eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594 (Se kort)

Book nu!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/Terrasse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/Café Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Fitnessrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Omgivelser Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Luksuslounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool
Område: Marina Bay Antal værelser: 575
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 4946 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (4946)
Sorter efter:
Claus C. Par Denmark, 22. marts 2014
Super hotel - centralt beliggende

Hotellet er centralt beliggende, Hotellets design er en oplevelse i sig selv, fantastisk udsigt
8,3
Super ophold på et centralt beliggende hotel. udsigten over havnen er fantastisk, specielt om aftenen.
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 6. november 2011
Flot hotel med dejlig beliggenhed

Ligger ved marinaen tæt på alt
8,7
Kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og tæt på centrum. Dejligt luxus hotel som ligger i nærheden af byens løve ved havnen, og tæt på alt som er værd at se i singapore. Eneste minus er at man skal gi 40 singapore dollars (170 kr) pr person for morgenmad, det er der sku ikke noget morgenmad der er værd.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis du har børn fra 5 år og opefter er sentosa iland et besøg værd, der ligger også en universal studios der.
Tom T. Familie med små børn Denmark, 23. december 2010
super hotel til prisen

store værelser og ingen støj
8,7
selv om hotellet har et par år på bagen er det i tip top stand venlig betjening over hele hotellet absolut value for money ang. værelser
Torben L. Forretningsrejsende Denmark, 24. juni 2009
Mandarin Marina Hotel lever op til forventningen

-Gennemført god service fra personalet -Flot udsigt over hotelkernen fra alle etagegange -Flot udsigt over havnen fra mit værelse -Dejligt Pool-område
9,3
Med de mange mandarinpiger i fællesområderne bliver man hurtigt henført til Østens forventede stemning. Den oplevelse forstærkes kun af deres aktive service. Som eksempel på hotellets gode service blev jeg således opfordret til at benytte hotellets Pool-område i de timer jeg havde mellem check-out of afgang til lufthavnen. Hotellet har også fine, løbende udstillinger af billedkunst.
Chen W. Familie med små børn Malaysia, 19. oktober 2014
Great location with a view

Location, view, complimentary minibar
8,7
Great stay with the family, but the Club room is actually smaller than the Premier / regular rooms because of the expanded bath. Might want to take that into consideration. Also, there are pricing for single / double adult occupancy, so make sure you're paying for the right one. Lastly, if you can, get a high floor (i.e. Premier and Club) with the view of the Marina Bay.
Jeremy D. Forretningsrejsende United Kingdom, 18. oktober 2014
Nothing special for a 5 star hotel

Location, large room, ?
6,7
Pleasant enough but poor value for money. Stayed here 2 nights attending a seminar held in the hotel, but would not have chosen otherwise. Staff mostly helpful but not outstanding (apart from the taxi rank supervisor who charmed our 2 year old into huge smiles), and waited 15 mins for a bellboy to pick up our luggage on leaving - that's not 5 star service. Singapore is an expensive place to stay, but most hotels offer something out of the ordinary, but I can't think of anything here. Would I stay again? Unlikely, there are better deals elsewhere in the area.
Raudha S. Par Singapore, 12. oktober 2014
Awesome

Food, location and value for money
9,7
Very pleasant & will definitely return.
Gian C. Rejsende alene Philippines, 12. oktober 2014
Good Value, Good Stay

Location and value
8,3
I've stayed in Marina Mandarin several times and had a good stay as always. I say good but not great though for several reasons. First, it was a good stay because I really have nothing much to complain about. Rooms were generally clean (although they are getting quite tired), staff are very pleasant and helpful (which is a big thing for me). All in all, for the price I paid and relative to other hotels in the same category, it was good value. However, there's just no "wow" factor for me. In-room dining options (especially late night) could be improved. Breakfast also needs better variety. I've had much better buffet experiences.
Roybertus P. Par Indonesia, 12. oktober 2014
Great Hotel

Location, Cleanliness, Service
10
Caryn L. Forretningsrejsende Malaysia, 10. oktober 2014
convenient location

convenient location, helpful front desk
7,3
It is indeed very heart warming when the front desk accept my request for room change without question asked. Only upon completing the change she ask if I may share the reason. Note #1128, the end unit I can hear some pump or water tank or some noises throughout the night. Sleep happily after the swap

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/TerrasseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/CaféMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - FitnessrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - OmgivelserMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LuksusloungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool


AS-AGWEB-3C03