Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra
Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Lobby Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse
Område: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

fra 7111
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (7111)
Sorter efter:
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Indberet denne anmeldelse
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Indberet denne anmeldelse
Mun S. Par Hong Kong, 24. august 2015
Location

good location, dining great and staff kindness service
7,3
feeling comfortable
Indberet denne anmeldelse
Diane D. Familie med små børn Philippines, 24. august 2015
Comfortable room 😊

Comfortable bed
9,3
Indberet denne anmeldelse
Nikhil A. Par India, 24. august 2015
Fantastic from start to finish.

Rooms, ambience, snob appeal
9,7
Indberet denne anmeldelse
Michael P. Par United Kingdom, 21. august 2015
Overnight stay

Location, Bedroom, Facilitys
9,7
Excellent, the check in and the welcome from the staff Angus & Michael was special
Indberet denne anmeldelse
Michael R. Par United States of America, 21. august 2015
Great Hotel we stay here often

comfortable beds, fast wifi, great staff
10
this is the "Gtande Dame" of Macau hotels, old but in perfect condition, excellent professional staff, great restaurants, terrific location near Wynn Casino. Food is top notch and the reasonable room costs makes up for high cost of food. I've stayed in many other Macau hotels but Lisboa is my first choice by far.
Indberet denne anmeldelse
Jason P. Par United States of America, 18. august 2015
In need of an update quickly!

Free mini bar, great location, can walk to other casinos in minutes
6,7
The check-in took far too long, and the breakfast buffet was all chinese food. Considering the outdated rooms i will not be staying here again
Indberet denne anmeldelse
Dhaval B. Par India, 14. august 2015
Stay at Lisboa

Location, Check-in & Check-out and Concierge staff
6,3
The air-conditioning system in the room was not proper. Even though complained about it nothing improved.
Indberet denne anmeldelse
Norman W. Rejsende alene Singapore, 13. august 2015
East and West wing!

Good mix of restaurants; Near tourist sites; Helpful staff.
8
It took us a while to get used to the two wings of the hotel and the two casinos. Signage is good, but still get lost. There is staff at just about every corner who we could call upon to help us get our bearings! Unfortunately a few just pointed, but most went the extra to give clear directions. Basically a very enjoyable stay! Thanks for the upgrade!
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02