eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Reception Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fitnessrum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum
Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 665
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 1816 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,4
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (1816)
Sorter efter:
Flemming B. Par Denmark, 29. december 2012
god beliggenhed

beliggenhed
9,3
Fint, godt hotel. Flink personale. Perfekt beliggenhed.
Helen D. Par Denmark, 17. januar 2010
Marco Polo Hong Kong

God beliggenhed med mulighed for at nyde sejladsen Kowloon/Hong Kong island
9,7
Vi bliver altid modtaget med smil, men det var pigen i receptionn der hjalp os med Harbour view og fortalte os det kunne man ikke reservere igennem Agorda. Lyst og godt udstyret værelse, internet, minibar, Tv (CNN og BBC World. Dejligt stort badeværelse. Harbour Viev er en smuk udsigt, at opleve Hong Kong på.God og effektiv service i restaurant og i Continentel Club ( tjenere i kjole og hvidt- flot, flot).
James W. Gruppe Singapore, 28. oktober 2014
Shoppers paradise

Clean, Comfy and good location
8
Just beside ferry terminal and shopping mall
Umi S. Par Malaysia, 26. oktober 2014
My Marco Polo Experience

friendly staff, good food and pleasant all round
9
It was great and pleasant and we enjoyed our stay very much.
Cs Y. Familie med ældre børn Malaysia, 25. oktober 2014
Comfortable

Sea view,shopping and convience
8
Good
Steve R. Forretningsrejsende Philippines, 24. oktober 2014
very good!

excellent location, clean, very comfortable rooms
10
John B. Forretningsrejsende United States of America, 24. oktober 2014
Does not seem to be a 5 star hotel to me

location, location, location
6,7
Just OK and not worth the money
Tze D. Familie med små børn Singapore, 23. oktober 2014
Great location

Great shopping, near to station and jetty
9,3
The check in was a breeze and the rooms were spacious and comfortable. It was definitely living up to the standard of a 5 star hotel. The only one inconvenience was the lobby. As we were traveling with young children, we had to carry our strollers up a short flight of stairs twice to reach the escalator. A ramp would be nice. The breakfast had good and healthy selection. What really made my stay was the location and convenience of habour city situated next to the hotel. I would stay at Marco Polo again for that reason.
Robert Y. Familie med små børn Malaysia, 23. oktober 2014
Pleasant upgrade

Very responsive staff. High level of cleanliness. Excellent location
8,7
Extremely satisfying as we were upgraded to an excellent suite room!
Pui C. Par Hong Kong, 19. oktober 2014
close to the centre, heart of tst.

nice, lovely but little too old
6,7
toilet - old staff friendliness - Goooood love this hotel even though it's a bit old. gym has all it needs.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - ReceptionMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FitnessrumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Marco Polo HongKong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A08