eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet indefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Badeværelse
Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Lobby
Område: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 6885 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (6885)
Sorter efter:
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Chia L. Par Malaysia, 17. april 2015
great hotel

strategic location, cleanliness, comfort
8,7
Very enjoy, will stay again!
Norman S. Par United States of America, 6. april 2015
The tower rooms are truly wonderful

Room, location, food
10
I upgraded from my usual room to a Tower room because I was with my true love. The room was great. The amenities were first class and also had a free mini-bar. Instead of gambling, I spent time with my wife seeing Macau. We went from Old Macau to the furthest island, Caloane. In Caloane we ate at a restaurant on the beach called Fernando's. You should put it on your must do list. We really like the convenience of the Lisbo. You can walk safely al, over the island. There are many things to enjoy, especially the food. The Lisbo has 2 great reatsaurants, one is a Michelin star. Surprisingly they were not so expensive.
Jiaxi F. Rejsende alene China, 5. april 2015
Excellent location for travelling in Macau

Easy and convenient transportation; clean room; nice guys really willing to help
9
Lee F. Gruppe Singapore, 2. april 2015
Good location

Location, service And stay
8
OVerall is good however, their shuttle service need to wait quite long which really mark them down
Yik H. Par China, 1. april 2015
Good

Good wifi signal in room; good location; good price;
9,3
Wong Y. Par Singapore, 31. marts 2015
good & nice hotel

good location, comfort room,value for money
10
Sam E. Rejsende alene United States of America, 30. marts 2015
great location, great classic Macau experiance

Location, Location, historical ambiance
10
great, love the classic feeling in the casino, only Pai Gow tiles table in Macau
Jze T. Familie med ældre børn Malaysia, 23. marts 2015
Centrally Located

Free Wifi, Free Beverages in Room, Free Shuttle Services to Ferry Terminal
7,7
Pleasant stay. Centrally located in the city. Within walking distance to most tourist destination. Clean room and toilet.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet indefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - Lobby


AS-AGWEB-3A07