eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuslounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Møderum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitnessrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuslounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Swimmingpool Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefra
Område: Cebu City Antal værelser: 329
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2246 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
7,7
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2246)
Sorter efter:
Lars C. Rejsende alene Denmark, 28. juli 2014
Godt sted for nogle få dage

Gode værelser, god restaurant med underholdning, god atmosfære
7,7
Dejligt hotel med alt hvad man har brug for. Lokationen er dog lidt afsides, rejs ikke til og fra i myldretiden.
Erling H. Familie med ældre børn Denmark, 25. december 2011
Veldrevet hotel af meget høj standard

Smuk beliggenhed med udsigt over byen
9
Hotellet er på alle måder helt i top, og vi havde fornøjelsen af et udsøgt juleaftens arrangement med mad af meget høj kvalitet, kombineret med et smukt og stemningsfuldt arrangement med sangkor, julemand, gudstjeneste m.v.
Jonghyun K. Familie med små børn South Korea, 22. januar 2015
good

pool
10
Good
Colin R. Par United Kingdom, 21. januar 2015
slightly disappointed

pool, breakfast, staff
7
Enjoyed, but really pushing the limits to say it's a 5 star hotel. Especially by Asian Standards..noisy construction next to pool. Difficult to relax. 5 star prices,but not 5 star value...
Noli P. Gruppe United States of America, 21. januar 2015
Nuce stay!

Friendly staff. Cleanliness. Amenities
10
We have enjoyed our stay. More value for the money. Friendly staff. Nice amenities. So clean!
Christopher P. Par Canada, 15. januar 2015
Rooms are starting to look a bit dated

Pool. Lobby. Service
9
Lee C. Forretningsrejsende United Kingdom, 15. januar 2015
Not A Five Star Hotel

Best known in Cebu
5,3
A average stay considering the room condition and staff service. The location is away from what the action is though there is a limited shuttle service.
Keith T. Par Australia, 13. januar 2015
Marco Polo review

The staff the restaurant the free shopping shuttle
9,7
Me and my partner stayed for 5 nights we had a wonderful time this hotel we highly recommend a really enjoyable experience we will stay again the only real complaint is the location giving the dreadful traffic problems in Cebu but the Hotel and the staff service was top class
David H. Rejsende alene Australia, 13. januar 2015
Nice place

the pool area , band - music , food
9,3
loved reading the paper by the pool and the cocktail bar on the roof
Luciano L. Familie med små børn India, 12. januar 2015
enjoyed my stay

The pool bar and the friendly staff . I bumped into the GM who was extremely polite. The hotel has good staff that makes all the difference .
9,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøderumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FitnessrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SwimmingpoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C06