Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Lobby Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Lobby Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Lobby Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Reception Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fitnessrum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fitnessrum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Swimmingpool Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum
Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 665
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

fra 2178
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (2178)
Sorter efter:
Flemming B. Par Denmark, 29. december 2012
god beliggenhed

beliggenhed
9,3
Fint, godt hotel. Flink personale. Perfekt beliggenhed.
Indberet denne anmeldelse
Helen D. Par Denmark, 17. januar 2010
Marco Polo Hong Kong

God beliggenhed med mulighed for at nyde sejladsen Kowloon/Hong Kong island
9,7
Vi bliver altid modtaget med smil, men det var pigen i receptionn der hjalp os med Harbour view og fortalte os det kunne man ikke reservere igennem Agorda. Lyst og godt udstyret værelse, internet, minibar, Tv (CNN og BBC World. Dejligt stort badeværelse. Harbour Viev er en smuk udsigt, at opleve Hong Kong på.God og effektiv service i restaurant og i Continentel Club ( tjenere i kjole og hvidt- flot, flot).
Indberet denne anmeldelse
Jiraroj L. Forretningsrejsende Thailand, 1. september 2015
Good location and nice services

Clean. Service. Location
8,7
Good Hotel and convenience
Indberet denne anmeldelse
Kwok C. Forretningsrejsende China, 1. september 2015
No

No
10
No
Indberet denne anmeldelse
Pitch S. Familie med små børn Thailand, 26. august 2015
nice staff , good location

good location
10
Indberet denne anmeldelse
Wong N. Forretningsrejsende Hong Kong, 21. august 2015
Good location

Good for shopping, nice Seaview, friendly staff
10
Very comfortable & nice
Indberet denne anmeldelse
Siew M. Forretningsrejsende Malaysia, 18. august 2015
Good location

Location, location, location
7,7
It was good. Quite often too noisy at the corridor but it's not the hotel's fault. I have an issue but have emailed to MPHK.
Indberet denne anmeldelse
Stephanie T. Par Philippines, 15. august 2015
Always a pleasant stay at Marco Polo Hong Kong

Location, Service, Cleanliness
10
Indberet denne anmeldelse
Melissa L. Familie med ældre børn Singapore, 15. august 2015
Under-delivered, rooms aren't great

Good location
5,7
We booked here for a special occasion and so chose to have two club floor rooms. The continental club floor is supposed to be the most exclusive with the most perks. Unfortunately I definitely wasn't feeling this. The continental club LOOKS plushy but offers very little for the added cost! The canapés were sometimes stale and there were only ever less than five things to choose from, the drinks were limited. The same things every day! Waiters were pleasant in the club floor but the offerings were disappointing. Most of all, the rooms were SO DISAPPOINTING. I've seen way better at lesser-starred properties. The bathroom clogs up, the showers are so dated. Everything looked old and you could see cracks in the furniture. We asked for connecting rooms but they were unable to do this. The beds were more of super singles than "doubles/king" stated on the web. They promised adjoining rooms but we were given rooms many doors apart. They said they would give us rooms with good views. Our rooms had very unimpressive views - overlooking literally nothing. We asked for an early check in and arrived at the hotel around 9am but were made to wait hours for our rooms to be ready because they were trying to find suitable rooms close together - instead of arranging this way before our arrival?! I guess Hong Kong is not known for their customer service but we expected better of the Marco Polo. Not worth the cost. Read further down the reviews here and you'll see others agreeing with me. Unless you absolutely need to be at the harbour city mall and lane Crawford and the star ferry pier, avoid this place. So many choices in HK. This is not on my list next time.
Indberet denne anmeldelse
Zuoshi W. Familie med ældre børn China, 14. august 2015
Choice it for a good location

Location is good. Room is big enough and service is satisfy
8,7
In general it's a nice hotel
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - ReceptionMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FitnessrumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FitnessrumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - SwimmingpoolMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Luksuslounge

Kundeanmeldelser - Marco Polo HongKong Hotel, Hongkong

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A07