Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594 (Se kort)

Book nu!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/Terrasse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/Café Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Fitnessrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Omgivelser Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra
Beliggenhed: Marina Bay Antal værelser: 575
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 4578 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personale
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (4578)
Claus C. Par Denmark, 22. marts 2014
Super hotel - centralt beliggende

Hotellet er centralt beliggende, Hotellets design er en oplevelse i sig selv, fantastisk udsigt
8,3
Super ophold på et centralt beliggende hotel. udsigten over havnen er fantastisk, specielt om aftenen.
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 6. november 2011
Flot hotel med dejlig beliggenhed

Ligger ved marinaen tæt på alt
8,7
Kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og tæt på centrum. Dejligt luxus hotel som ligger i nærheden af byens løve ved havnen, og tæt på alt som er værd at se i singapore. Eneste minus er at man skal gi 40 singapore dollars (170 kr) pr person for morgenmad, det er der sku ikke noget morgenmad der er værd.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis du har børn fra 5 år og opefter er sentosa iland et besøg værd, der ligger også en universal studios der.
Tom T. Familie med små børn Denmark, 23. december 2010
super hotel til prisen

store værelser og ingen støj
8,7
selv om hotellet har et par år på bagen er det i tip top stand venlig betjening over hele hotellet absolut value for money ang. værelser
Torben L. Forretningsrejsende Denmark, 24. juni 2009
Mandarin Marina Hotel lever op til forventningen

-Gennemført god service fra personalet -Flot udsigt over hotelkernen fra alle etagegange -Flot udsigt over havnen fra mit værelse -Dejligt Pool-område
9,3
Med de mange mandarinpiger i fællesområderne bliver man hurtigt henført til Østens forventede stemning. Den oplevelse forstærkes kun af deres aktive service. Som eksempel på hotellets gode service blev jeg således opfordret til at benytte hotellets Pool-område i de timer jeg havde mellem check-out of afgang til lufthavnen. Hotellet har også fine, løbende udstillinger af billedkunst.
Yew S. Par Singapore, 13. april 2014
Nice and relaxing weekend getaway

Good Location, Nice breakfast and Romantic Ambience
7,7
The whole stay was very good especially we got to choose a free upgrade or late check out which is included in the package. Shopping with nice restaurant, cinema, bowling, etc is just intact together in the building. When to a nearby theater for free performance at weekend and public holiday. I am celebrating my girlfriend birthday, the only displease is I had ask for the complimentary cake to be deliver to my room at 11.30pm and they had re-confirm several time, but in the end, at 11.30pm, they called my room again to confirm. And the cake reached 20 mins later, which the surprise to my girlfriend is gone.
Ceejay S. Familie med små børn Philippines, 13. april 2014
Happy and comfortable.,,nice place and food

Place.,food and staffs
9
Satisfied...
Eng E. Par Singapore, 13. april 2014
Spacious room with small balcony.

Big, Above Marina Square & Greeting from staff
6,7
The stays as gd as it is very convenient. However due to construction work we are not able to cross directly to Marina Float. The view was not bad but the construction work below was part of the view. Abit disappointed as the staff tell us that the room is swimming pool view. Overall is fine.
Vanessa S. Forretningsrejsende Philippines, 12. april 2014
great

accessibility to mall, mandarin group, reasonable rates
7,7
Norashikin B. Par Singapore, 12. april 2014
A must-stay 5 star hotel for everyone

Location, buffet breakfast and big beautiful rooms
9,7
Stay was great as usual. Second time staying in Marina Mandarin. Great view from the 18th floor. Superb buffet breakfast. Located at the Marina Square shopping mall which was great for everyone. Love this hotel so much.
Seri R. Par Singapore, 12. april 2014
Value-for-money package for a 5-star hotel

Good spread of breakfast, spacious room with balcony, accessible
8,3
The hotel room was located near the meeting rooms, so you can expect visitors to be loitering along the corridor. The room was not short of basic amenities, however, something needs to be done to the tv. Otherwise, everything else was good.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/TerrasseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/CaféMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - FitnessrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - OmgivelserMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3B05