eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuslounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Møderum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitnessrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuslounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Swimmingpool Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefra
Område: Cebu City Antal værelser: 329
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2196 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
7,7
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2196)
Sorter efter:
Lars C. Rejsende alene Denmark, 28. juli 2014
Godt sted for nogle få dage

Gode værelser, god restaurant med underholdning, god atmosfære
7,7
Dejligt hotel med alt hvad man har brug for. Lokationen er dog lidt afsides, rejs ikke til og fra i myldretiden.
Erling H. Familie med ældre børn Denmark, 25. december 2011
Veldrevet hotel af meget høj standard

Smuk beliggenhed med udsigt over byen
9
Hotellet er på alle måder helt i top, og vi havde fornøjelsen af et udsøgt juleaftens arrangement med mad af meget høj kvalitet, kombineret med et smukt og stemningsfuldt arrangement med sangkor, julemand, gudstjeneste m.v.
Gerald T. Par China, 13. december 2014
amazing scenery

service, value for money, nice pool
9
our overnight stay was fantastic! they gave us a room with a great view of the city, late check out til 130 pm, free shuttle every hour going back and forth to the major malls in the city, they even reheated our take out food for our breakfast the next day, our request for ice bucket and shaving kit was very fast! even though our room was smoking, the room didnt really smell that much..will definitely go back there again
Allan S. Familie med ældre børn Philippines, 9. december 2014
5 star class.

Class, breakfast and staff.
9,3
Rubelyn C. Familie med små børn Philippines, 7. december 2014
Marco Polo Hotel in Cebu is worth your money...

Location, comfort and food are the best 3 things I like the most about this hotel.
8,3
great!
William A. Par Philippines, 7. december 2014
Nice

Food, staff, room
9,7
Nice
Analyn R. Par Philippines, 6. december 2014
cebu getaway

the warm welcome of staffs, facilities and the cleanliness of hotel
8,3
Our stay at Marco Polo was unforgetable, they have lovely staff that is very accomodating. The room was so nice, all the things you need are already there, the toiletries, blower, coffee, and even mini bar. It just that their location is not that near to "pasyalan or hang out places".
Shaun H. Par Ireland, 5. december 2014
Cebu

Staff, pool
8,7
Great. I did find a staple in my food one evening but since they we're so nice we didn't complain. Other than that everything was perfect.
Jaeun S. Familie med små børn South Korea, 4. december 2014
Brilliant Choice!

kind staff, clean and neat place and good area.
8
Carl H. Par United States of America, 3. december 2014
nice place

everything
10
Greag hotel

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøderumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FitnessrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SwimmingpoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C07