Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Reception Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fitnessrum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Faciliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefra Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum
Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møderum Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikke
Beliggenhed: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 665
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 1600 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,4
Personale
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (1600)
Flemming B. Par Denmark, 29. december 2012
god beliggenhed

beliggenhed
9,3
Fint, godt hotel. Flink personale. Perfekt beliggenhed.
Helen D. Par Denmark, 17. januar 2010
Marco Polo Hong Kong

God beliggenhed med mulighed for at nyde sejladsen Kowloon/Hong Kong island
9,7
Vi bliver altid modtaget med smil, men det var pigen i receptionn der hjalp os med Harbour view og fortalte os det kunne man ikke reservere igennem Agorda. Lyst og godt udstyret værelse, internet, minibar, Tv (CNN og BBC World. Dejligt stort badeværelse. Harbour Viev er en smuk udsigt, at opleve Hong Kong på.God og effektiv service i restaurant og i Continentel Club ( tjenere i kjole og hvidt- flot, flot).
Wai K. Par United Kingdom, 5. april 2014
Great location and great hotel with the great view

Location, best harbor front view and comfortable.
9,3
Lih H. Forretningsrejsende Malaysia, 29. marts 2014
Great pleasant stays

High speed wifi, good room service, shopping hotel
9,3
It was pleasant and nice stayed in Marco Polo Hong Kong Hotel. Below hotel are shopping malls.
Chiao L. Forretningsrejsende Malaysia, 14. marts 2014
Great

Location, room, shopping
8,3
Everything was fine. The view of Victoria Harbour from my room was fantastic!
Joo S. Forretningsrejsende Singapore, 13. marts 2014
room is a bit old

close to shopping
7,7
short 2 nights stay, convenient location for food,shopping and MTR
Wei C. Par China, 5. marts 2014
Awesome,fantastic and great service

Awesome,fantastic and great service
10
We just stayed for 1 night as we had a friends party at a bar near by. Check in was painless. Room was ok, dated, but clean. Bed was quite hard. Towels were pretty ragged. Breakfast was pretty unimpressive. Check out was at noon, however we had a cleaner enter the room at 11:00, just a quick knock and then he entered the room, I have never had that happen in my 1000's of hotel stays around the world. Why come in early on a check out day? Then we received a phone call a few minutes later to tell us that check out was at noon. Quite annoying when trying to get a little extra sleep in.
Elizabeth A. Rejsende alene Philippines, 22. februar 2014
Excellent location!

Excellent location, friendly & attentive staff, free airport shuttle available
8,3
Reynaldo C. Familie med små børn Philippines, 16. februar 2014
good

location, near shopping area, easy access to public trasport
8
Marco Polo Hotel is our favorite hotel every time were in Hong Kong we want to stay at Marco Polo...and our stay is very good...
Kai F. Par Hong Kong, 2. februar 2014
A superb experience in my first stay in HK hotel

Fantastic view with quality room and friendly staff
9

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet udefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - ReceptionMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FitnessrumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FaciliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotellet indefraMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøderumMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mad og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LuksusloungeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GæsteværelseMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Marco Polo HongKong Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3B04