eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet indefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Badeværelse
Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra
Område: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 6080 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (6080)
Sorter efter:
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Scarlett T. Rejsende alene China, 25. august 2014
Nice hotel

Services
10
Damian C. Gruppe Singapore, 24. august 2014
Old Hotel but great Location

Choice of restaurants are decent. Location is great. Free Mimibar
8,3
Check in was a little busy and front desk was slow in arranging rooms for guests. Location of this hotel is great.
Damian C. Gruppe Singapore, 22. august 2014
Great Location - Noisy Hotel Guests

Location, Food, Price
8
There was alot of noisy guests at this hotel. Overall a very good hotel and value for money. Great Location in the old part of Macau
Damian C. Gruppe Singapore, 22. august 2014
Great Location Nostalgic Hotel

Location, Location, Location
8
I stayed at this hotel numerous time before. However I noticed the "downgrade" in hotel toiletries. Used to be a branded Hermes line but not anymore. Overall great location and suitable for Chinese speaking guests.
Jomelyn J. Par Philippines, 22. august 2014
Big hotel, clean

Nice big hotel, big casino, good Chinese food
6,7
Ma R. Familie med ældre børn Hong Kong, 22. august 2014
World class

nice staff, comfortable room, and world-class facilities
9,7
It was a great experience. We reserved a deluxe room with twin beds, but there is no twin-bed room left, so we were upgraded to a suite which is spacious and comfortable. The brand of shampoo, body liquid soap and lotion provided is Hermes, which is very surprising to us. The staff are nice and helpful.
Jomelyn J. Par Philippines, 21. august 2014
Nice hotel, big casino,

Clean room, good food, nice location
7,3
Lee M. Gruppe Malaysia, 19. august 2014
cheap n nice

food,design,staff
10
overall is nice n worth for the money

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet indefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B08