Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Mandarin Orchard Singapore

333 Orchard Road, Orchard, Singapore

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 13516 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (13516)
Sortér efter:
Aase M. Forretningsrejsende Denmark, 24. oktober 2013
Ophold i forbindelse med forretning

Central placering, udmærket værelse, WIFI tilgængeligt
6,7
Udmærket hotel, central placering, let adgang til shopping og restauranter
Indberet denne anmeldelse
Kurt K. Par Denmark, 21. marts 2012
Perfekt beliggenhed , til shopping.

Dejlige værelser.
10
Dejligt moderne hotel med mange shoppe muligheder, ligger lige midt på Orchard Road, perfekt beliggenhed,smilende og hjælpsomt personale,skønne rene værelser,bare en oplevelse, kan varmt anbefales, morgen maden var en oplevelse, der var alt hvad hjertet begærer.Næste gang vi skal til Singapore, vil vi helt sikkert vælge Mandarin Orchard Hotel. Vi ses.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Sejltur på Singapore River, om aftenen, fantastisk. Samt bus rundtur.
Indberet denne anmeldelse
Carsten D. Forretningsrejsende Denmark, 24. februar 2009
Fint hotel

Rigtig god beliggenhed
7,3
Hoteller ligger meget fint i Singapore - der er mange muligheder for valg af transport midler. Der var en meget fin udsigt fra hotellets resturant, og det var et servicemindet personale. Hotellet indenholder det som man kan forvente af et godt byhotel. Det er absolut et hotel som er egnet for forretnings rejsende.
Indberet denne anmeldelse
Laura O. Par Indonesia, 3. februar 2016
very strategic location in Orchard Road

Location and service
8
it was a pleasant 2 nights stay in Mandarin Orchard. Situated in a very busy road but the hotel was quiet during the evening. although it can be a bit pricy, the location is very strategic to various shopping malls (in between 313 somerset, ngee ann City and ION.
Indberet denne anmeldelse
Francis U. Gruppe Philippines, 2. februar 2016
best in orchard road

location, big room, comfortable bed
9,3
Very satisfied. Great location. Close to all shopping centres, malls. Big rooms, clean and comfortable bed. Best hotel in Orchard Road!
Indberet denne anmeldelse
Stella T. Par Singapore, 1. februar 2016
Great hotel staycation

Service, environment and location
7,3
It was all good except the breakfast buffet which can improve in terms of quality and taste.
Indberet denne anmeldelse
Cheong D. Forretningsrejsende Brunei Darussalam, 30. januar 2016
best location

location location location
8
Very good as usual except this time the internet service was slow/ intermittent and may need more staff for concierge.
Indberet denne anmeldelse
Andiko A. Forretningsrejsende Indonesia, 29. januar 2016
Good hotel

Location, clean, good staff
9,3
Indberet denne anmeldelse
Yongki Y. Familie med ældre børn Indonesia, 29. januar 2016
Dibalik bintang 5 ada ketidak jujuran di resepsi.

Service In general, Service In The restaurant, Service at The bell boy and maintenance crew all are superb.
2,7
Saya menginap 7 hari krn ada acara surgery di hospital as An out patient. Everything was going great except when we checked in At the beginning, the reception always says that all The rooms are not ready but there is a room available but the Class is slightly higher than what we paid for. It varies from $35- to $50.- extra per nite. I was listening all The conversation and the average always said The room is not Ready unless you pay extra. And The result the lobby is crowded, babys were crying, children running around etc etc. I see that management Seems telling the reception to say that, to make extra dollars for the company. But this is unfair. On top of that I suppose to get early check in which I did the day before, and I still get treated the same. I was waiting for 2 hours and I started raising my voice, right away the reception helped us to get The room right away. I think this kind of attitude just to get extra dollars will tarnish The 5 star that the hotel management earn. I hope they will improve this behaviour.
Indberet denne anmeldelse
Yongki Y. Familie med ældre børn Indonesia, 29. januar 2016
Dibalik bintang 5 ada ketidak jujuran di resepsi.

Service In general, Service In The restaurant, Service at The bell boy and maintenance crew all are superb.
2,7
Saya menginap 7 hari krn ada acara surgery di hospital as An out patient. Everything was going great except when we checked in At the beginning, the reception always says that all The rooms are not ready but there is a room available but the Class is slightly higher than what we paid for. It varies from $35- to $50.- extra per nite. I was listening all The conversation and the average always said The room is not Ready unless you pay extra. And The result the lobby is crowded, babys were crying, children running around etc etc. I see that management Seems telling the reception to say that, to make extra dollars for the company. But this is unfair. On top of that I suppose to get early check in which I did the day before, and I still get treated the same. I was waiting for 2 hours and I started raising my voice, right away the reception helped us to get The room right away. I think this kind of attitude just to get extra dollars will tarnish The 5 star that the hotel management earn. I hope they will improve this behaviour.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Mandarin Orchard Singapore SingaporeMandarin Orchard Singapore Singapore - LobbyMandarin Orchard Singapore Singapore - LobbyMandarin Orchard Singapore Singapore - SwimmingpoolMandarin Orchard Singapore Singapore - RestaurantMandarin Orchard Singapore Singapore - BuffetMandarin Orchard Singapore Singapore - Kaffebar/CaféMandarin Orchard Singapore Singapore - RestaurantMandarin Orchard Singapore Singapore - Pub/LoungeMandarin Orchard Singapore Singapore - FitnessrumMandarin Orchard Singapore Singapore - FitnessrumMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - BadeværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - BadeværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - GæsteværelseMandarin Orchard Singapore Singapore - MøderumMandarin Orchard Singapore Singapore - MøderumMandarin Orchard Singapore Singapore - DansesalMandarin Orchard Singapore Singapore - DansesalMandarin Orchard Singapore Singapore - DansesalMandarin Orchard Singapore Singapore - DansesalMandarin Orchard Singapore Singapore - RestaurantMandarin Orchard Singapore Singapore - LuksusloungeMandarin Orchard Singapore Singapore - LuksusloungeMandarin Orchard Singapore Singapore - LuksusloungeMandarin Orchard Singapore Singapore - LuksusloungeMandarin Orchard Singapore Singapore - Pub/LoungeMandarin Orchard Singapore Singapore - Rekreative FaciliteterMandarin Orchard Singapore Singapore - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03