Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreative Faciliteter Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Indgang Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra Lisboa Hotel Macao - Hotellet udefra
Lisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Lisboa Hotel Macao - Lobby Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Badeværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse Lisboa Hotel Macao - Gæsteværelse
Område: Macau City Antal værelser: 1000
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

fra 7044
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (7044)
Sorter efter:
Kamran T. Forretningsrejsende Denmark, 12. september 2012
Dårlig Hotel. Hold dig dig væk

Intet
3
Intet fungerer i dette hotel. Dårlig betjening og service.
Tip om Hoteldetaljer: Der er ikke noget godt ved dette Hotel.
Indberet denne anmeldelse
Martin H. Forretningsrejsende Denmark, 14. december 2009
Lisboa December 2009

Super flot værelse. God stor seng. Lækkert badeværelse med god bruser og mini-spa. Gode restauranter.
8
Jeg tilbragte én weekend på hotellet.. Alt i Alt var det en udmærket oplevelse, men primært pga. værelset. Jeg synes at hotellet var for stort, og der var ingen super service eller personlig kontakt. Fantastiske spisesteder på selve hotellet
Tip om Restaurant: Tim's kitchen (ligger i samme bygning som hotellet) er en fantastisk oplevelse og har lokale og internationale retter til billige penge.. Value for money
Indberet denne anmeldelse
Norman S. Rejsende alene United States of America, 26. juli 2015
Like this hotel

Location, Food, Service
8,7
I always like to stay at this hotel. It is an older hotel and is located in Old Macau. The food is great, one is a Michelin Restaurant. Gambling at the hotel or across the bridge at the newer Lisboa. The hotel is always a pleasurable stay.
Indberet denne anmeldelse
Yeung P. Gruppe Hong Kong, 26. juli 2015
I will recommend people to come

The famous place
4,3
Indberet denne anmeldelse
Fook M. Forretningsrejsende Singapore, 24. juli 2015
Business trip

Internet, Location, Cleaniness
7,7
Had been staying in this hotel for many times. Everything was good except the waitress & the cook services is not that good as most of them are from China where the mind set is still not change to be a good service attitude.
Indberet denne anmeldelse
Hans P. Rejsende alene Indonesia, 22. juli 2015
My favorite hotel in Macau

Location, Cleanliness, Value for money
9
Already stayed in this hotel for 3 times. The location is very good, very close to major casino, walking distance to senado square, and close to bus stop which provide by major casino in Taipa. There is also a lot of good restaurant nearby. The room is clean, good amenities, wi-fi is free and fast, and there is free minibar. Definitely will come again!
Indberet denne anmeldelse
Patcharin M. Familie med små børn Thailand, 15. juli 2015
Good hotel

friendly staff , room and bath tub
8
It was good , we enjoyed
Indberet denne anmeldelse
Craig M. Rejsende alene United Kingdom, 15. juli 2015
Two Night Stay

Safety, Service, Room
9
No Issues, Very Safe environment Older Style now But nice Classic looks and very Clean.
Indberet denne anmeldelse
Siska V. Familie med små børn Indonesia, 14. juli 2015
Ok lah

The staff, the bathtub, and the interior of the hotel
5,3
The swimming pool so standard...
Indberet denne anmeldelse
Charles B. Par United States of America, 10. juli 2015
Lisboa Hotel Macau

Location, Jacuzzi, free beverages
6,7
Overall good stay, friendly staff. Hotel is dated and its decor resembles that of a 1950's chinese film, but mngt still manage to keep it clean and within acceptable standards. Best thing I did like was the in room jacuzzi, very relaxing. All soda beverages in the fridge are free.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - Rekreative FaciliteterLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - IndgangLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Hotellet udefraLisboa Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - BadeværelseLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - SuiteLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GæsteværelseLisboa Hotel Macao - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A08