eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet indefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Badeværelse
Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra
Område: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 6467 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (6467)
Sorter efter:
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Wei H. Rejsende alene Malaysia, 21. november 2014
Hotel lisboa staycation

View, location, service
9,7
Great, good location at heart of the city
Quek W. Par Malaysia, 20. november 2014
Nothing special

Location free drinks
8
A pleasant stay. Location is good. Best if looking for something.. Not suitable for family
Alexander N. Familie med små børn Philippines, 19. november 2014
great

clean, nice, and perfect
9
fine
Yew M. Par Singapore, 18. november 2014
pleasant stay

location value for money and food
8,3
Pleasant and good
Penny-Maree M. Par New Zealand, 16. november 2014
Excellent location with very helpful staff.

location, pleasant helpful staff and connecting casino
9,3
1 night for the Grand Prix
Low W. Par Singapore, 16. november 2014
City Hotel

Location, good class restaraunt and near to Senado
5
Once again being allocated the same tiny room (same room no & floor)as the previous trip. Staff was rude and uncooperative. Food was not fantastic but expensive.
Yenii S. Par Indonesia, 14. november 2014
We love it since long time

Style , history , location
10
Great as always! Already starts with the welcom guys with the funny hats! I better stop, otherwise its always fully booked!
Willem V. Forretningsrejsende Netherlands, 14. november 2014
Old glory

Location, staff, ease of acces
8,3
This hotel was once a landmark of Macau. Very good location to explore the town by foot. However, it has become a little outdated by now. The room size is decent, bathroom facilities are fine (and updated). I found the bed mattress too hard, not comfortable. Wifi worked fine. Staff attitude is excellent. Next time I will try the newer Grand Lisboa hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet indefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B05