eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Manhattan Hotel

13 Soi 15 Sukhumvit Road, Sukhumvit, Bangkok, Thailand (Se kort)

Book nu!

Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Gæsteværelse Manhattan Hotel Bangkok - Badeværelse Manhattan Hotel Bangkok - Badeværelse Manhattan Hotel Bangkok - Badeværelse Manhattan Hotel Bangkok - Badeværelse
Manhattan Hotel Bangkok - Badeværelse Manhattan Hotel Bangkok - Badeværelse Manhattan Hotel Bangkok - Hotellet indefra Manhattan Hotel Bangkok - Hotellet indefra Manhattan Hotel Bangkok - Lobby Manhattan Hotel Bangkok - Restaurant Manhattan Hotel Bangkok - Restaurant Manhattan Hotel Bangkok - Restaurant Manhattan Hotel Bangkok - Restaurant Manhattan Hotel Bangkok - Buffet Manhattan Hotel Bangkok - Buffet Manhattan Hotel Bangkok - Hotellet indefra
Område: Sukhumvit Antal værelser: 200
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 4631 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,1
Alle anmeldelser (4631)
Sorter efter:
Peter B. Par Sweden, 20. maj 2014
Perfekt läge till rimligt pris

Bra läge med hyfsade rum och trevlig personal
8,3
Grethe G. Par Denmark, 10. marts 2014
Dejligt Hotel ,rent og pænt med fin service.

God morgenmad ,dejlig swimmingpool og tæt på shopping.
8
Dejligt hotel var der to dage,før vi tog videre og sluttede igen med 4dage inden vi to hjem var fuldt tilfreds begge gange ,og vil helt sikkert bo der igen næste gang vi kommer til Bangkok.
Roland W. Par Sweden, 9. januar 2014
Bra

Läget,Trevlig personal,Nära shopping
8,7
Bjarne M. Par Denmark, 12. december 2013
Fornyet - og alt ved det gamle

Manhattan har altid været synonym med venligt personale, god og rigelig morgenmad og perfekt beliggenhed
7,7
Har boet på Manhattan Hotel nogle gange gennem en årrække. Altid søde og venlige mennesker fra dørmand til reception og rengøringsfolk. Beliggenheden er eminent blot 100 meter fra Sukhumvit og ikke langt til SkyTrain. Morgenmaden på Manhattan tog et lille dyk for nogle år siden, men er nu tilbage i topform (ledte dog forgæves efter bacon). Vender særdeles gerne tilbage til Manhattan Hotel igen og igen - og såmænd også igen.
Per F. Par Denmark, 7. marts 2013
Dejligt hotel, god beliggenhed, meget venligt pers

beliggenhed, personale, morgenmadFint
8
Jan P. Rejsende alene Denmark, 22. februar 2013
fin beliggenhed
8,7
rigtigt godt hotel. da jeg ankom meget tidligt gjorde personalet sig meget umage for at få et værelse klar til mig så jeg kom ind allerede kl. ni det var jeg meget glad for så utrolig god betjening. hotellet havde en rigtig god beliggenhed både med hensyn til at se byen og handle gå afstand til det meste så alt i alt et rigtigt godt hotel k kan kun anbefales
Anders J. Forretningsrejsende Denmark, 22. juli 2012
Fint hotel

Ulemper, 4 ting
6,3
Ulemper. Ombygning omkring poolen gav en masse larm, ingen bacon til morgen mad, de lukkerde for vandet 2 timer, så man ikke kunne trække ud i toilettet, vaske hænder eller gå i bad (fra 13. til 15) de holdt brand øvelse så jeg forlod hotellet i 3 timer.
Tip om Natteliv: Perfekt placering
Charlotte F. Par Denmark, 21. juli 2012
God beliggenhed men lidt slidt

God morgenmad
5,7
God beliggenhed. God til prisen. Venligt personale.
Erik P. Rejsende alene Denmark, 20. marts 2012
centralt hotel har set bedre dage

beliggendhed venligt og dygtig personale
7,3
hotellet ligger tæt på sukhumvit og shopping, hotellet trænger til en kraftig renovering det må då siges at værelserne er holdt pænt rene. hvis man ikke har købt værelse inklucive morgenmad koster det 350 bath pr. person hvilket er fuldstændig vanvittig dyrt i forhold til hoteller af denne standard.
Tip om Restaurant: der er en koreansk restaruant i forbindelse med hotellet der fantastisk mad.
Jesper R. Familie med ældre børn Denmark, 20. december 2011
God beliggenhed fin service

nyrenoveret dejlige værelser
8,7
Manhattan er et dejligt og hyggeligt hotel med en rigtig god beligenhed nær de bedste indkøbsmuligheder og sky train så det er nemt at komme rundt i bangkok uden at bruge ventetid i taxa for trafikken er ret tæt,personalet er meget hjælpsom og smilende,morgenmaden er rigtig god og omgivelserne er dejlige.
Tip om Restaurant: den kinesiske restaurent på hjørnet servere noget af det bedste thaimad til en meget rimlig pris

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Manhattan Hotel BangkokManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - GæsteværelseManhattan Hotel Bangkok - BadeværelseManhattan Hotel Bangkok - BadeværelseManhattan Hotel Bangkok - BadeværelseManhattan Hotel Bangkok - BadeværelseManhattan Hotel Bangkok - BadeværelseManhattan Hotel Bangkok - BadeværelseManhattan Hotel Bangkok - Hotellet indefraManhattan Hotel Bangkok - Hotellet indefraManhattan Hotel Bangkok - LobbyManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - BuffetManhattan Hotel Bangkok - BuffetManhattan Hotel Bangkok - Hotellet indefraManhattan Hotel Bangkok - Hotellet indefraManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - Kaffebar/CaféManhattan Hotel Bangkok - RestaurantManhattan Hotel Bangkok - FitnessrumManhattan Hotel Bangkok - FitnessrumManhattan Hotel Bangkok - FitnessrumManhattan Hotel Bangkok - FitnessrumManhattan Hotel Bangkok - FitnessrumManhattan Hotel Bangkok - FitnessrumManhattan Hotel Bangkok - SwimmingpoolManhattan Hotel Bangkok - SwimmingpoolManhattan Hotel Bangkok - SwimmingpoolManhattan Hotel Bangkok - SwimmingpoolManhattan Hotel Bangkok - IndgangManhattan Hotel Bangkok - IndgangManhattan Hotel Bangkok - Hotellet udefraManhattan Hotel Bangkok - Hotellet udefraManhattan Hotel Bangkok - Hotellet udefraManhattan Hotel Bangkok - Hotellet udefraManhattan Hotel Bangkok - Lobby


AS-AGWEB-3A02