Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594 (Se kort)

Book nu!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gæsteværelse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/Terrasse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/Café Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Fitnessrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møderum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Omgivelser Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefra Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Luksuslounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool
Område: Marina Bay Antal værelser: 575
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 4765 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personale
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (4765)
Sorter efter:
Claus C. Par Denmark, 22. marts 2014
Super hotel - centralt beliggende

Hotellet er centralt beliggende, Hotellets design er en oplevelse i sig selv, fantastisk udsigt
8,3
Super ophold på et centralt beliggende hotel. udsigten over havnen er fantastisk, specielt om aftenen.
Henrik T. Familie med ældre børn Denmark, 6. november 2011
Flot hotel med dejlig beliggenhed

Ligger ved marinaen tæt på alt
8,7
Kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, og tæt på centrum. Dejligt luxus hotel som ligger i nærheden af byens løve ved havnen, og tæt på alt som er værd at se i singapore. Eneste minus er at man skal gi 40 singapore dollars (170 kr) pr person for morgenmad, det er der sku ikke noget morgenmad der er værd.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hvis du har børn fra 5 år og opefter er sentosa iland et besøg værd, der ligger også en universal studios der.
Tom T. Familie med små børn Denmark, 23. december 2010
super hotel til prisen

store værelser og ingen støj
8,7
selv om hotellet har et par år på bagen er det i tip top stand venlig betjening over hele hotellet absolut value for money ang. værelser
Torben L. Forretningsrejsende Denmark, 24. juni 2009
Mandarin Marina Hotel lever op til forventningen

-Gennemført god service fra personalet -Flot udsigt over hotelkernen fra alle etagegange -Flot udsigt over havnen fra mit værelse -Dejligt Pool-område
9,3
Med de mange mandarinpiger i fællesområderne bliver man hurtigt henført til Østens forventede stemning. Den oplevelse forstærkes kun af deres aktive service. Som eksempel på hotellets gode service blev jeg således opfordret til at benytte hotellets Pool-område i de timer jeg havde mellem check-out of afgang til lufthavnen. Hotellet har også fine, løbende udstillinger af billedkunst.
Stephen F. Forretningsrejsende United Kingdom, 7. juli 2014
there are better places to stay now......

its difficult to find 3 things - rooms are comfy but not best in class, location is ok, but not that conveneient, food ok, but not top fare
6,7
Staying on club floors in Asia, you get used to a certain standard, and this now falls short of that. The best description is 'its ok' - across the board its difficult to see anything it excels. The club lounge range of food and beverage was distinctly average, both evening breakfast - it was sufficient, but no more. The room itself is no real difference from a standard room. The gym is tiny, with limited exercise machines.
Robert S. Gruppe Philippines, 6. juli 2014
Very nice updated rooms

Next to shopping areas , great staff, fast check in and out.
8,7
Excellent. Will return.
Allan E. Gruppe Canada, 3. juli 2014
-

Marina Mandarin Singapore Hotel
6
I had to extend my trip, purchasing an extra evening from agoda two weeks before I arrived. Upon check in, I was assured I wouldn't have to switch rooms. Sure enough on the second last day, I was forced to switch rooms under the pretense that the air con wasn't working. It was functioning at the time. At checkout, they confirmed that the move was because I had booked separately. I don't mind moving .
Julien L. Forretningsrejsende Australia, 2. juli 2014
Mislead on "exec" package - $$$ for nothing

located next to shopping and near Marina Bay, that's about it
5
A large hotel but lacked the warmth and attentiveness of a 5 star hotel. would expect I wouldn't be in a room immediately above 24 hour a day construction works (periodic steel cutting/grinding, hammering, etc, the annoying type of construction noise), and not double glazed/insulated for noise. If you are a light sleeper, this hotel is not for you.
Lim Q. Par Singapore, 2. juli 2014
Great Locality

Clean Rooms, Attentive Staff, Centralized Location
10
Syed M. Gruppe Indonesia, 29. juni 2014
Staycation with wife

Its stands for the name.
9
It was an impromptu staycation. Decided to try staying at Marina Mandarin. Good hotel with many supporting facilities. You have direct access to the Marina Square shopping center

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GæsteværelseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Altan/TerrasseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet indefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/CaféMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SwimmingpoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - FitnessrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøderumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - OmgivelserMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet udefraMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LuksusloungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Swimmingpool


AS-AGWEB-3B05