, excellent location by the river and the you have a nice place to relax on the 24th floor when you want it.
Sarah W. Rejsende alene United Kingdom, 14. april 2015
Excellent hotel, great location, rooms & staff

Riverside location, room cleanliness & quality, staff service & standards
10
Really excellent hotel - I thought it was exceptional value for money (an Agoda deal). I was also upgraded to a room with river views. Staff & service quality were vastly superior to many European hotels with the same star rating. The gym is small but looks right out onto the river which gave a whole new dimension to my workout - and I was the only one using it. The equipment was also new. Wouldn't hesitate to recommend. I asked for late checkout and was slightly delayed getting back to my room at 2pm....the maid was just arriving to check the room spot on 2pm. They were fine giving me an extra 30 minutes but I was impressed with their attention to detail.
Sereyvuthy P. Gruppe Cambodia, 14. april 2015
Mr

nice room service great nice view
9,3
great

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi MinhLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - DansesalLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - DansesalLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - MøderumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - MøderumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - IndgangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - UdsigtLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Udsigt

Kundeanmeldelser - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3A05