eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594 (Se kort)

Book nu!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/Terrasse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/Café Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Fitnessrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Omgivelser Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Luksuslounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool
Område: Marina Bay Antal værelser: 575
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 4836 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (4836)
Sorter efter:
Claus C. Par Denmark, 22. marts 2014
Super hotel - centralt beliggende

Hotellet er centralt beliggende, Hotellets design er en oplevelse i sig selv, fantastisk udsigt
8,3
Super ophold på et centralt beliggende hotel. udsigten over havnen er fantastisk, specielt om aftenen.
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 6. november 2011
Flot hotel med dejlig beliggenhed

Ligger ved marinaen tæt på alt
8,7
Kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og tæt på centrum. Dejligt luxus hotel som ligger i nærheden af byens løve ved havnen, og tæt på alt som er værd at se i singapore. Eneste minus er at man skal gi 40 singapore dollars (170 kr) pr person for morgenmad, det er der sku ikke noget morgenmad der er værd.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis du har børn fra 5 år og opefter er sentosa iland et besøg værd, der ligger også en universal studios der.
Tom T. Familie med små børn Denmark, 23. december 2010
super hotel til prisen

store værelser og ingen støj
8,7
selv om hotellet har et par år på bagen er det i tip top stand venlig betjening over hele hotellet absolut value for money ang. værelser
Torben L. Forretningsrejsende Denmark, 24. juni 2009
Mandarin Marina Hotel lever op til forventningen

-Gennemført god service fra personalet -Flot udsigt over hotelkernen fra alle etagegange -Flot udsigt over havnen fra mit værelse -Dejligt Pool-område
9,3
Med de mange mandarinpiger i fællesområderne bliver man hurtigt henført til Østens forventede stemning. Den oplevelse forstærkes kun af deres aktive service. Som eksempel på hotellets gode service blev jeg således opfordret til at benytte hotellets Pool-område i de timer jeg havde mellem check-out of afgang til lufthavnen. Hotellet har også fine, løbende udstillinger af billedkunst.
Olivier W. Par France, 12. august 2014
We'll run and comfy.

Standards, clean, well located
7,3
Well located in marina bay, and right next to marina square shopping mall, the marina mandarin has very professional staff, big clean rooms, comfortable beds that will please most business travelers. The hotel isn't exactly new but it is well maintained and fairly priced for Singapore.
Thomas T. Rejsende alene Singapore, 11. august 2014
Awesome Experience

Spa standing showers, coffee maker and breakfast
8,7
Awesome, great and enjoyable.
Muhd K. Familie med små børn Singapore, 10. august 2014
Awesome view

Location, Fantastic view, near shopping centre
8,7
Stayed duri National day 2014.Given room 836.Was pleasant and had a fantastic aerial view of the parade. Awesome
Beng W. Familie med små børn Singapore, 10. august 2014
Probably one fo the worst hotels around Marina

location, location, location
5,3
The hotel was filled with dust. One could easily feel the dust inside the room carpets and along the corridor. Obviously, the carpets are outdated and needs to be changed. My boy had a bed bite even from sleeping on their bed. Maybe the stay was during the national holidays, we could hear the car engine roaring below the hotel at around midnight and this disturbs our sleep. Also, there were some pubs who were still playing loud music that even on 14th level, it easily disturbs our sleep. The noise insulation in the room were pretty bad. One could easily hear fellow guests walking and talking. The toilets were a complete turnoff. It is old fashioned, dark, looks dirty and makes you feel not using the toilets at all. I had stayed at hotels around Marina area and this is definitely the worst in this area. Not recommended for young family and holiday makers.
Ujeong K. Par South Korea, 10. august 2014
NICE

location, breakfast, room size
10
good
Wahyu S. Familie med små børn Indonesia, 4. august 2014
unfair treatment

location
6,3
i was prohibited to enter coffee shop with slippers, while any other can freely put on their slippers, even they can wear nearly naked dress. do you call that as a 'semi formal restaurant'????......there is no sign of dress code or announcement of prohibition either at the coffee shop entrance or in room directory.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/TerrasseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/CaféMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - FitnessrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - OmgivelserMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LuksusloungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool


AS-AGWEB-3C01