Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, District 1 Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
Område: District 1 Riverside Antal værelser: 170
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

fra 1552
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1552)
Sorter efter:
Lis O. Par Denmark, 10. april 2014
Super hotel

Værelset, morgenmad og fitnesscentret
9,3
Dejligt og imødekommende personale. Hurtig indtjekning. Dejligt værelse, rent og pænt. Rigtig god morgenmad. Skønt hotel og tæt på centrum. Kan varmt anbefales 😄👍
Indberet denne anmeldelse
Marianne A. Familie med små børn Sweden, 7. april 2014
Superbra

Komforten, servicen och maten
10
Indberet denne anmeldelse
Stine N. Gruppe Denmark, 16. marts 2014
Fantastic!!!

Beliggenhed, morgenmad,poolområde
9,3
Alt var helt og aldeles fantastisk på dette hotel:) Godog venlig service, lækkert poolområde og fantastisk morgenmad!
Indberet denne anmeldelse
Ann-Christin S. Par Sweden, 2. februar 2014
Mycket fint hotell, bra läge och trevlig personal

Bra läge, takpool, sköna sängar
9,7
Mycket bra, sköna mjuka sängar, poolen på taket va underbar. Det som var lite synd var att personalen vid frukosten inte hann duka av eller "fylla på" det var ofta tomt på olika saker ex bröd frukt pannkakor osv
Indberet denne anmeldelse
Henrik S. Par Denmark, 27. januar 2014
Godt luksus hotel

Udsigt ,morgenmad,flot værrelse
10
Lækkert nyt hotel.flotte store værrelser.med en fantastisk udsigt over floden.morgenmadsrestauranten var virkelig god, med et stort udvalg af forskellige kolde og varme retter.poolen på taget har en flot udsigt.
Indberet denne anmeldelse
Jimmy J. Rejsende alene Denmark, 29. november 2013
Excellent

poolen men udsigt over floden, morgen buffet rigtig god, Meget sevice minded og venligt personale
10
Første indtryk var smilende og meget venligt personale, og god til engelsk, og hjælpsomme. Jeg hade værelse med flodudsigt, ganske flot udsigt. Værelserene er ganske fine, fint indrettet. Men poolen på taget er lækker, og man har rigtig flot udsigt der fra. Så er der morgen buffet som er rigtig god, og med lidt af hvert at vælge imellem,både asiasisk og vestlig retter, Og også personalet der er smilende, og venlige, og rimlige til engelske. Hvis jeg skulle til Ho Chi Minh en anden gang, ville jeg bo her igen.
Indberet denne anmeldelse
Thai Q. Par Australia, 29. juli 2015
Great place to stay.

Message, Sky bar and comfortable bed.
8,3
Love the sky bar and message. I really enjoy it and was a comfortable experience.
Indberet denne anmeldelse
Laila L. Par Philippines, 25. juli 2015
Excellent Hotel

Clean, safe and great buffet breakfast
9
This hotel is absolutely great and excellent! Located in the downtown area of Ho Chi Minh City. Very convenient and safe. The reception personnel were very helpful in advise on what to do in the city and they can speak fluent in English. Breakfast were good, with fresh fruits, juices, fried eggs, breads and everything you would want for breakfast. I loved also the infinity pool..we enjoy swimming till 12 midnight. I will come back and surely book this hotel again.
Indberet denne anmeldelse
Kang G. Rejsende alene Malaysia, 25. juli 2015
Comfort

Location, Cleanliness, Privacy
7,7
Indberet denne anmeldelse
Pieter O. Par South Africa, 25. juli 2015
Cool stay

Staff food room all good
9
Very good
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi MinhLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - DansesalLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - DansesalLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - MøderumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - MøderumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - IndgangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - UdsigtLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Udsigt

Kundeanmeldelser - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Chi Minh

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04