eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Reception Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fitnessrum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum
Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 665
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 1702 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (1702)
Sorter efter:
Flemming B. Par Denmark, 29. december 2012
god beliggenhed

beliggenhed
9,3
Fint, godt hotel. Flink personale. Perfekt beliggenhed.
Helen D. Par Denmark, 17. januar 2010
Marco Polo Hong Kong

God beliggenhed med mulighed for at nyde sejladsen Kowloon/Hong Kong island
9,7
Vi bliver altid modtaget med smil, men det var pigen i receptionn der hjalp os med Harbour view og fortalte os det kunne man ikke reservere igennem Agorda. Lyst og godt udstyret værelse, internet, minibar, Tv (CNN og BBC World. Dejligt stort badeværelse. Harbour Viev er en smuk udsigt, at opleve Hong Kong på.God og effektiv service i restaurant og i Continentel Club ( tjenere i kjole og hvidt- flot, flot).
Supaluck K. Gruppe Thailand, 20. juli 2014
Comfort large room and very good location
6
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Young C. Familie med små børn China, 18. juli 2014
not bad

comfort, easy to access, friendly
8
not so bad
Lee C. Forretningsrejsende South Korea, 15. juli 2014
Good................

location..............................................................................................................
7,3
Normaly good....................................................
Manisha H. Rejsende alene Mauritius, 12. juli 2014
Horrible

centrally located thats about it
3,7
I heard really good things about this hotel, however on my stay my bed sheets were dirty with blood stains. Reaching there late midnight due to a flight delay, I wasn't even acknowledged dragging my bags up until the reception and then someone approached. I was greeted with a very cold smile like if I shouldn't be here. We were celebrating my sister's birthday with a trip to Asia but unfortunately it turned out to be sour. After reaching my room, realised I have been given the worse room of the block over looking the hotel dirty work section while i paid so much to get a good view. After jumping on the bed I realised I was sleeping on dirty stain sheets. I felt like puking. Secondly after advising them before hand that i needed a late check out due to my flight being in the evening( also written on their continental rooms benefits was late check out) I thought that I will have no problem. But guess what it was, I was told the latest time to check out would be 2pm. So reaching the hotel the same day around 1 am yet I wasn't even given any compassionate. I had to check out by this time or i would be charged. I would never stay there again, the staff are extremely rude and in need of training.
Wing S. Par Hong Kong, 9. juli 2014
VERY BIG ROOM

NICE,BIG AND CENTRE
8
the location is at the centre og tsim sha tsui ,very near the shopping centre and harbour city,easy for me to buy things and have dinner outside,the room is so big ,however , the toliet is not clean enough.
Wing S. Forretningsrejsende Hong Kong, 9. juli 2014
very big room

nice,central og tsim sha tsui
7,3
the hotel service is good,the room is big,the location is the center of tsim sha tsui and very near subway,easy to access ,the hotel is in the harbour city,very near the shopping mall and the dinning resturant.
Wan L. Familie med små børn Malaysia, 6. juli 2014
GOOD LOCATION FOR SHOPPING

SHOPPING, CONVENIENCE AND CLEAN
6,7
Chiu P. Gruppe United Kingdom, 4. juli 2014
Very nice hotel, convenient location, shopping

Convenient locationGreat facilitiesShopping centers within waking distance
9,3
Very nice hotel, great service and facilities......

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - ReceptionMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FitnessrumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Marco Polo HongKong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3B03