Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594 (Se kort)

Book nu!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Reception Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pub/Lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pub/Lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Luksuslounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Luksuslounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business Center Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business Center Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool
Område: Marina Bay Antal værelser: 575
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

fra 5452
anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (5452)
Sorter efter:
Solvej H. Rejsende alene Denmark, 19. februar 2015
lækkert hotel med fantastisk beliggenhed

beliggenhed med udsigt over Marina Bay, dejligt poolområde, godt værelse
9
Dejligt, den eneste anke er, at de glemte at gøre rent en dag
Indberet denne anmeldelse
Birgitte G. Par Denmark, 11. november 2014
Luksus Hotel i Singapore.

Beliggenhed. Værelset. Maden.
10
Fint hotel. God service. Dejligt stort og rent værelse. Morgenmaden fantastisk. God beligener.
Indberet denne anmeldelse
Claus C. Par Denmark, 22. marts 2014
Super hotel - centralt beliggende

Hotellet er centralt beliggende, Hotellets design er en oplevelse i sig selv, fantastisk udsigt
8,3
Super ophold på et centralt beliggende hotel. udsigten over havnen er fantastisk, specielt om aftenen.
Indberet denne anmeldelse
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 6. november 2011
Flot hotel med dejlig beliggenhed

Ligger ved marinaen tæt på alt
8,7
Kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og tæt på centrum. Dejligt luxus hotel som ligger i nærheden af byens løve ved havnen, og tæt på alt som er værd at se i singapore. Eneste minus er at man skal gi 40 singapore dollars (170 kr) pr person for morgenmad, det er der sku ikke noget morgenmad der er værd.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis du har børn fra 5 år og opefter er sentosa iland et besøg værd, der ligger også en universal studios der.
Indberet denne anmeldelse
Tom T. Familie med små børn Denmark, 23. december 2010
super hotel til prisen

store værelser og ingen støj
8,7
selv om hotellet har et par år på bagen er det i tip top stand venlig betjening over hele hotellet absolut value for money ang. værelser
Indberet denne anmeldelse
Torben L. Forretningsrejsende Denmark, 24. juni 2009
Mandarin Marina Hotel lever op til forventningen

-Gennemført god service fra personalet -Flot udsigt over hotelkernen fra alle etagegange -Flot udsigt over havnen fra mit værelse -Dejligt Pool-område
9,3
Med de mange mandarinpiger i fællesområderne bliver man hurtigt henført til Østens forventede stemning. Den oplevelse forstærkes kun af deres aktive service. Som eksempel på hotellets gode service blev jeg således opfordret til at benytte hotellets Pool-område i de timer jeg havde mellem check-out of afgang til lufthavnen. Hotellet har også fine, løbende udstillinger af billedkunst.
Indberet denne anmeldelse
Mei Y. Familie med ældre børn Hong Kong, 1. august 2015
need renovation.

room is spacious, breakfast is good, swimming pool is clean
7,3
the smell in room is strange, fly inside the room
Indberet denne anmeldelse
Pai H. Familie med små børn Malaysia, 29. juli 2015
Breakfast can be better

Location, Cleanliness, Services
9,3
It was an enjoyable stay at Marina Mandarin Hotel, I'm really satisfied for the room condition and the view from the room is marvellous. But just one minor things which is quite important for me as I stayed there for 3 nights and taking 3 breakfast at the Aquamarine Restaurant in the hotel. The food variety is not up to the 5 stars standard as last few months when I stay in Rasa Sayang Hotel Penang, the food variety is really great and that's the benchmark I set for 5 stars hotel. Overall rating is still good.
Indberet denne anmeldelse
Hector, J. Par Philippines, 29. juli 2015
Superb vacation

clean, courteous staff and ideal location
7,7
enjoyable and pleasant
Indberet denne anmeldelse
Tetsuya H. Familie med små børn Japan, 28. juli 2015
Value for money 5 star

Reasonable rates, room condition, location
9,7
Stayed 6 nights with 10 month old baby in Deluxe room with twin beds, on 9th floor facing Mandarin Oriental Hotel and Marina bay. View from the room balcony was superb. (Deluxe rooms seemed to be from 7th to 11th.) It is a very good value in Singapore, where hotel rates are very high these days. The room was not particularly spacious but adequate for us. We requested baby cot and stroller upon booking and they provided soon after check-in. Very useful. The hotel is Located in Marina Square which was a mid 80s development. Considering that 30 years history, the hotel is well maintained and equiped, including free wifi in the guest room. Staff attitude is very good and helpful (we never encounter rude one mentioned in other's review). Location is not bad but I rate it 4 because of rather longer walk from major MRT lines (i.e. City Hall station. Or You can take Circle line from Esplanade station but you may need to transfer for most destinations) and lack of Supermarket nearby (only 7 Eleven in Marina Square Mall. Closest is Market Place in basement of Raffles City mall). Bus services canbe used to reach several part of the city directly including Orchard area, although you need to walk to nearby bus stop at Esplanade. We didn't eat in the hotel but there are many places to eat. One example is Makansutra open air food stalls on Esplanade. There're selection of local food and they open from 5pm to 2am (1am Sunday night).
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - ReceptionMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pub/LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LuksusloungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LuksusloungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business CenterMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business CenterMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - FitnessrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - DansesalMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C06