eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuslounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Møderum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitnessrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuslounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Swimmingpool Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefra Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dansesal Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Swimmingpool Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gæsteværelse Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dansesal Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Børneklub Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Mad og drikke
Område: Cebu City Antal værelser: 329
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 2280 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
7,7
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2280)
Sorter efter:
Lars C. Rejsende alene Denmark, 28. juli 2014
Godt sted for nogle få dage

Gode værelser, god restaurant med underholdning, god atmosfære
7,7
Dejligt hotel med alt hvad man har brug for. Lokationen er dog lidt afsides, rejs ikke til og fra i myldretiden.
Erling H. Familie med ældre børn Denmark, 25. december 2011
Veldrevet hotel af meget høj standard

Smuk beliggenhed med udsigt over byen
9
Hotellet er på alle måder helt i top, og vi havde fornøjelsen af et udsøgt juleaftens arrangement med mad af meget høj kvalitet, kombineret med et smukt og stemningsfuldt arrangement med sangkor, julemand, gudstjeneste m.v.
Jan J. Rejsende alene Australia, 18. februar 2015
Best hotel in Cebu !

Staff , Staff,Staff
10
Hi , my son lives in Cebu and I like to visit him a few times a year , I usually travel by myself so safety is important to me ! Staying at the Marco Polo is like staying at a good friends home !! I feel welcome and very safe. ! The staff ALL are wonderful kind and genuinely friendly ! I could not fault them. ! The hotel is a little older than some , but beautifully maintained . The rooms are very comfortable with top quality linens , they are serviced each day , my room attendant Joesph was a gem , I looked forward to seeing him every day ! Nothing was ever too much trouble ! The pool guys were friendly as were the buffet attendants Claire was there most mornings always with a smile. ! And remembered that I like a latte ! Great service ! The pool bar is fantastic as is the roof top bar ! Two for one cocktails , yum! I would definitely recommend this hotel to anyone who enjoys the good things in life , for an excellent price. !! I will be returning next month and can't wait. !!
Cheryl A. Par United States of America, 17. februar 2015
Great Experience for a Great Price

1. Free Shuttle 2. Nice Pool 3. Awesome Staff
9,7
We had a wonderful and romantic stay. It would have been better if the bathroom in our room has a hand held bidet :)
Romeo B. Par Philippines, 15. februar 2015
nice and clean

very nice experience
10
The room is very and and clean.
Allen L. Par Philippines, 15. februar 2015
Superb ........ Best

Accomodation, food, location
10
Wonderful experience
Alfredo T. Forretningsrejsende Philippines, 14. februar 2015
Great hotel

Room staff and food
9,3
George R. Rejsende alene United States of America, 12. februar 2015
COMFORT

Lobby - Pool - Service
9,7
Robert M. Par United States of America, 9. februar 2015
Title

Cleanliness, cheerful staff, food
9,3
Great
Amparo M. Rejsende alene Philippines, 5. februar 2015
it was nice but not 5 star i been too many hotel

clean nice room nice bathroom and location
7
iy was overnight but okey

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøderumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FitnessrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SwimmingpoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefraMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SwimmingpoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BørneklubMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Mad og drikkeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FaciliteterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefraMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SwimmingpoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LuksusloungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FaciliteterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøderumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SwimmingpoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - OmgivelserMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøderumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hotellet udefraMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Mad og drikkeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GæsteværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BadeværelseMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Business CenterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Børneklub


AS-AGWEB-3A06