eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Reception Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fitnessrum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum
Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 665
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 1789 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (1789)
Sorter efter:
Flemming B. Par Denmark, 29. december 2012
god beliggenhed

beliggenhed
9,3
Fint, godt hotel. Flink personale. Perfekt beliggenhed.
Helen D. Par Denmark, 17. januar 2010
Marco Polo Hong Kong

God beliggenhed med mulighed for at nyde sejladsen Kowloon/Hong Kong island
9,7
Vi bliver altid modtaget med smil, men det var pigen i receptionn der hjalp os med Harbour view og fortalte os det kunne man ikke reservere igennem Agorda. Lyst og godt udstyret værelse, internet, minibar, Tv (CNN og BBC World. Dejligt stort badeværelse. Harbour Viev er en smuk udsigt, at opleve Hong Kong på.God og effektiv service i restaurant og i Continentel Club ( tjenere i kjole og hvidt- flot, flot).
Efren L. Par Philippines, 27. september 2014
My staycation.....

Staffs were accomodating, special attention to continental club members, nice food
7,3
Derek C. Forretningsrejsende Hong Kong, 27. september 2014
Great Location

Location, Cleanliness, Room Size
9,3
Feng Q. Familie med små børn China, 26. september 2014
Good hotel,

services is professional
7,7
good
Sherry L. Forretningsrejsende Taiwan, 25. september 2014
Fancy

First class in Hong Kong
8,7
I wanted to try this hotel because one of my friends stayed here before. I didn't get the room with water view, so I couldn't give this hotel a five-star :) Everything is well arranged in the room, clean, comfortable. The only think I think they can improve on is the person at the check-out counter spoke too soft as I can hardly hear him. Other than that, no complains.
Min K. Forretningsrejsende South Korea, 25. september 2014
Awesome location and service

Location, amenities, great service
10
The best location ever! Had meetings all day at the lobby cafe and food & drinks were excellent. My wife and little girl enjoyed swimming pool and shopping in very mearby location which was linked by a pathway.
Remy C. Par United Kingdom, 23. september 2014
Great Location

Great Location, convenient
8
Veronica L. Par Philippines, 21. september 2014
Convienient

Convenient Location
7
One of the most convenient hotels in the area. Near shops and restaurants. Below the hotel is harbor city and ocean terminal. Few mins walk to ferry and mtr. Starbucks and mcdonalds is around the corner if you decide not to get the hotel breakfast.
Ronnapop V. Familie med ældre børn Thailand, 18. september 2014
One of the best hotel to stay in HongKong

Great hotel, Great location, Great food
9
One of the best hotel to stay in HongKong. Great location with everything close by. Price is high as normal for HK hotel

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - ReceptionMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FitnessrumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Marco Polo HongKong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A04