eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Distrikt 1 - Riverside, Ho Chi Minh, Vietnam 70000 (Se kort)

Book nu!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Luksuslounge
Område: Distrikt 1 - Riverside Antal værelser: 170
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 1172 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (1172)
Sorter efter:
Lis O. Par Denmark, 10. april 2014
Super hotel

Værelset, morgenmad og fitnesscentret
9,3
Dejligt og imødekommende personale. Hurtig indtjekning. Dejligt værelse, rent og pænt. Rigtig god morgenmad. Skønt hotel og tæt på centrum. Kan varmt anbefales 😄👍
Marianne A. Familie med små børn Sweden, 7. april 2014
Superbra

Komforten, servicen och maten
10
Stine N. Gruppe Denmark, 16. marts 2014
Fantastic!!!

Beliggenhed, morgenmad,poolområde
9,3
Alt var helt og aldeles fantastisk på dette hotel:) Godog venlig service, lækkert poolområde og fantastisk morgenmad!
Ann-Christin S. Par Sweden, 2. februar 2014
Mycket fint hotell, bra läge och trevlig personal

Bra läge, takpool, sköna sängar
9,7
Mycket bra, sköna mjuka sängar, poolen på taket va underbar. Det som var lite synd var att personalen vid frukosten inte hann duka av eller "fylla på" det var ofta tomt på olika saker ex bröd frukt pannkakor osv
Henrik S. Par Denmark, 27. januar 2014
Godt luksus hotel

Udsigt ,morgenmad,flot værrelse
10
Lækkert nyt hotel.flotte store værrelser.med en fantastisk udsigt over floden.morgenmadsrestauranten var virkelig god, med et stort udvalg af forskellige kolde og varme retter.poolen på taget har en flot udsigt.
Jimmy J. Rejsende alene Denmark, 29. november 2013
Excellent

poolen men udsigt over floden, morgen buffet rigtig god, Meget sevice minded og venligt personale
10
Første indtryk var smilende og meget venligt personale, og god til engelsk, og hjælpsomme. Jeg hade værelse med flodudsigt, ganske flot udsigt. Værelserene er ganske fine, fint indrettet. Men poolen på taget er lækker, og man har rigtig flot udsigt der fra. Så er der morgen buffet som er rigtig god, og med lidt af hvert at vælge imellem,både asiasisk og vestlig retter, Og også personalet der er smilende, og venlige, og rimlige til engelske. Hvis jeg skulle til Ho Chi Minh en anden gang, ville jeg bo her igen.
Sergio N. Forretningsrejsende Italy, 19. november 2014
1234

1234
7,7
1234
Champ W. Par Singapore, 18. november 2014
Great Hotel! Great Staff!

Location was great, staff helpful, nice view.
9,7
Love the hotel, amazing staff, beautiful view.
Kevin B. Forretningsrejsende United States of America, 18. november 2014
Average , but better than most

Location
6,7
Good
Karla R. Par New Zealand, 16. november 2014
Modern hotel, everything you could want

Very friendly staff, clean and modern
10
Great staff - looked after us well. At check in I realised I'd accidently bikes for one person not two, they did not have a room ready with a double bed, but they quickly sorted it out for us and even gave us a free upgrade (I had to pay for the extra person though) so we could get a room ready now. They handled it very well. Great pool, small but good gym, very good wifi, really lovely place.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi MinhLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - LuksusloungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - RestaurantLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - DansesalLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - DansesalLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - MøderumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - MøderumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SwimmingpoolLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - SpaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - IndgangLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - UdsigtLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh - Udsigt

Kundeanmeldelser - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3A08