Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet indefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter
Beliggenhed: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 5663 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,1
Personale
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (5663)
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Hung S. Rejsende alene Hong Kong, 16. april 2014
Affordable luxury

Fine food and comfort room
9,3
Puisun F. Par Malaysia, 15. april 2014
value for money

big bed.location central.nice bathroom
7,7
overroll is not bad.. staff very nice, room quite big,got free drink in the room,
Ramakant V. Familie med små børn India, 15. april 2014
Hotel staff very good give early check-in

good location and good enveriment and safety
9
i am very happy before also i stay in this Hotel
Rajappa C. Rejsende alene United States of America, 12. april 2014
Very Good

Check in process was smooth, staff and location
8,3
Stay was very good with just a minor issue of the room being a smoking room.
Lee Y. Gruppe Singapore, 7. april 2014
The hotel was located in the city centre.

Wifi speed,room was very clean and helpful staffs
9,3
I enjoy my stay in this hotel.will recommend to all my friends.
Ka F. Rejsende alene Hong Kong, 5. april 2014
convenient,confortable

convenient,confortable,memorized
10
Leslie M. Par Australia, 4. april 2014
Quick & Easy

Location, location & location
9,3
Good
Kan K. Gruppe Macau, 3. april 2014
it is the old hotel. you try once is ok.

location, it also has a Michelin restaurant on the grand floor.
7
room is small. all the room is not very acceptable in Macau now.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet indefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter


AS-AGWEB-3B04