Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filippinerne 1705

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,4

baseret på 2426 anmeldelser

12 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
6,1
Beliggenhed
8,4
Personalet
6,4
Hotellets stand/rengøring
5,9
Værelsets komfort/standard
6,2
Mad/spisning
5,6
Alle anmeldelser (2426)
Sortér efter:
Lars A. Par Denmark, 23. februar 2016
Super service

Beliggenhed, beliggenhed.. Og den kinesiske restaurant overfor. Og den effektive pick-up service.
7,7
Alt fungerede perfekt
Indberet denne anmeldelse
Tim P. Par Denmark, 10. januar 2016
Gammelt og slidt

Location price
5,7
Boede der 5 dage hvilket jeg har fortrydt mange gange.. Hotellet et gammelt slidt og selv til de penge vi gav alt for dyrt... Aircon var sat til max og kunne ikke justeres . værelset blev ikke gjordt ren på de 5 dage blev det gjordt en gang.. Morgen mad var ok og maden man kan købe i deres resturant er også ok til prisen Men stedet et plaget af tiggere om aftenen .. ville ikke anbefale dette hotel til andre
Indberet denne anmeldelse
Freddy L. Familie med små børn Denmark, 11. november 2015
Hotel tæt på terminal1 i Manila

Beliggenheden, god service og ok værelse
8,3
Indberet denne anmeldelse
Jan K. Familie med små børn Denmark, 23. maj 2015
Ikke godt

Placering
6
Kedeligt
Indberet denne anmeldelse
Peter N. Rejsende alene Denmark, 3. november 2014
Manila Airport Hotel

Tæt på lufthavnen, morgenmad inkl, let taxaadgang
6,7
Jeg havde kun et meget kort ophold pga. videre rejse. Men det var rent og pænt. Dog lidt slidt. Servicen var tilstrækkeligt og venlig. Oplagt, hvis man bare mellemlander.
Indberet denne anmeldelse
Johnny P. Rejsende alene Denmark, 11. marts 2014
Overnatning tæt på lufthavnen

Lå kun 300 meter fra terminalen
8
Indberet denne anmeldelse
Boye J. Par Denmark, 25. januar 2014
Lille værelse, støjende aircon. flink personnale

beliggenhed, gratis shuttel-bus, flink personale
5,3
boede der kun få timer, kan derfor ikke udtale mig yderligere. I Manila by er der ikke noget for mig overhovedet.
Indberet denne anmeldelse
Per G. Rejsende alene Denmark, 21. januar 2014
Enkelt, praktisk og godt

Tæt på lufthavn og god behandling
7,7
Værelserne trænger nok snart til en renovering. (Bruser sad løst i vægen, maling skaller et par steder osv. Men ikke så det gjorde så meget. Der var meget pænt rent alle steder og personalt var meget smilende og imødekommende. Har allerede sent en anbefaling til et par venner der driver hotel/resort nord på. De kunne roligt anbefale Manila airport hotel til de af deres gæster der mangler 1 overnatning i Manila.
Indberet denne anmeldelse
Angela B. Rejsende alene Philippines, 9. juni 2013
Det var ok men ikke særligt godt.

Det ligger tæt på lufthavn, 2-3 minutter gårtur. Behøver ikke at tage taxa.
6,7
Det ser gammel ud. Men det var rent nok. Min aircondition larmende meget har sovet dårligt. Sted er ok, men kan sikkert finde et bedre hotel og endnu billigere. Jeg tænker på, det koster meget fordi det ligger tæt på lufthavn men kvalitet er ikke god nok, desværre. Personale var hjælpsom.
Indberet denne anmeldelse
Benny T. Par Denmark, 11. marts 2013
Bekvemt ophold sen tjek ud

Mulighed for sen tjek ud, godt værelse, butik og restaurent i nærheden
5,7
Behageligt ophold og venlig betjening samt gode udenomsfaciliteter
Indberet denne anmeldelse
1 - 10 af 12 anmeldelser
Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - GæsteværelseManila Airport Hotel Manila - GæsteværelseManila Airport Hotel Manila - GæsteværelseManila Airport Hotel Manila - GæsteværelseManila Airport Hotel Manila - Mad og drikkeManila Airport Hotel Manila - GæsteværelseManila Airport Hotel Manila - GæsteværelseManila Airport Hotel Manila - Hotellet udefraManila Airport Hotel Manila - RestaurantManila Airport Hotel Manila - GæsteværelseManila Airport Hotel Manila - RestaurantManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - Omgivelser


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02