Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2371 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (2371)
Sortér efter:
Flemming B. Par Denmark, 29. december 2012
god beliggenhed

beliggenhed
9,3
Fint, godt hotel. Flink personale. Perfekt beliggenhed.
Indberet denne anmeldelse
Helen D. Par Denmark, 17. januar 2010
Marco Polo Hong Kong

God beliggenhed med mulighed for at nyde sejladsen Kowloon/Hong Kong island
9,7
Vi bliver altid modtaget med smil, men det var pigen i receptionn der hjalp os med Harbour view og fortalte os det kunne man ikke reservere igennem Agorda. Lyst og godt udstyret værelse, internet, minibar, Tv (CNN og BBC World. Dejligt stort badeværelse. Harbour Viev er en smuk udsigt, at opleve Hong Kong på.God og effektiv service i restaurant og i Continentel Club ( tjenere i kjole og hvidt- flot, flot).
Indberet denne anmeldelse
Chryseis D. Familie med små børn Philippines, 24. maj 2016
Very great hotel
6,7
I traveled with my 2 kids and 1 baby. rooms are big and the staff are very courteous. The place is near the shopping area and restaurants. It has easy access to different establishments. One thing i noticed is that the elevator for wheelchairs and strollers is not working, sometimes that staff if helping me carry the stroller up and down the lobby, but sometime when the hotel is busy i carry it myself. :(
Indberet denne anmeldelse
Martin C. Gruppe Philippines, 22. maj 2016
Great
6,7
Great
Indberet denne anmeldelse
Analiza A. Par Philippines, 11. maj 2016
Marco Polo
5,3
Great Staff. amazing Value. Highly Recommended!
Indberet denne anmeldelse
Manatsanan T. Par Thailand, 10. maj 2016
Great location
6,3
I like Location of the hotel was perfectly
Indberet denne anmeldelse
Kanchanit K. Par Thailand, 8. maj 2016
Always impressing
6
I had booked for deluxe room for 3 nights. Large and neat room, all amenities were supplied. Due to hot temperature outside I requested for the bucket of ice. They pleasedly provide to me all the time.
Indberet denne anmeldelse
Teh S. Forretningsrejsende Singapore, 7. maj 2016
Price is on the high side
6
Price a bit on high side
Indberet denne anmeldelse
Guoping G. Familie med små børn China, 6. maj 2016
Good
6,7
Ok
Indberet denne anmeldelse
Nuthapon L. Familie med små børn Thailand, 3. maj 2016
Good
6,3
Near shopping malls,
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - SwimmingpoolMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - ReceptionMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FitnessrumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FitnessrumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - SwimmingpoolMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FitnessrumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - UdsigtMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - UdsigtMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Badeværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02