eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet indefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Badeværelse
Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra
Område: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 6334 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (6334)
Sorter efter:
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Sharon F. Gruppe Singapore, 21. oktober 2014
Comfortable and convenient

comfort, location and facilities
6,3
Location had access to tourist attractions and night life. Lots of sceneries and good local food.
Lau K. Gruppe Singapore, 19. oktober 2014
Good location but service could be improve

Excellent location, room clean and good ferry to hotel transportation.
6,3
The reception service at royal tower were a bit disappointing. We arrived late at 5.30pm but our room were not even ready. We booked 3 rooms but was given only 1 room. We went dinner and came back at 8pm and still one more room not ready.
Irene T. Par Singapore, 17. oktober 2014
Cosy room

The room was cosy n make me feel like home
6,3
It was great,love the room,location was good,quite accessible.
Oi M. Familie med ældre børn Singapore, 17. oktober 2014
Convenient location, nice toilet with jacuzzi

Walking distance to Senado Sq, jacuzzi in toilet and free beverages in the rm
7
Room is pretty comfortable with jacuzzi in the room. Great location. Walking distance to Senado sq. However staffs were rude.
Ann L. Par Singapore, 16. oktober 2014
good location

good location free shuttle bus to zhuhai custom and ferry terminal
9,3
Very happy and enjoy
Hak K. Familie med ældre børn Singapore, 15. oktober 2014
superb location with nice room

location,room,cleaniness
8,3
everything is good.
Andy Y. Par Singapore, 15. oktober 2014
Great location but the old dame is getting older

Location...location...location
7,7
It was an ok experience must have gMbled all their money in the casino...what else is new...it's the vicious circle of life.
Wai W. Par Singapore, 14. oktober 2014
Convenient and good loacation

Good location
10
Very convenience location and worth.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet indefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B02