eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet indefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Badeværelse
Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Lobby
Område: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 6794 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (6794)
Sorter efter:
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Zohaib K. Par Pakistan, 15. februar 2015
XYZ

Location
5
Gan M. Par Malaysia, 15. februar 2015
Recommended hotel

Good location, clean and good services
9
Is very good location as easy access to tourist place, the hotel is nice and clean. I recommended to stay this hotel.
Leo L. Forretningsrejsende Hong Kong, 11. februar 2015
Nice to stay

Nice and helpful staff
8,7
The staff are so nice and helpful
Rhea G. Par Philippines, 9. februar 2015
hotel very clean, staff very accomodating.

clean,beautiful and in the heart of the city
10
very relaxing stay it feels like home nice people.
Rowena M. Familie med små børn Philippines, 8. februar 2015
small room

staff, location, cleanliness
6
Great location. Staff are friendly. Clean but small but clean room
Nee S. Par Malaysia, 7. februar 2015
Nice view

Location n nice view
7,7
That's nice stay. Free drinks in the room. Good location
Jennifer S. Forretningsrejsende Philippines, 6. februar 2015
Comfort location wifi food

Comfort location value for money
9,7
Perfect
Chan C. Par Malaysia, 2. februar 2015
Impressive hotel and good location.

nice room, location and convenient!
7,7
This hotel's lobby is WOW beautiful. From outside during the night, it is also very impressive. The rooms are very nice and comfortable and big. The checkin was a bit late though and looks like the hotel couldn't cope with the cleaning up and making of rooms so it delayed our check in to about 4- 5pm. The beds are very comfortable. The bathroom is also very nice with a powerful heated shower. This hotel is about 15 mins walk to Senado Square where the centre of life and food is.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet indefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - Lobby


AS-AGWEB-3B01