Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Zapatera, Cebu City, Filippinerne

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 1011 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
7,6
Personalet
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,2
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (1011)
Sortér efter:
Mogens B. Par Denmark, 23. december 2009
Mango Park

Centralt beliggende - hurtig elevator
6,7
Hotellet er velbeliggende og roligt. Værelserne rimelige til prisen. Sikkerheden okay. Morgenmaden kunne være meget bedre set med europæiske øjne. Instand kaffe bør foretrækkes - den bryggede kaffe er udrikkelig. Personalet i restauranten er rimelig. Front respeptionen bør være mere venlige og smilende. Øvrigt personale hjælpsomme. Jeg vil angiveligt anvende hotellet igen.
Tip om Natteliv: Er man til fest og farver besøg Mango Place - i gåafstand men en taxa er rimelig. Husk at sige de skal anvende taxameter.
Indberet denne anmeldelse
Raymond S. Rejsende alene Switzerland, 14. januar 2016
Nice place, Swimming Pool at roof

Parking space, fast log-in, location
8,7
Newly renovated, unfortunately nor the bath rooms. So far, all is fine. Many TV channels, Internet fast and easy. Silent, even in the mornings, when guest checkout. Restaurants menu reads yummy and is cheap, sorry, I didn't try. Restaurant closes at 9pm. Rooms are clean, but I mistrust the (old) carpets. Bathrooms needs an urgent renovation.
Indberet denne anmeldelse
Sinnamah G. Rejsende alene Malaysia, 12. januar 2016
The staff are very helpful.

Friendly,warm and cheerful
7,3
Good
Indberet denne anmeldelse
Marvie V. Familie med små børn Philippines, 8. januar 2016
Cebu Marathon 2016

Hotel staff are courteous, breakfast buffet and channels found in the cable tv
9,3
In the score of 10, it was a 9, almost perfect if there was a electric kettle in the room for my coffee :)
Indberet denne anmeldelse
Noel R. Rejsende alene United States of America, 1. januar 2016
staff with smiles! delighted in serving.

staff, location, and it's quality
9,3
I loved it. I enjoyed seeing the youthfulness of the staff. And their happy faces. The staff was the best part of my experience there. I thought my breakfast should have been inclusive as a complementary gesture
Indberet denne anmeldelse
Glaiza M. Gruppe Philippines, 30. december 2015
We really felt that we are in the city of smiles!

Staff, food and facilities cleanliness
8,7
It was memorable! Superb staff! friendly and always at your service! My mom and me always travel in Asia and this is our first time to fly domestic, 1. We asked for pack breakfast when we go down, it was on the buffet, 2. We ask pack breakfast as well the next day.. The reception said that they can't make it bekos the chef was already sleeping, 3. No one service our room during our stay, we are not inform and all of the Asian countries that I have been that we usually stay in 3star but they serviced the room in daily basis. It was Staff Christmas party that time and even they where not in uniform you will notice that they are staff because of the gesture, courteous who greeted me in the lift and a greetings with a smile that you felt that it came from there hearts
Indberet denne anmeldelse
Chester P. Par Philippines, 27. december 2015
Good hotel

Location and price
7,7
Indberet denne anmeldelse
Kevin A. Rejsende alene United Kingdom, 16. december 2015
Must do better

Had a pool!!
3,7
Ok nothing more, over priced
Indberet denne anmeldelse
Kevin A. Rejsende alene United Kingdom, 15. december 2015
Ok

Ovetpriced
3,7
Over priced
Indberet denne anmeldelse
Kevin A. Rejsende alene United Kingdom, 14. december 2015
Ovetpriced

Ok
3,7
Ok
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Mango Park Hotel Cebu CityMango Park Hotel Cebu City - SwimmingpoolMango Park Hotel Cebu City - SwimmingpoolMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - MøderumMango Park Hotel Cebu City - Rekreative FaciliteterMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - OmgivelserMango Park Hotel Cebu City - ReceptionMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - Hotellet indefraMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - Hotellet indefraMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - ReceptionMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - BadeværelseMango Park Hotel Cebu City - RestaurantMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - ReceptionMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - GæsteværelseMango Park Hotel Cebu City - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07