eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Linaw Beach Resort and Restaurant

9999 Daorong, Panglao, Danao Strand - Panglao Ø, Bohol, Filippinerne 6340 (Se kort)

Book nu!

Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Swimmingpool Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet indefra Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefra Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefra Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefra Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefra Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet indefra Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Restaurant Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Restaurant Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Restaurant Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Restaurant Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Restaurant Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Restaurant Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Rekreative Faciliteter Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Altan/Terrasse Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Gæsteværelse
Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Gæsteværelse Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Badeværelse Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Swimmingpool Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Swimmingpool Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Swimmingpool Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Swimmingpool Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Strand Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Strand Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Gæsteværelse Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Gæsteværelse Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Badeværelse Linaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Gæsteværelse
Område: Danao Strand - Panglao Ø Antal værelser: 16
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 403 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
7,1
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
8,9
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
8,9
Alle anmeldelser (403)
Sorter efter:
Tina H. Par Denmark, 8. april 2012
Skønt værelse, super udsigt, fantasktisk personale

Værelse stort lyst, fantasktisk udsigt over pool og strand. Fred og ro. Personalet vil gøre alt for dig, søde hjælpsomme.
9,3
det er rigtigt dejligt sted at slappe af. stranden er skøn at se på. men vandet er ikke lige til at bade i, fordi der ofte er lavvandet og der er en del grønt i vandet. man kan ikke gå langt henad stranden - som man skaulle tro hvis man kikke på kortet. men stedet i sig selv er viunderligt, de laver det bedste mmad, har mange udflugter og det er en fornøjelse at holde ferie her. nb her er sansfluer
Allan J. Par Denmark, 6. marts 2012
Beliggende i rolige omgivelser.

Fantastisk udsigt, god mad i hotellets restaurant. Dejligt hotel med flotte detaljer.
8
Hotellet er pænt og nydeligt med en dejlig lille pool. Stranden kan ikke benyttes til badning. Hotellets restaurant tilbyder et væld af godt mad, hvilket er nødvendigt, da der ikke er andre restauranter i nærheden. Om aftenen bliver der dækket op på stranden med fakler omkring bordene. Der skal lidt tålmodighed til, da maden ofte lader vente på sig, men ventetiden er det værd.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag endelig på snorkeltur til Balicasag
Kim I. Par South Korea, 27. august 2014
the good

people, food, sea
8
Bjorn F. Par Netherlands, 16. august 2014
Nice holiday on Bohol

Food, nice accomodation, pool
9,7
We had a great stay in Linaw Beach resort. 5 nights in August 2014. The restaurant is very good. better price/performance then on the main stretch of Alona beach. Only downside I think is that you can not enter the sea in front of the hotel to for a swim. It cost you 150peso for a trip to the main beach (10min) and the same back, we did that a few nights for dinner. You cant walk there.
Arlene O. Par Philippines, 24. juli 2014
quality time at linaw

food staff place
10
we enjoyed every minute of our stay in linaw. me and my boyfriend had a great time. we will definitely go back to linaw
Su Y. Par South Korea, 23. juli 2014
This resort is so cute and comfortable!!

staff, food, location
10
there are three merits. first, the staff members are really kind and good like old friends. they always tried to make us convenient while we were staying in linaw. second, the food that the restaurant gives was really good tasted. whenever we have meals, we were so happy and impressed by delicious plate. I want to recommend the special menu of linaw restaurant "sea food dish" third, eventhough there are many guests, doesnt look crowded. really quiet and peaceful so in my case, I really really took a full rest in lanaw.
Noriaki U. Gruppe Japan, 20. juli 2014
Best location looks to sunset

Restaurant food is very nice and cheep, Wi-fi, Staffes so good
9,7
Qian Z. Familie med små børn China, 15. juni 2014
very cozy, affordable activities, good foods

close to beach, nice sea view, good restaurant
9,3
vacation with kids and family, very nice stay, quite hotel and good design, food is good and price is affordable, staffs are very friendly...will be back
Margret T. Par Philippines, 23. maj 2014
Perfect

Clean, attentive staff and close to the beach
8,3
Lai Y. Gruppe Taiwan, 21. maj 2014
friendly service, nice poor, so relax

friendly, good price, good dinner
10
we have a wedding there. it's very beautiful arrange. so nice

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Linaw Beach Resort and Restaurant BoholLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet indefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet indefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Rekreative FaciliteterLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Altan/TerrasseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - BadeværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - StrandLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - StrandLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - BadeværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - StrandLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - StrandLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - ButikkerLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - StrandLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - BadeværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - BadeværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - BadeværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Rekreative FaciliteterLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Rekreative FaciliteterLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet indefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Hotellet udefraLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SpaLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - RestaurantLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - SwimmingpoolLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Altan/TerrasseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - StrandLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - GæsteværelseLinaw Beach Resort and Restaurant Bohol - Swimmingpool


AS-AGWEB-3C01