Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lotus Hotel Masjid India

No 45 Jalan Melayu, Chinatown, Kuala Lumpur, Malaysia 50100 (Se kort)

Book nu!

Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gæsteværelse Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gæsteværelse Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gæsteværelse Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Badeværelse Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gæsteværelse Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Reception Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Omgivelser Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotellet udefra Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotellet udefra Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Faciliteter Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Reception Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden
Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden
Område: Chinatown Antal værelser: 93

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 677 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
5,7
Alle anmeldelser (677)
Sortér efter:
Kristian K. Par Denmark, 5. august 2012
Fint hotel med central placering.

Fin beliggenhed og god service
7,3
Det er et fint hotel, som har de faciliteter, som man skal bruge. Der er gratis te, kaffe og kiks på værelset, og de er venlige og hjælpsomme i receptionen. Derudover ligger det central i byen, og man kan køre til de fleste steder med taxa for omkring 20 kroner. Metrostationen ligger også lige ved siden af. Værelserne er helt ok og rene. Der er ikke morgenmad på hotellet, men man får en voucher til tre nærliggende restauranter, som man kan spise på. Det er ok, men meget lokal mad. Så hvis man ikke vil have lokal indisk eller malaysisk morgenmad, skal man nok vælge et hotel med morgenmad der. Vi synes det var fint.
Indberet denne anmeldelse
Nurul A. Par Malaysia, 8. februar 2016
Great stay

Variety TV Channel, Big bed & Friendly staff
7,7
This is my 1st time staying and I was happy. Even though we were having trouble accessing our room because of the door problem, but the staff was very helpful and keep apologizing for the inconvenience caused. I just have one complain though. When we booked the "standard room" the description of the room includes view of the city. But when we checked in the staff inform us that all standard room has no window. So, I hope Agoda can change the description cause it is confusing and quite frustrating for travelers who expect to see the city view from their room.
Indberet denne anmeldelse
Jillian S. Par United States of America, 8. februar 2016
Short but pleasant

Helpful staff, location, good bed
7,3
We had two nights at the Lotus Hotel while passing through KL. We liked the location as we were easily able to walk to most places we wanted to check out. The staff were friendly and helpful. The room was fairly clean (just the bathroom could have been a bit cleaner) and the bed was comfortable. It was a change having a TV so it was nice when we found a channel that continuously was playing recent-ish films in English. Overall it was a good stay.
Indberet denne anmeldelse
Nizar A. Familie med små børn Singapore, 25. januar 2016
Value for money

Nearby shopping, Train, Masji, indian food
9,3
Amazing
Indberet denne anmeldelse
Khurram N. Rejsende alene Australia, 31. december 2015
Masjid India Location

Location, Budget, Clean
8
Overall good stay.
Indberet denne anmeldelse
Baktiar I. Familie med små børn Singapore, 27. december 2015
Value for Money

Nearest MRT, Shopping Mall and Food
8
Comfortable and friendly staff
Indberet denne anmeldelse
Vinny A. Familie med små børn India, 26. december 2015
Convenient only for LRT

LRT opposite, Complimentary biscuits, 2 elevators
5
Its a nice hotel if all you are looking for is access to LRT. The station is right outside the hotel. Pros: - LRT - In house laundry for emergencies - 2 elevators means less wait times even during busy hours. Cons - No cafeteria or all day option for tea or coffee. Limited tea bags and coffee sachets kept in room, but with just 2 cream sachets, guests can only have 2 cups or either tea or coffer per day. - the inhouse laundry is expensive. No coin operated laundromats nearby (we took the LRT and monorail to Bukit Bintang to find a coin operated laundromat). - Rooms are cramped for space. - Initially when my wife called up the front desk and asked the lady if we could check out 45 minutes past the standard check out time, we were told that we would be charged for a full day. (Subsequent call to Suresh at Front desk, helped sort things out, though). - No shopping malls nearby
Indberet denne anmeldelse
Mohammed I. Rejsende alene Singapore, 22. december 2015
My stay at Lotus Hotel

Location, economical and friendly staff
7,3
I was satisfied and have no complaints. I recommend that a hand soap (soap bar) is placed at the wash basin in the toilet.
Indberet denne anmeldelse
Sonny B. Familie med små børn Malaysia, 21. december 2015
Staff very very rude n cannt nego when we need som

location
4
Near e LRT
Indberet denne anmeldelse
Magersh K. Familie med små børn Singapore, 20. december 2015
Good hotel for the money we pay. Location was good

Location, Let was at few steps away, lots of shopping around.
7,7
Excellent
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Lotus Hotel Masjid India Kuala LumpurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GæsteværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GæsteværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GæsteværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - BadeværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GæsteværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - ReceptionLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - OmgivelserLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotellet udefraLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotellet udefraLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - FaciliteterLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - ReceptionLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01