Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lindner Hotel am Ku'damm

Kurfurstendamm 24, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10719

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 92 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (92)
Sortér efter:
Flemming C. Par Denmark, 8. maj 2016
Flemming C
6,7
Super beliggenhed midt i byen, og alligevel stille og roligt
Jim N. Par Denmark, 21. august 2014
Super beliggenhed

Beliggenhed , renlighed , morgenmad
8,3
Godt ophold , men den første morgen ved morgenmads buffeten , var der mangel på personale og dem der var på arbejde , var ikke særlig serviceminded.
Jesper K. Par Denmark, 25. april 2014
Storbyferie med shopping og kultur.

Central placering, hurtig ind- og udtjekning og god morgenmad.
6,7
Et fint cityhotel, der ligger super centralt i Kurfürstendamm kvarteret. Hotellet er et udpræget business, med små rene og pæne værelser, god morgenmadsbuffet samt en central placering, kun 5 min. gang til Berlin Zoo banegård og 1 min til U-bahn station.
Henrik E. Par Denmark, 4. august 2013
Fantastisk hotel

God beliggenhed, gode værelser,
10
Super ophold på et fantastisk hotel, som er beliggende et rigtigt godt sted på Ku'damm og meget centralt i Berlin, med kort gang til alt. Spisesteder, indkøb og offentlig transport til alle de gode seværdigheder. Et hotel og sted der kun kan anbefales. Hotellet har et super venligt personale, gode værelser, og en fantastisk morgenmadsbuffet. Alt i alt et ophold til UG.
Heidi G. Par Denmark, 8. januar 2012
dejligt personale

Perfekt beliggenhed
10
Rent og pænt , moderne , fantastisk beliggenhed og lækkert morgenmad
Mohammed A. Gruppe Kuwait, 10. maj 2016
Ok
5,7
Good
Abdullah A. Forretningsrejsende Saudi Arabia, 20. februar 2016
Standard hotel

Location. Clean. Breakfast
8
Anthony M. Par United Kingdom, 12. december 2015
Excellent location

Location, breakfast, value
9,7
Good experience as on our previous 3 visits. Staff turnover low suggesting a 'happy ship'. Very good breakfast. Only criticism is that the bathroom/toilet, especially in some of the rooms is perhaps just a little bit too 'open plan'. OK for us after 38 years of marriage but perhaps not to everyone's taste!
Severina Y. Forretningsrejsende Taiwan, 16. oktober 2015
goof location

good breakfast
7,7
Good location
Hui M. Forretningsrejsende Indonesia, 1. februar 2015
Very good location, rude male receptionist

Location
7
The hotel is nice, located at the most central and interesting part. They don’t clean the room properly, but it’s still tolerable. One thing they must to improve is service and staff attitude. First, their staff confirmed Lindner Hotel Am KuDam has both smoking and non smoking rooms (we emailed the hotel directly and ask for their confirmation since we are looking for a hotel that has both smooking and non smoking rooms). Unfortunately, after our reservation for non-refundable rate is confirmed, they said Lindner Hotel Am KuDamm is non-smoking property only. Though we feel disappointed, we tolerated the situation since they finally agree to provide rooms with balcony for the smoking guests. Later, we had terrible late check-out request experience with one of male receptionist. He proceed “shout” at us that we must clear the room immediately, then have a chit chat and laugh with his colleague. We tried to ask for a bit tolerance. We booked 5 rooms for 7-9 days there, but he insisted there’s no room available. However, after some arguing he finally unhappily agreed to allow late check out until 2:30pm for 2 room only. There's one good receptionist, but some of them really need to be more tactful and smile. We’ll choose another hotel on our next trip.
1 - 5 af 5 anmeldelser
Lindner Hotel am Ku’damm BerlinLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Business CenterLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GæsteværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurantLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurantLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurantLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet indefraLindner Hotel am Ku’damm Berlin - LobbyLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadeværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadeværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - MøderumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurantLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GæsteværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - ReceptionLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet udefraLindner Hotel am Ku’damm Berlin - LobbyLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GæsteværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GæsteværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Hotellet udefraLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestaurantLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GæsteværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GæsteværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - MøderumLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadeværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GæsteværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - BadeværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - GæsteværelseLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01