Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet indefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Badeværelse
Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Lobby
Område: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

fra 6997
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (6997)
Sorter efter:
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Chun Y. Forretningsrejsende Hong Kong, 21. juni 2015
gd

gd
6
gdgd
Renny R. Par Indonesia, 21. juni 2015
very nice stay

room, jacuzzi, everything
10
It was a very nice stay. A bit sad, I found not many friendly people in Macau, but the staff in the hotel were really nice, really made our day. We got upgraded, so it was a very nice surprise. I hope we will be upgraded again on the next stay. The room was really nice, I love the amenities, my boyfriend love the jacuzzi. And the decoration in the hotel was really superb. There is a bus terminal right next to the hotel, so it's very convenient, even though to look for bus route is a bit difficult. I really depend on google maps. We didn't try any food there, other than a hazelnut eclair that I bought from the bakery shop, which tasted really good. (We couldn't get up for breakfast) So, it was a very pleasant stay. The only downside is, we found this free shuttle minibus from the ferry terminal, so we took it, but the waiting was long in a hot weather, and since it was only minibus, there was't much space to put our suitcases. The shuttle bus is actually for this hotel and Hotel, across from Lisboa Hotel, but the driver didn't stop at this hotel, and when I asked about it, we were asked to go ourselves, we have to carry our suitcases ourselves and cross the street. That's the tiny disappointment from this hotel. So we took taxi when we left this hotel
Yuen P. Par Singapore, 19. juni 2015
Vacation

Facilities, location and staff
9,7
Good. We tried out the food at the cafe and it was good. Will stay again.
Mark C. Rejsende alene Australia, 2. juni 2015
Great stay as usual

Location staff and casino
10
The location and staff are great
Hean C. Rejsende alene Singapore, 25. maj 2015
A great comfy hotel

Nice room decoration, Great Amenities & Easy Access to Grand Lisboa
6
Overall was great. Nothing to complain about.
Soo C. Gruppe Malaysia, 25. maj 2015
nice hotel

location clean room
6
not bad
Hyungyu C. Par South Korea, 25. maj 2015
It was a great stay

Staffs were super friendly and helpful. The room was clean. The location was doable.
8,7
Great staffs, good location, clean room but not many places to eat near the hotel. The casino was a little disappointing and the minimum is too high
Sok H. Familie med små børn Malaysia, 22. maj 2015
Good location

Friendly staff, good location, free wifi
9
Hotel staff are very friendly, good location, comfortable room

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet indefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - Lobby


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B03