eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuslounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuslounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitnessrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuslounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Swimmingpool Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefra
Område: Cebu City Antal værelser: 329
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 1969 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
7,7
Personalet
8,6
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (1969)
Sorter efter:
Lars C. Rejsende alene Denmark, 28. juli 2014
Godt sted for nogle få dage

Gode værelser, god restaurant med underholdning, god atmosfære
7,7
Dejligt hotel med alt hvad man har brug for. Lokationen er dog lidt afsides, rejs ikke til og fra i myldretiden.
Erling H. Familie med ældre børn Denmark, 25. december 2011
Veldrevet hotel af meget høj standard

Smuk beliggenhed med udsigt over byen
9
Hotellet er på alle måder helt i top, og vi havde fornøjelsen af et udsøgt juleaftens arrangement med mad af meget høj kvalitet, kombineret med et smukt og stemningsfuldt arrangement med sangkor, julemand, gudstjeneste m.v.
Trent G. Rejsende alene Australia, 31. august 2014
i don't normally do reviews i think i should this

the staff of wonderful the quality of the rooms is really good allocation is good with the wonderful view and definitely worth staying in this hotel
9,7
nice day was very impressive it's definitely one of the nicest hotels i've stayed in is worth the money and very good value are the fittings and layout of the building and pool area wonderful the upstairs bar and you is spot on definitely worth staying at
Vincent F. Par Philippines, 31. august 2014
Great!

Food, food, food.
10
Relaxingly good.
Martin S. Par United Kingdom, 29. august 2014
Always a treat

friendly staff, very comfortable room, excellent breakfast if a little pricy
9
I always stay at Marco Polo when I visit Cebu and it so far has never let me down and maintains a very high standard while remaining welcoming and friendly like a much smaller hotel.
Evelyn M. Forretningsrejsende Philippines, 28. august 2014
my cebu travel hotel

services/ location/ cleanliness
10
Good
Apolinario L. Par Philippines, 25. august 2014
superb!

superb!
9,7
superb!
Tomas L. Forretningsrejsende United States of America, 22. august 2014
Great value for money

Clean big rooms, good price and excellent staff
7,7
Had a great time overall. The band in the lobby at night was fantastic on the nite we went (Thursday).
Robinette T. Familie med små børn Philippines, 17. august 2014
nice hotel in cebu

value for money, good service, nice clean rooms w wifi
8
My son enjoyed the swimming pool. Proces for food were fairly reasonable for a 5star hotel. Just a little far from the city center but taxi drivers are honest and give the exact change
Angelo H. Forretningsrejsende Philippines, 16. august 2014
still cebu's best for me

everything is good about this hotel i would say
9,3
excellent

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FitnessrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SwimmingpoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A07