Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 5665 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (5665)
Sortér efter:
Solvej H. Rejsende alene Denmark, 19. februar 2015
lækkert hotel med fantastisk beliggenhed

beliggenhed med udsigt over Marina Bay, dejligt poolområde, godt værelse
9
Dejligt, den eneste anke er, at de glemte at gøre rent en dag
Indberet denne anmeldelse
Birgitte G. Par Denmark, 11. november 2014
Luksus Hotel i Singapore.

Beliggenhed. Værelset. Maden.
10
Fint hotel. God service. Dejligt stort og rent værelse. Morgenmaden fantastisk. God beligener.
Indberet denne anmeldelse
Claus C. Par Denmark, 22. marts 2014
Super hotel - centralt beliggende

Hotellet er centralt beliggende, Hotellets design er en oplevelse i sig selv, fantastisk udsigt
8,3
Super ophold på et centralt beliggende hotel. udsigten over havnen er fantastisk, specielt om aftenen.
Indberet denne anmeldelse
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 6. november 2011
Flot hotel med dejlig beliggenhed

Ligger ved marinaen tæt på alt
8,7
Kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og tæt på centrum. Dejligt luxus hotel som ligger i nærheden af byens løve ved havnen, og tæt på alt som er værd at se i singapore. Eneste minus er at man skal gi 40 singapore dollars (170 kr) pr person for morgenmad, det er der sku ikke noget morgenmad der er værd.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis du har børn fra 5 år og opefter er sentosa iland et besøg værd, der ligger også en universal studios der.
Indberet denne anmeldelse
Tom T. Familie med små børn Denmark, 23. december 2010
super hotel til prisen

store værelser og ingen støj
8,7
selv om hotellet har et par år på bagen er det i tip top stand venlig betjening over hele hotellet absolut value for money ang. værelser
Indberet denne anmeldelse
Torben L. Forretningsrejsende Denmark, 24. juni 2009
Mandarin Marina Hotel lever op til forventningen

-Gennemført god service fra personalet -Flot udsigt over hotelkernen fra alle etagegange -Flot udsigt over havnen fra mit værelse -Dejligt Pool-område
9,3
Med de mange mandarinpiger i fællesområderne bliver man hurtigt henført til Østens forventede stemning. Den oplevelse forstærkes kun af deres aktive service. Som eksempel på hotellets gode service blev jeg således opfordret til at benytte hotellets Pool-område i de timer jeg havde mellem check-out of afgang til lufthavnen. Hotellet har også fine, løbende udstillinger af billedkunst.
Indberet denne anmeldelse
Ker W. Par Singapore, 1. februar 2016
Abit disappointed

Location , views
7,3
It was less than e 8.5 than wat i expected, we were on our staycation, we stayed in e club rm wit Bay view, rm Decor r still counted gd but disappointed my fav hot tub soak was burn,as tub drainage n water release level was rusty. N tv channels were by antenna n very blur n limited to only 1 radio station , Gosh ! Staff at reception was attentive n fast but did not actually went into detail like breakfast location , wifi excess code n worst hse guest pay valet $8 for 24hrs which is counted cheap but not under any shelters though it's right Infront of hotel like vip cars .. But look at e Sun in s'pore n u will understand e oven feel in ur car .. Rm make up but tea n sugar not refill but it's small issue . Overall I dun feel like I'm in e more premier club level feel unless u r in e club lounge. It's e excessable balcony for some fresh Air n e views tt lets me give it a plus mark or 2..
Indberet denne anmeldelse
Mc E. Gruppe Philippines, 1. februar 2016
Marina Mandarin Travel review

the staff, room, and breakfast
10
We enjoyed our overall stay here in this hotel. The staffs are very friendly. The room is big especially the toilet compared to the other hotels i stayed in Singapore. Very accessible to MRT. The breakfast we really enjoyed.
Indberet denne anmeldelse
Alexandria N. Par Singapore, 30. januar 2016
Excellent service made stay enjoyable

Service, location and buffet breakfast
9,7
My husband and I celebrated our 6th wedding anniversary with our little 5 month old. The staff gave us a surprise upgrade of our room and a box of chocolates. We had a lovely stay and the hotel was in the Marina shopping area so there were lots to do. Only downside was that the infant crib was really shabby and old and very very low.
Indberet denne anmeldelse
Ai L. Par Singapore, 24. januar 2016
Pleasant staycation

Good spread of buffet, cozy room, conveniently located with shopping malls surrounding.
7,7
Hv pleasant stay. Hotel is cozy and breakfast spread is great.
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - ReceptionMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LuksusloungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LuksusloungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business CenterMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business CenterMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - FitnessrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - DansesalMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - BadeværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01