eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet indefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Badeværelse
Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra
Område: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 5921 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (5921)
Sorter efter:
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Junichi I. Gruppe Japan, 21. juli 2014
Best location

location, casino and reasonable price
7,7
best location, center of city. price is fine, reasonable. a little complicated, sometimes lost.
Stanney P. Par Malaysia, 18. juli 2014
Not practical lobby, not friendly receptionist

Helpful cleaner & housekeeper
4,3
I was unsatisfied with the receptionist during my last trip in Macau.
Hui X. Rejsende alene Malaysia, 17. juli 2014
Nice and comfortable, good location

Service, nice and comfy room, good location
9,3
Chan S. Familie med ældre børn Malaysia, 17. juli 2014
Good

Hotel close to major attractions, a lot of free drinks, friendly staff
8
Wei L. Familie med små børn Malaysia, 17. juli 2014
nice staff fast check in & out

location, clean and nice staff
8,3
overall ok...weekness no airport suttle bus
Lourdes S. Familie med ældre børn Philippines, 17. juli 2014
good hotel

clean hotel. friendly front desk lady on duty at midnight. old man who calls taxi is very nice.
8
loved the suckling pig stuffed fried rice at portas do sol. asian breakfast for room service was delicious. buffet breakfast was alright. free mini bar. near tourist spots and other big hotels. bus stop in front of hotel. free shuttle to ferry. elegant jade or ivory sculpture all over the hotel. kids enjoyed the steam bath & hermes soaps. friendsly front desk and bell boys. concierge very helpful. the old man who gets taxi for hotel guests very helpful, courteous even if he cannot speak english, he was very very nice to us.
Chuan K. Gruppe Malaysia, 16. juli 2014
Nice

Food, room, location
8
All of us Feel comfortable and enjoy during the vacation.
Phongphan P. Par Thailand, 16. juli 2014
Classic, very well maintained, attentive staffs

Location, value for pay, classy
9,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet indefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C04