Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Lotus Hotel Masjid India

No 45 Jalan Melayu, Chinatown, Kuala Lumpur, Malaysia 50100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 714 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
9,0
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
5,7
Alle anmeldelser (714)
Sortér efter:
Kristian K. Par Denmark, 5. august 2012
Fint hotel med central placering.

Fin beliggenhed og god service
7,3
Det er et fint hotel, som har de faciliteter, som man skal bruge. Der er gratis te, kaffe og kiks på værelset, og de er venlige og hjælpsomme i receptionen. Derudover ligger det central i byen, og man kan køre til de fleste steder med taxa for omkring 20 kroner. Metrostationen ligger også lige ved siden af. Værelserne er helt ok og rene. Der er ikke morgenmad på hotellet, men man får en voucher til tre nærliggende restauranter, som man kan spise på. Det er ok, men meget lokal mad. Så hvis man ikke vil have lokal indisk eller malaysisk morgenmad, skal man nok vælge et hotel med morgenmad der. Vi synes det var fint.
Rafidah A. Forretningsrejsende Malaysia, 16. maj 2016
Good
5,7
good
Ahmad B. Rejsende alene Malaysia, 9. maj 2016
Easy to find food,transport and shopping mall.
5,3
We can find everthing what we want ,all around the courner on what my experience stay at this hotel.Very good and budget hotel.
Mahani C. Rejsende alene Malaysia, 7. maj 2016
A peaceful stay
5
The room is Clean, staff esp Ms Shuba was very helpful, have had a fully rested night a this hotel.
Kevin G. Forretningsrejsende Singapore, 6. maj 2016
Good
6,3
Value for money
Mohamed N. Forretningsrejsende Sri Lanka, 6. maj 2016
Good
6,7
Bad wifi
Kumar N. Par India, 5. maj 2016
Good.. value for money
5,7
Good and nice location
Aziz Y. Familie med små børn Malaysia, 2. maj 2016
Ok
6,7
Ok
Mohd Z. Rejsende alene Malaysia, 2. maj 2016
only location was good
5
just nice with the price
Sadiq A. Par Singapore, 2. maj 2016
Amazing location
5,7
Thoroughly enjoyed my stay here with my in laws and wife. Will come here again.
1 af 1 anmeldelse
Lotus Hotel Masjid India Kuala LumpurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GæsteværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GæsteværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GæsteværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - BadeværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GæsteværelseLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - ReceptionLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - OmgivelserLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotellet udefraLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotellet udefraLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - FaciliteterLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - ReceptionLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærhedenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Attraktioner i nærheden


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03