eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594 (Se kort)

Book nu!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/Terrasse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/Café Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Fitnessrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Omgivelser Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Luksuslounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool
Område: Marina Bay Antal værelser: 575
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 4913 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (4913)
Sorter efter:
Claus C. Par Denmark, 22. marts 2014
Super hotel - centralt beliggende

Hotellet er centralt beliggende, Hotellets design er en oplevelse i sig selv, fantastisk udsigt
8,3
Super ophold på et centralt beliggende hotel. udsigten over havnen er fantastisk, specielt om aftenen.
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 6. november 2011
Flot hotel med dejlig beliggenhed

Ligger ved marinaen tæt på alt
8,7
Kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og tæt på centrum. Dejligt luxus hotel som ligger i nærheden af byens løve ved havnen, og tæt på alt som er værd at se i singapore. Eneste minus er at man skal gi 40 singapore dollars (170 kr) pr person for morgenmad, det er der sku ikke noget morgenmad der er værd.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis du har børn fra 5 år og opefter er sentosa iland et besøg værd, der ligger også en universal studios der.
Tom T. Familie med små børn Denmark, 23. december 2010
super hotel til prisen

store værelser og ingen støj
8,7
selv om hotellet har et par år på bagen er det i tip top stand venlig betjening over hele hotellet absolut value for money ang. værelser
Torben L. Forretningsrejsende Denmark, 24. juni 2009
Mandarin Marina Hotel lever op til forventningen

-Gennemført god service fra personalet -Flot udsigt over hotelkernen fra alle etagegange -Flot udsigt over havnen fra mit værelse -Dejligt Pool-område
9,3
Med de mange mandarinpiger i fællesområderne bliver man hurtigt henført til Østens forventede stemning. Den oplevelse forstærkes kun af deres aktive service. Som eksempel på hotellets gode service blev jeg således opfordret til at benytte hotellets Pool-område i de timer jeg havde mellem check-out of afgang til lufthavnen. Hotellet har også fine, løbende udstillinger af billedkunst.
Gina Z. Par Philippines, 28. september 2014
this time i can give u all a 5 score

friendly staff, nice food , very clean
10
satisfied
Soon K. Forretningsrejsende Singapore, 28. september 2014
Good location

Location, location and location
10
Fair and reasonable
Wayne Y. Par Singapore, 28. september 2014
Not up to standard

Location, Nice Food, Friendly Staff
7
It was slightly below expectation. The decor of the room badly needed a revamp. The toilet was disappointing with a cheap looking toilet door. The floor of the balcony looks dirty. The TV programmes available were limited with only 2 channels dedicated to sports. Worse of all, they do not offer EPL matches!!!! This is a major sin!!!!
Kervin C. Par Singapore, 28. september 2014
wow!

Good location, beautiful hotel room, great view of the F1 track!
8,3
It was a very pleasant stay. The hotel atriumis very beautiful, especially at night. The room was very big and clean. It had a balcony and there was a nice view! The staff are very friendly. The breakfast was nice too. Had a great time! Ok thanks.
Azzah S. Familie med små børn Singapore, 28. september 2014
Great stay

Good food, great view, nice location
10
We stayed with our 2 kids. One 2 yr old and the other 4 months old. It was a good stay. It's location is centralized, near to train station, shopping centre and it had a great outdoor balcony that is overseeing Marina bay sands esplanade and the floating platform. At night we get to watch the light show from marina bay sands. The food is halal and nice. And we get to swim with the kids with no hassle. Staff were friendly and helpful. Fabulous experience. Will definitely return for another stay there.
Tan C. Par Singapore, 26. september 2014
Short Staycation

The birds in the hotel chirping in the morning. The house wine for welcome drink at the atrium was good. The lost and found also helped me find my belongings prompty.
9
I enjoyed the stay however the tv could be just slightly larger in the deluxe room

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/TerrasseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/CaféMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - FitnessrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - OmgivelserMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LuksusloungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool


AS-AGWEB-3B01